Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 super!!!! ALE BLYSKAWICZNA AKCJA:multi::multi::multi: Quote
mikoada Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 dokładnie oby więcej takich pozytywnych historii :) tak nieśmiało zapytam czy są jakieś szanse na zdjęcia z nowego domku Luny? Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 pewnie bedzie taka szansa,ale wszyscy musz najpierw ochlonac i ssie soba nacieszyc;) sunia ma kilka kleszczy, czy ktos wie jak sie tego pozbyc? ja znam tylko metode z octem jutro idzie na pierwsza wizyte do vet. Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 IVV napisał(a):pewnie bedzie taka szansa,ale wszyscy musz najpierw ochlonac i ssie soba nacieszyc;) sunia ma kilka kleszczy, czy ktos wie jak sie tego pozbyc? ja znam tylko metode z octem jutro idzie na pierwsza wizyte do vet. najlepszy sposob na kleszcze, ktory pokazala mi moja wetka....naciska sie palcem na kleszcza, dosc mocno i na tym kleszcze palcem wykonuje koliste ruchy /nie lapie sie kleszcza za odwlok bo mozna mu glowe urwac i zostanie w psie/ ...wychodza praktycznie same od razu ...pare kolistych mocnych ruchow palcem na kleszczu Quote
mikoada Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 IVV napisał(a):pewnie bedzie taka szansa,ale wszyscy musz najpierw ochlonac i ssie soba nacieszyc;) sunia ma kilka kleszczy, czy ktos wie jak sie tego pozbyc? ja znam tylko metode z octem jutro idzie na pierwsza wizyte do vet. to w takim razie czekamy cierpliwie :) a i przy okazji chyba trzeba zmienić tytuł ;) Quote
Tymonka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Kurcze ja jej 4 kleszcze wyrawłam , obmacałam całą i myślałam , że więcej nie ma , a tu jeszcze ??Biedna niunia . Quote
Bjuta Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 GRATULACJE!!!! To wyróżnione allegro Luny odstąpię Leni. Bardzo się cieszę z tak sprawnej akcji!!!! SUPER!!! Hip! Hip! Quote
E-S Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Anja2201 napisał(a):Kurcze ja jej 4 kleszcze wyrawłam , obmacałam całą i myślałam , że więcej nie ma , a tu jeszcze ??Biedna niunia . Pan znalazł jeszcze 2 kleszcze, popędził po specjalne szczypce do wykręcania kleszczy i się ich fachowo pozbył. Na razie Pan i pies i córka Pana sobą zachwyceni :) Lilka zachowuje się jakby całe życie u nich mieszkała, stąd pouczyłam w kwestii stawiania granic i nocy - co robić jakby się do łóżka pakowała. Zjadła. Napiła się. Poszli na spacer :) Domek strasznie przejęty nowym domownikiem i zachwycony empatią Lilki i tym, jak ona sobą serce ludzkie otwiera :) Cieszę się bardzo, ale trzymajmy kciuki, oby taki stan trwał zawsze. Ewa Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ja mysle ,ze bedzie tak zawsze znam Pana Luny od bardzo wielu lat:lol: Quote
Tymonka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Cieszę się bardzo , Lilka to bardzo grzeczna sunia , myślę , że nie będą mieli z nią problemów. Najważniejsze , że sunia była wychowana w domu ( jestem pewna na 100%) i wie jak się zachować . Quote
Tymonka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Ciotki miałam tel;. w sprawie Lilki , pani bardzo miła , zajmuje się kotam ( staerylizuje bezdomne , karmi itp) , pani szuka psa , obiecałam wysłać jej propozycję innych psiaków . Wymagania pani : Sunia , spokojna , stateczna ( w domu jest starszy człowiek ) , najlepiej 3-6 lat , wysterylizowana . Najlepiej podobna do Lilki , ale nie koniecznie . Jeśli macie takie psiaki to piszcie . Ja narazie wysłałam pani swoją Ufę , ale zobaczymy. Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 idealnie by sie nadawala Sara wiek ok 2 lata spokojna, wysterylizxowana, bez zadnych problemow suczka http://www.dogomania.pl/threads/148833-*Pabianice-POTRZEBNA-KASA-na-sp%C5%82at%C4%99-D%C5%81UGU-dla-Sary-w-hotelu-u-Wiosny!!-Pilnie-DS/page74 Quote
tripti Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 gratuluję mega szybkiej adopcji!!!:) może Lilka "pociągnie" za sobą do innych domków jeszcze inne biedy, szczęściara mała:) Quote
Bjuta Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ja też dostałam z allegro pytanie - co się stało z poprzednim ogłoszeniem? Odesłałam na goldeny w potrzebie, bo pani chciała goldenkę. Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Brawo !!! Świetna i szybka akcja :) Oby więcej tak pięknie zakończonych wątków:) Quote
Recommended Posts