Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak juz !!!!ok jest tak -Pan bedzie kontaktowac sie z Ania bezposrednio. Nie mial dzis czasu przegladac swojej poczty,ale po opisie Luny mysle ,ze wlasnie takiego pieska poszukuje ze swoja corka. Jak wszystko dobrze pojdzie Lunka juz w ta srode bedzie w nowym domku!!!!
jeszcze jedno .Ten Pan bedzie potrzebowal duzo pomocy i wsparcia informacyjnego. Ja oczywiscie sluze pomoca,ale na odleglosc troche trudno wiec bedzie ktos potrzebny na miejscu.czy ktos moze mu na poczatku pomoc?

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam właśnie meila od pana , jeśli dogramy wszystko z transportem to w środę mała będzie w nowym domu , nie mogę uwierzyć , wczoraj założyłam wątek , a dzisiaj mamy domek :) A sunia jest prze słodka , jak do niej wychodzę to zaraz mi włazi na kolana wtula głowę we mnie i tak sobie siedzimy :) Jedyne co to boi się strasznie psów .Bardzo mi szkoda , że musi zostać na noc na podwórku , ale zrobiłam jej taką prowizoryczną budę z beczki , wyłożyłam poduchami i mam nadzieje , że będzie chciała tam spać .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Dostałam właśnie meila od pana , jeśli dogramy wszystko z transportem to w środę mała będzie w nowym domu , nie mogę uwierzyć , wczoraj założyłam wątek , a dzisiaj mamy domek :) A sunia jest prze słodka , jak do niej wychodzę to zaraz mi włazi na kolana wtula głowę we mnie i tak sobie siedzimy :) Jedyne co to boi się strasznie psów .Bardzo mi szkoda , że musi zostać na noc na podwórku , ale zrobiłam jej taką prowizoryczną budę z beczki , wyłożyłam poduchami i mam nadzieje , że będzie chciała tam spać .

Aniu a do tej za małej na Bojusa nie wejdzie?

Posted

Nooo, gratulacje :) cieszę się strasznie, dopiero mogę odsapnąc od roboty przez chwilę bo zaraz wyjeżdżam znowu, a tu takie wieści doskonałe :)
To skoro no, nieskromnie powiem, byłam tutaj kimś w rodzaju swatki, gdyż skojarzyłam domek z sunią, IVV pomogła bezpośrednio, bo mam okropną pracę w której nie mogę korzystać z telefonu więc musiał mnie ktoś wyręczyć to mam prośbę ... pozaglądajcie, co ? O tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/183513-LiczAE-na-cud-GabryA-z-kwarantanny-sparaliA-owana-A-apka-PILNIE-DEKLARACJE
Ewa

Posted

Ocelot nie wejdzie niestety , ona jest drobniejsza , ale niewiele mniejsza od Bojuska , chciałam ich razem na noc zamknąć , ale nie da rady , sunia się tak bardzo boi jak jakiś psiak do niej podchodzi , że kłapie dziobem ( na podwórku jak koło siebie biegają jest ok) , a wiesz jaki jest Bojusek , on też się innych psów boi . Nie chcę ich zestresować . Możwe uda mi się zmusić TZ , żeby się zgodził na noc zabrać sunie do domu ( miejsce niestety mam tylko w sypialni . W łazience śpi Ufa z Szczeniakim bo szceniak jeszcze sika po domu i nie chcę , żeby mi podłogę zasikał, a sam się boi spać , w pokoju i kuchni moje psy ( a nie mam dżwi między tymi pomieszczeniami ) , więc zostaje sypialnia , zobaczymy czy sunia podbije serduch TZ , a ma ku temu predyspozycję , ja jestem zakochana po uszy .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Z tego co zrozumiałam to jest to dobry znajomy IVV , więc chyba nie ma się czego obawiać , oczywiście napisałam panu , o umowie adopcyjnej .

Nie doczytałam :oops: najważniejsze żeby sunia trafiła do kochającego domku i żeby nikt już nigdy jej nie wyrzucił na ulicę :angryy:

Posted

Niunia wykąpana , niestety tylko w wodzie i reszteczce szamponu , bo cały zestaw do kąpania diabeł ogonem przykrył (pewnie zgubiłam w trakcie przeprowadzki , ale na pewno będzie czyściejsza niż była , zresztą nowy domek nie będzie miał problemu z kąpaniem bo sunia stała grzecznie i czekała aż skończę . Uszka wyczyszczone , zaraz jeszcze wyczeszemy i będzie piękna .

Posted

Aniołem to sunia jest , ja ją prawie na lewą stronę przewróciłam , a ona nawet nie wstała , nie mówiąc już o tym , że nie zapiszczała , nie warknęła , a przecież różnie bywa .

Posted

A ten dom już jest pewny na 100 % Czy czekamy aż Luna pójdzie na swoje. Może jednak poczekać z podmienianiem allegro (nawiasem mówiąc jest 2 obserwatorów).

Posted

wlasnie dzwonilam do Polski i rozmawialam z Panem na temat Luni. Luna pieknie sie zachowywala w aucie ,jest bardzo slodziutka i grzeczniutka!!!! Pan jest bardzo zadowolony ,jego coreczka tez juz zakochana i Luna zadowolona zwiedza wlasnie swoj nowy domk!!!!
oby wiecej tak szczesliwie zakonczonych nieszczesliwych historii:multi::multi::multi::lol::lol::lol: