IVV Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 tak juz !!!!ok jest tak -Pan bedzie kontaktowac sie z Ania bezposrednio. Nie mial dzis czasu przegladac swojej poczty,ale po opisie Luny mysle ,ze wlasnie takiego pieska poszukuje ze swoja corka. Jak wszystko dobrze pojdzie Lunka juz w ta srode bedzie w nowym domku!!!! jeszcze jedno .Ten Pan bedzie potrzebowal duzo pomocy i wsparcia informacyjnego. Ja oczywiscie sluze pomoca,ale na odleglosc troche trudno wiec bedzie ktos potrzebny na miejscu.czy ktos moze mu na poczatku pomoc? Quote
Tymonka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 A z kąd pan jest?? Dzisiaj to niech się nie kontaktuje bo ja tel. zgubiłam chyba , jutro ewentualnie , albo meilowo . Quote
IVV Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Pan jest z W-wy . Ok podam mu Twoj e-mail jesli nie masz nic przeciwko Quote
mikoada Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Super informacje, najważniejsze że sunia jest już bezpieczna :) oby Panu się spodobała, trzymam mocno kciuki... Quote
Tymonka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Dostałam właśnie meila od pana , jeśli dogramy wszystko z transportem to w środę mała będzie w nowym domu , nie mogę uwierzyć , wczoraj założyłam wątek , a dzisiaj mamy domek :) A sunia jest prze słodka , jak do niej wychodzę to zaraz mi włazi na kolana wtula głowę we mnie i tak sobie siedzimy :) Jedyne co to boi się strasznie psów .Bardzo mi szkoda , że musi zostać na noc na podwórku , ale zrobiłam jej taką prowizoryczną budę z beczki , wyłożyłam poduchami i mam nadzieje , że będzie chciała tam spać . Quote
ocelot Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Anja2201 napisał(a):Dostałam właśnie meila od pana , jeśli dogramy wszystko z transportem to w środę mała będzie w nowym domu , nie mogę uwierzyć , wczoraj założyłam wątek , a dzisiaj mamy domek :) A sunia jest prze słodka , jak do niej wychodzę to zaraz mi włazi na kolana wtula głowę we mnie i tak sobie siedzimy :) Jedyne co to boi się strasznie psów .Bardzo mi szkoda , że musi zostać na noc na podwórku , ale zrobiłam jej taką prowizoryczną budę z beczki , wyłożyłam poduchami i mam nadzieje , że będzie chciała tam spać . Aniu a do tej za małej na Bojusa nie wejdzie? Quote
E-S Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nooo, gratulacje :) cieszę się strasznie, dopiero mogę odsapnąc od roboty przez chwilę bo zaraz wyjeżdżam znowu, a tu takie wieści doskonałe :) To skoro no, nieskromnie powiem, byłam tutaj kimś w rodzaju swatki, gdyż skojarzyłam domek z sunią, IVV pomogła bezpośrednio, bo mam okropną pracę w której nie mogę korzystać z telefonu więc musiał mnie ktoś wyręczyć to mam prośbę ... pozaglądajcie, co ? O tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/183513-LiczAE-na-cud-GabryA-z-kwarantanny-sparaliA-owana-A-apka-PILNIE-DEKLARACJE Ewa Quote
Tymonka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ocelot nie wejdzie niestety , ona jest drobniejsza , ale niewiele mniejsza od Bojuska , chciałam ich razem na noc zamknąć , ale nie da rady , sunia się tak bardzo boi jak jakiś psiak do niej podchodzi , że kłapie dziobem ( na podwórku jak koło siebie biegają jest ok) , a wiesz jaki jest Bojusek , on też się innych psów boi . Nie chcę ich zestresować . Możwe uda mi się zmusić TZ , żeby się zgodził na noc zabrać sunie do domu ( miejsce niestety mam tylko w sypialni . W łazience śpi Ufa z Szczeniakim bo szceniak jeszcze sika po domu i nie chcę , żeby mi podłogę zasikał, a sam się boi spać , w pokoju i kuchni moje psy ( a nie mam dżwi między tymi pomieszczeniami ) , więc zostaje sypialnia , zobaczymy czy sunia podbije serduch TZ , a ma ku temu predyspozycję , ja jestem zakochana po uszy . Quote
mikoada Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 oby suni udało się podbić serce TZ i oby nockę spędziła w ciepłej sypialni :) Quote
Tymonka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Nie wiem tylko co na to moje psy , aż się boję pomyśleć jak się obrażą straszliwie , bo im do sypialni nie wolno :D Quote
mikoada Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 oj to może być ciężko, ale dwie nocki może wybaczą :) a przypomnijcie mi proszę ten domek jest sprawdzony?? Quote
Tymonka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Z tego co zrozumiałam to jest to dobry znajomy IVV , więc chyba nie ma się czego obawiać , oczywiście napisałam panu , o umowie adopcyjnej . Quote
mikoada Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Anja2201 napisał(a):Z tego co zrozumiałam to jest to dobry znajomy IVV , więc chyba nie ma się czego obawiać , oczywiście napisałam panu , o umowie adopcyjnej . Nie doczytałam :oops: najważniejsze żeby sunia trafiła do kochającego domku i żeby nikt już nigdy jej nie wyrzucił na ulicę :angryy: Quote
Tymonka Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Niunia wykąpana , niestety tylko w wodzie i reszteczce szamponu , bo cały zestaw do kąpania diabeł ogonem przykrył (pewnie zgubiłam w trakcie przeprowadzki , ale na pewno będzie czyściejsza niż była , zresztą nowy domek nie będzie miał problemu z kąpaniem bo sunia stała grzecznie i czekała aż skończę . Uszka wyczyszczone , zaraz jeszcze wyczeszemy i będzie piękna . Quote
Tymonka Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Aniołem to sunia jest , ja ją prawie na lewą stronę przewróciłam , a ona nawet nie wstała , nie mówiąc już o tym , że nie zapiszczała , nie warknęła , a przecież różnie bywa . Quote
Bjuta Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A ten dom już jest pewny na 100 % Czy czekamy aż Luna pójdzie na swoje. Może jednak poczekać z podmienianiem allegro (nawiasem mówiąc jest 2 obserwatorów). Quote
IVV Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 jak sie nic nie zmieni to jutro wieczorem bedzie juz w domku stalym Quote
mikoada Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 IVV napisał(a):jak sie nic nie zmieni to jutro wieczorem bedzie juz w domku stalym oby się nic nie zmieniło, trzymam mocno kciuki :) Quote
Tymonka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Mam nadzieję , że się nic nie zmieni . Jesteśmy już z Panem umówione na dzisiaj . Quote
mikoada Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 No i jak czy sunia jest już w nowym domku ??? Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 wlasnie dzwonilam do Polski i rozmawialam z Panem na temat Luni. Luna pieknie sie zachowywala w aucie ,jest bardzo slodziutka i grzeczniutka!!!! Pan jest bardzo zadowolony ,jego coreczka tez juz zakochana i Luna zadowolona zwiedza wlasnie swoj nowy domk!!!! oby wiecej tak szczesliwie zakonczonych nieszczesliwych historii:multi::multi::multi::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts