agaga21 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='madziara1983']ehh wierzyć nie wierzyć kliknąć zawsze można w końcu nic nie kosztuje...[/QUOTE] dlatego jak spotykam to klikam ;) petycje też podpisuję, tylko nie oglądam filmików przy petycjach:shake: Quote
madziara1983 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='agaga21']dlatego jak spotykam to klikam ;) petycje też podpisuję, tylko nie oglądam filmików przy petycjach:shake:[/QUOTE] no ja już tez nie oglądam bo nie idzie się pozbierać później... Quote
magda z. Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 nooo, ja też nie oglądam... Kiedyś do mnei Beata z Bogatyni zadzwoniła, ze właśnie pierwszy raz obejrzała o psach w Chinach - no i się dowiedziałam, co na takich filmikach jest - masakra;/ Quote
agaga21 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='madziara1983']no ja już tez nie oglądam bo nie idzie się pozbierać później...[/QUOTE] dokładnie! to nawet nie jest dla ludzi o mocnych nerwach.... chiny-makabra! Quote
madziara1983 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 ja to nie które filmy pamiętam po kilka lat ze szczegółami tak się wbijają w czaszkę ,że nawet po latach nie można o tym zapomnieć ,a już w ogóle to co do cholery robić i jak się pozbierać jak nawet nie można prawie im pomóc. masakra. ile możemy to robimy ale tak naprawde to człowiek czuje się taki bezradny oglądając to ...masakra... Quote
madziara1983 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Byliśmy u weta wczoraj bo nic nie schodzi to dziąsło i to tylko jedna strona. Wet jeszcze chce poczekać z antybiotykiem dostaliśmy protefix protect no i chyba trochę lepiej jest dziś tak mi się wydaje, zobaczymy później. Quote
madziara1983 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 kurde było lepiej i znów to dziąsło dobrze nie wygląda ,jutro idziemy znów do weta... ;_/ Juz jesteśmy tak w plecy z kasa ,że jak tak dalej pójdzie to chyba całe życie będę długi spłacać ehh Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Kurde mam obawy teraz ,że te dziąsła to symptom czegoś poważniejszego. Zobaczymy jak będą wyglądały później bo chyba pójdziemy do weta dziś. Stosujemy ten protefix i powiem wam ,że skład wygląda bardzo obiecująco i liczyłam ,że będzie ok. Od soboty używamy wiem ,że to krótko ale liczyłam na jakiś lepszy efekt niby wczoraj wyglądało trochę lepiej dlatego poczekamy do popołudnia i jak będzie tak samo to do weta leziemy.. Quote
magda z. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Trzymam kciuki za chłopaka, bidulek cały czas coś... Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='magda z.']Trzymam kciuki za chłopaka, bidulek cały czas coś...[/QUOTE] te ostanie 4 tygodnie to jakieś przeklęte... Quote
magda z. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='madziara1983']te ostanie 4 tygodnie to jakieś przeklęte...[/QUOTE] po takim złym przyjdzie dobre - nie ma wyboru... Na trzeciego kandydata mam Julka, zaraz go podeslę, to weteran, juz 4 lata w schronie, taki niesmiały kundelek, też przy budzie siedzi Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='magda z.']po takim złym przyjdzie dobre - nie ma wyboru... Na trzeciego kandydata mam Julka, zaraz go podeslę, to weteran, juz 4 lata w schronie, taki niesmiały kundelek, też przy budzie siedzi[/QUOTE] dobra nie ma sprawy ,zawsze to lepiej wysłać więcej ile będzie tyle będzie lepiej za dużo jak za mało... Quote
magda z. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='madziara1983']dobra nie ma sprawy ,zawsze to lepiej wysłać więcej ile będzie tyle będzie lepiej za dużo jak za mało...[/QUOTE] no pewnie, zaraz ide na pocztę i piszę, Julek ma numer 12 na ten rok w księdze, pamiętam juz tych, którzy musza jak najszybciej wyjśc.... Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='magda z.']no pewnie, zaraz ide na pocztę i piszę, Julek ma numer 12 na ten rok w księdze, pamiętam juz tych, którzy musza jak najszybciej wyjśc....[/QUOTE] wysłałam Torro, Ślepego Uszatka i Julka dołączę jak dojdzie ,zapomniałam całkiem ,że mam jeszcze tego jednego w skrzynce . Wysłałam mu już info no i zobaczymy. Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Byliśmy u weta ale lipa niestety nasz wet jest chory i ma być najszybciej w środę ehh jak pech to pech......... Quote
OLUTKA55 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 no szkoda mi psiaka a moze poprostu idz do apteki i pogadaj nieraz w aptece potrafia swietnie doradzic Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='OLUTKA55']no szkoda mi psiaka a moze poprostu idz do apteki i pogadaj nieraz w aptece potrafia swietnie doradzic[/QUOTE] w aptece proponują to samo co dawaliśmy, szałwia, dentosept a, orozyme, a teraz protefix potect , wiecie raz jest lepiej a raz źle ale ogólnej poprawy nie ma. ja się już obawiam ,że to jakaś grubsza choroba a wywala się objawowo jako zapalenie dziąseł i nie wiem czy badań krwi nie będziemy robić. Quote
agaga21 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 a jak ty magda się czujesz? dajesz radę? Quote
Freya73 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Madzia , a jak u Ciebie ze zdrowiem? Robilas jakies wyniki. Wczesniej wspominalas, ze bedziesz robic jakies. Jak sie w ogole czujesz? Quote
madziara1983 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 No u mnie to się skomplikowało. Miałam brać przez 3 miesiące leki regulujace prace hormonów no i musiałam je przerwać po 3 tygodniach bo poszło tyle na psa ,że juz nie mogłam ich kupić, no i musiałam kupic leki na ta dwunastnice. Niestety czułam się po nich bardzo źle ogólnie to większość skutków ubocznych po nich miałam , pisało,że w trakcie leczenia objawy powinny ustąpić ale jadłam 5 dni i nie ustąpiły więc przestałam w sobotę to jeść bo nie funkcjonowałam po tym. Teraz czekam na wizytę u kardiologaw (bo mi doszły dodatkowe objawy do wady która posiadam i nie wiadomo czy nic poważniejszego się nie dzieje) następnym tygodniu i na usg jamy brzusznej też za około tydzień i na tomografie głowy. Biorę leki na anemie itp. no i niestety mocno nabruździłam tym ,że przestałam brać te leki na hormony bo nie dość ,że miałam zaburzenia to brałam leki 3 tygodnie i przestałam wiec może być gorzej niż jak zaczęłam je brać. No ale nie miałam wyjścia. Nie ma kasy to nie ma. I tak u weta jeszcze trzeba zapłacić. Leki wszystkie kupione dla hektora nie pomogły żadne więc tez kasa wywalona. Te dziąsła też nie wyglądają dobrze, sa rozpulchnione w dwóch miejscach i czerwone,więc antybiotyk jest konieczny no a weta nie ma , może będzie jutro ,a może nie . Żałuje ,że nie przycisnęłam odrazu żeby wypisał receptę w razie czego a tu już ponad tydzień mija i żadnej poprawy nie ma. Przestałam tez karmę dawać żeby nie podrażniać tego bardziej no i zła jestem... Quote
OLUTKA55 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 faktyczne wszystko to nieciekawie wyglada Quote
madziara1983 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 witajcie. Nasze dziąsło dziś jak narazie bledsze ale do weta po antybiotyk i tak pójdę. Mam takie pytanie może ktoś by był zainteresowany odkupieniem od nas preparatu OROZYME , użyliśmy go 2 razy więc brakuje może 2cm lekarstwa a to wielka tubka. Tak głupio aż na forum pisać ,że chcemy coś sprzedać a nie oddać ale w naszej sytuacji sami rozumiecie chyba. Mam nadzieje,ze nikt się nie obrazi.Sprzedam oczywiście taniej bo u nas każda złotówka ważna w tej sytuacji/ wygląda to tak:[url]http://abckarmanet.pl/index.php?products=product&prod_id=404[/url] Quote
madziara1983 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 byłam u weta z rana dostaliśmy antybiotyk STOMORGYL 20. No i zobaczymy wet mówi ,że mam już nie czytać o innych chorobach .... :-) bo już zaczynam szukać :-) Aż się boje pomyśleć jaki rachunek dostaniemy na koniec miesiąca od weta bo na necie widziałam ,ze ten stomorgyl 40pl i jeszcze orozyme nie zapłacone i zn ów nie kupie leków dla siebie, i tak kurde na okrągło ehhh. Juz sprzedaje na allegro co się da za grosze ale kurde wszystkie dodatkowe siano poszło na leki w tym miesiącu dosłownie wszystko. Quote
madziara1983 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 witajcie, daliśmy dziś juz antybiotyk no i w sumie dziąsła wyglądają tak samo... ale chyba jest trochę lepiej bo teraz jak wróciliśmy ze spaceru to Misiek od razu do miski poszedł zobaczyć czy czasem nie przybyło nic jak poszedł na spacer, a to dobry znak... Quote
Freya73 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Magda, musisz dbac o siebie rowniez. Nie zaniedbuj takich powaznych rzeczy, jak swoje zdrowie. Badanie hormonow po operacji glowy jest niezmiernie wazne. Zycze Wam duzo zdrowia i dobrego samopoczucia. Quote
Recommended Posts