Mysia_ Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 tak się ciesze, że jej się udało :multi: Quote
oktawia6 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 nie mogłam się oprzec i skopiowałam:evil_lol::multi::lol: zdecydowanie za mało zdjęc! Quote
Ada-jeje Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Besia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kochane Cioteczki, Jak pięknie, że pytacie o Sońcię. :multi: Właśnie przed chwilą wróciłyśmy z "dziewczynami" t.j. Sonią i Małą Mi (Misią) z Mazur od "dziadków". Mój tato zakochał się w Soniusi na zabój - a ona wyraźnie lgnie do mężczyzn i chodziła za nim krok w krok (Może ciągle pamięta swego Pana???) Sonia waży już prawie 30 kg., (przypominam, że po przyjeździe ważyła 22 kg.) przybrała 1/3 swojej swojej wyjściowej wagi ale mój tato uważa, że jeszcze trzeba ją "podpaść" więc przez cały pobyt podpychał Soni co lepsze kąski pod pycho. W niedzielę Sonia zjadła pół "tatowego" schabowszczaka:lol:. Jutro idziemy się "zachipować". Jutro też dołożymy jakieś zdjątka bo dziś jesteśmy okrutnie zmęczone podróżą. Do jutra cioteczki. Quote
Mysia_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: czekamy na fotki :evil_lol: Quote
Ulaa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jakie ciekawe życie ma Soninka :loveu: :multi: A ja wciąż troszkę żałuję, że do mnie nie przyjechała i nie miałam okazji jej poznać... Ale to było przeznaczenie po prostu :cool3: Foteczki Sonieczki paróweczki prosimy :lol: Quote
Jo37 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jej się to po prostu należy . Tyle czasu czekała . Quote
Besia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Wysłałam Aleksandrze parę zdjęć Soni. Jak tylko Ola je wstawi to podokładam podpisy. Quote
Ulaa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cudowna kochana Sońcia :loveu::loveu::loveu: Jaka szczęśliwa :multi: A tak na marginesie... Ojciec Dyrektor jest wszędzie :evil_lol: Nawet na Dogo! :evil_lol: Quote
Besia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Zauważyliśmy na spacerach w lesie, że Sonia lubi "przytulać się" do krzaczków no to "pańcio" postanowił zrobić swojej suczce prezent i kupił jej cedr w donicy. Na zdjęciu dumny z prezentu Pan i trochę zdziwiona Sonia. A tak właśnie Sonia się "przytula". Podchodzi do dzrzewa, lekko opuszcza głowę, pozwala otulić się gałązkom i chwilę spokojniutko po prostu stoi. Bardzo lubi też tulić się do nas. Wpycha głowinę pod rękę i stoi. Nie jest natarczywa, nie popędza, czeka. Jest cierpliwa, łagodna i.... nasza. A tutaj zobaczcie jaka piękna, psia sylwetka:cool3: Quote
Ulaa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Niesamowite!!!! Swój własny krzaczek :loveu::loveu::loveu: Psiaczki ze schroniska często mają takie botaniczne zainteresowania - do drzewek, kwiatków, trawniczków... To chyba z tęsknoty za naturą po okresie spędzonym na betonie albo w błocie, pośród odchodów... A potem tak cieszą się dotykiem trawki pod łapkami i radośnie tarzają się :loveu: Ale własnego drzewka specjalnie dla psinki to jeszcze nie było na świecie chyba :lol: Sonia jest wyjątkową szczęściarą, a Ty Besiu i Twój mąż jesteście wspaniałymi ludźmi :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 tak wygląda prawdziwe szczęście :loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 :placz::placz::loveu::loveu::loveu:od razu widzę po twarzach tych ludzi jak bardzo ją kochają! Quote
Aleksandra_B Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 A cóż to będzie przy świątecznej choince? Sońcia będzie miała świąteczne drzewko do tulenia :) Co u Was słychać?? Quote
Aleksandra_B Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Co słychać u Sońciowej rodzinki??? Quote
Neris Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Mam nadzieję, że przygotowania do Świąt idą pełną parą... Quote
Bunia1 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ciekawe jak teraz wygląda magiczna Sonia. Quote
Recommended Posts