agnieszka32 Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Mam bardzo smutną wiadomość - wczoraj, nagle, zmarł właściciel Bena - Krzysztof :( Ben przebywa obecnie na komisariacie Policji w Łodzi, na dniach ma wrócić do Szczecina. Próbujemy zorganizować dla niego jakieś miejsce w Szczecinie, by nie trafił do schroniska. No i szukamy nowego domu - pies zgadza się z innymi psami, z kotami, do dzieci też sprawdzony. Ben strasznie przeżywa utratę właściciela, był z nim mocno związany :( Quote
agaga21 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 jezu, jaka tragedia :(:( przecież ten pan był młody! Quote
agnieszka32 Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 agaga21 napisał(a):jezu, jaka tragedia :(:( przecież ten pan był młody! Stosunkowo młody. Dowiedziałam się, że tuż przed świętami miał zawał, spędził 5 dni w szpitalu. Zasłabł na ulicy. Teraz zawał chwycił go w samochodzie (jechał z Benem). Helikopter przetransportował go do szpitala, ale nie udało się już pomóc. A jeszcze niedawno z nim rozmawiałam... Benowi próbuje pomóc przyjaciel Krzysztofa - sam ma dwa kaukazy, psy nie tolerują innych psów na swoim terenie, więc nie może Bena wziąć do siebie. Ale bardzo chce pomóc i na własną rękę próbuje znaleźć mu dom. Ja wolałabym mieć w tym jakiś swój udział, a przynajmniej kontrolę. W każdym bądź razie, Nadzieja Amstaffa zgodziła się interwencyjnie pomóc psu (za co im ogromnie dziękuję!!!, że nie zostałam sama z tym problemem), jeśli rodzina się nim nie zaopiekuje. Quote
magdola Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Trzymam mocno kciuki.... Taka tragedia:( Quote
kamilqax95x Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Zapraszam na bazarek, z którego dochód przekazany zostanie na potrzeby Stowarzyszenia Nadzieja Amstaffa - TTB Szczecin. [h=2]Calvin Klein, Sally Hansen i inne ;)[/h] http://www.dogomania.pl/forum/threads/240111-Calvin-Klein-Sally-Hansen-i-inne-na-Stow-Nadzieja-Amstaffa-do-03-03-Zapraszam%21?p=20469379#post20469379 Quote
agnieszka32 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Nie wiem, jak potoczyły się losy Bena. Nie mam żadnych namiarów na ew. nowy dom. Postaram się skontaktować z rodziną Krzysztofa, by się czegoś dowiedzieć. Quote
agnieszka32 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Fluk/Ben znalazł się ponownie w schroniku. Nadzieja Amstaffa próbuje ustalić, kto porzucił psa. Jest teraz pod opieką NA. Biedny psiak :( http://schronisko.szczecin.pl/zwierzeta/pokaz/2700 Quote
andzia69 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 ależ ten pies ma pecha w swoim życiu :( :( Quote
Recommended Posts