pirania15_15 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ja mam mieszańca jamnika i waży 8kg :D I gruby nie jest ;) 6kilowy to ... to, to właściwie co będzie jak będzie dorosłe? ^^ Szukają jakiegoś pieska dla siebie? Czemu taki wymóg 6 kilo? Do 10 spokojnie są małe pieski :) Quote
tripti Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 nie wiemy ile one ważą, ale może warto zadzwonić i porozmawiać na żywo, 6 kg to taki pińczerek miniaturka, czyli malizna, ale jestem za tym, że warto porozmawiać:) Quote
marlenka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Sunia napewno będzie wazyła więcej mój york -potwór waży 5 kg :) A sunia z tego wątku nie jest wysterylizowana o raz , dwa ze napewno już waży wiecej no i nie jest mała .... Quote
tripti Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 z tą sterylką może można pomóc??? a my wiemy ile ona waży? Quote
marlenka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='tripti']z tą sterylką może można pomóc??? a my wiemy ile ona waży? Ona jest jeszcze za młoda na sterylkę , chyba nie miałą cieczki ... Ciotki apel do Was ,jesli ktoś jeszcze nie glosował , bardzo prosze na oddanie głosu na Fundację Ostatnia szansa , to ostatnie chwile na głowsowanie , bardzo potrzebna nam Wasza pomoc , mamy szansę wygrać ale bez Waszej pomocy nie damy rady . Psy z Boguszyc czekają na głosy http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem!! Quote
marlenka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Czekamy na zdjecia ... bo co możemy zrobic ... Quote
tripti Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 marlenka to jeszcze takie szczegóły ile ważą? tylko właśnie widzisz, mało tu osób, bo pieski żyją sobie w domu, czyli nie ma tragedii, kontakt z obecnym opiekunem jest sporadyczny, Ty załatwiłaś im inny dom tymczasowy, tu okazuje się, że jadą do domu stałego, a póżniej klapa.... tak jakoś trudno znaleźć dobry kontakt z obecną opiekunką.... chodzi mi o to, że tak trochę dziwnie jest:( Quote
marlenka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Tripi mam informacje ze maluchy maja w klębie 45 ( chyba dziewczyna )i 48 ( chłopak ) - albo na odwrót więc wazą napewno koło 10 -12 kg . Maja juz około 5-6 miesiecy wiecie ze określenie wieku psów bezpańskich jest cięzkie . A jesli chodzi o kontakt z opiekunami to coz wiele pozostaje do zyczenia ale mam nadzieje ze zdjecia bedą .. i ruszą się ogłoszenia . Pomożecie mi z ogłoszeniami ??? Quote
tripti Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ja w ogłoszeniach to kiepska jestem:( nawet bardzo, ale poszukam osób sprawniejszych, może pomogą. płeć: piesek/suczka wiek: ok 6 miesięcy wzrost: 45 cm w kłębie waga: ok 11 kg umaszczenie: odcienie beżowego sterylizacja/kastracja: jeszcze nie czystość w domu: w trakcie nauki stosunek do dzieci: pozytywny stosunek do innych psów: pozytywny szczepienia: tak (?) Quote
pirania15_15 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Będą zdjęcia, będą dane to i ogłoszenia się porobi :) ja pomogę :) Oni na bank chcą maluchy oddawać? Bo "wyjazd" opiekunki chyba trochę w czasie sie przesunął. Przydałoby się szybciej maluchy gdzieś wystawić, bo póki pies jest szczeniakiem to ludzie adoptują. Same wiecie, że adopcje szczeniaków to nie problem. Żeby obecni właściciele nie chcieli mieć tych piesków jak będą małe, a później wynocha :/ Quote
tripti Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 informacje podstawowe zebrałam w poście 160, ale aktualne zdjęcia przydałby się, ale z drugiej strony do ogłoszeń nie są aż tak bardzo potrzebne, można z tym co jest, bo i tak szkoda czasu:( później można podmienić lub wystawić nowe... Quote
marlenka Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Zaraz zadzwonię do opiekunki psów ... może uda mi się te zdjecia wyprosić .. Quote
tripti Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 biedne te dzieciaki...bo wakacje przyjdą i dopiero będzie... Quote
marlenka Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Dowiedziałam się ze u Państwa była Zuzia z Psiego Anioła i robiła zdjecia wczoraj atakowałam Taubiego o foty , zaraz podeślę mu wątek może wklei ... jesli nie otrzymam je na maila . Rzeczywiscie teraz cięzko z adopcjami bo idą wakacje Quote
Recommended Posts