Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm..... ja tam nie wiem jakie Wy macie wizje , ale widziałam jak Iza biega z Szarusiem..........albo Szaruś z nią? ;)
w każdym razie ja tak wysportowana nie jestem wiec podziwiałam piekne widoki......:p

Posted

Bardzo przepraszam...
Pewnie głupie pytanie, ale wertując wątek "na szybko" nie znalazłam tej informacji...
Jakiej wielkości ten piękny psiak? Wielkości owczarka, czy mniejszy?
Bo na fotkach wygląda na sporego, ale z fotkami różnie bywa...

Posted

Na moje oko jest wielkości owczarka....:roll:
jest piekny jak biegnie faluje mu cudnie sierść bo ma taką dłuższą .......
gdzie niegdzie.....

Posted

Dziewczyny, bardzo prosze o dokłądne info, jakiej wielkości jest psiak, albo może ile waży, albo jedno i drugie...
Być może mam chętnego na psa, ale musze znać te szczegóły :)
Jeśli doszloby to do skutku, to psiak mialby raj na ziemi :)

Posted

Szaruś waży ok 25 kg, jest drobny wielkości młodego owczarka,
szaro-biały góra ciemniejsza szara, piekny puszysty ogon uśmiech na pysiu jak widzi człowieka ,piekne bursztynowe oczka, chce sie bawić i biegać na razie nie ma z kim, lubi koty i inne psy przyjaźnie nastawiony do ludzi bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem cieszy sie jak wariat na wspólnym spacerku, nie jest wybredny z tego co widziałam ale preferuje ryż z kurczakiem+sucha karma.
młody radosny piękny pies szuka swojego człowieka!

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Przepraszam bo czegos nie rozumiem, wielkość owczarka to własnie średnia wielkośc więc wszystko się zgadza.

No niezupełnie :)
Dla mnie oczarek to już raczej duży pies, a nie średni :)
A gdzie dokładnie przebywa psiak?

Posted

Rozmawiałam z Magdarynką, może coś z tego będzie :lol:
Szarik jest średni, bo wielkości mego psa, około 55cm w kłębie, jakieś 25kg, mniejszy od owczarka niemieckiego. Aldonda też ma już kontakt, więc jak się dogadaja to będzie transport.
Szarik jest większy niż był planowany pies, ale jest tak grzeczny w mieszkaniu i tak kochany do ludzi, że mam nadzieję, że wreszcie znajdzie domek :cool3:

Posted

Jakie wieści z rana! :loveu:super bardzo sie cieszę !:loveu: Szaruś nawet nie wie jaka niespodzianka go w sobotę czeka!:multi::multi::multi:

Posted

Naszykowałam 3 obroże po moim owczarku...
Dwie z nich powinny być dobre, trzecia chyba będzie za duża...
Smycz też już czeka...:painting:
Acha, Szarik zamieszka u moich rodziców, więc na pewno bedą fotki i relacje :cool3:

Posted

Cieszę sie bardzo że Szaruś będzie miał swojego człowieka!:loveu:
a może spotakmy sie kiedyś na spacerku , bywam w Waszych okolicach dosyc często......;)

Posted

Ano poważnie :lol:
Od jakiegoś czasu namawiałam rodziców na psa, bo po śmierci naszego pierwszego psiaka kilkanaście lat temu podjęli decyzję, że psa więcej mieć nie będą, ale bezskutecznie...
Wczoraj ojciec znalazł Szarika na Allegro i zakochał się...
A na miłość nie ma rady, więc jutro zabieramy Szarika :evil_lol:
Bardzo jestem ciekawa, jak się dogada z moim Chesterem...:)

Posted

Super na pewno bedzie dobrze ! jak sie niutek u Was zadomowi to sie umawiamy ok?:multi: możemy iść na moczydło ja wezme swoja straszną sunie pożeraczke męskich serc waga 6kg po obiedzie oczywiscie:evil_lol:

Posted

enia napisał(a):
Super na pewno bedzie dobrze ! jak sie niutek u Was zadomowi to sie umawiamy ok?:multi: możemy iść na moczydło ja wezme swoja straszną sunie pożeraczke męskich serc waga 6kg po obiedzie oczywiscie:evil_lol:

Ok, umówimy się :)
Może wezmę wtedy oba psiaki...?
Zobaczymy...
A nie boisz się, że Szarik np ziewając przypadkiem połknie Twoją suczkę? :evil_lol: