mgie Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='elkate']Czekałam na Bruna, ale były z nim problemy, więc niech będzie śledzik (tylko gdzie go można zobaczyć?[/QUOTE] jego wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187860-%C5%9Aledzik-%C5%9Bliczny-ale-przera%C5%BCony-kud%C5%82aczek-prosi-bardzo-o-pomoc-[/url]!!! Quote
ostatniaszansa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Mgie, ubieglas mnie z wklejeniem watku :) /Agnieszka Quote
mgie Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='ostatniaszansa']Mgie, ubieglas mnie z wklejeniem watku :) /Agnieszka[/QUOTE] Widziałam, że biegasz po wątkach z jakimiś rozliczeniami to pomyślałam, że pomogę. :) Quote
ostatniaszansa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ogromne DZIEKUJE :) Co my bysmy bez Ciebie zrobily??? /Agnieszka Quote
mgie Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='ostatniaszansa']ogromne DZIEKUJE :) Co my bysmy bez Ciebie zrobily??? /Agnieszka[/QUOTE] Oj tam, oj tam ;) Quote
viola005 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 dziekujemy cioteczkom wiolabiszop, figa33 i elkate za potwierdzenie ich deklaracji stalych teraz pozostaja juz tylko 4 cioteczki powiadomione na pw: Kaas1 - 20 zł Kmurdz - 15 zł ania1 - 10 zł, do ktorej dodatkowo juz wyslalam maila mparsley - 20 zł czyli 65 zl do potwierdzenia, czekamy na odpowiedz cioteczek na watku Mikoada, na hotelowanie Bruna potrzebne bylo 300 zl miesiecznie, dlatego pisalam o dozebraniu, bo mielismy tylko 290 w deklaracjach na Kudlatego Sledzia, ale jezeli na Sledzionke potrzeba tylko 280 zl (sprawdzcie to dziewczyny), to moze nie bedzie potrzeba zebrac. Wklejane na dogo linki czesto nie dzialaja, korzystajac wiec z porady bardziej doswiadczonej komputerowo dogomaniaczki podaje link do watku Sledziszona w wersji skroconej, taka podobno zawsze dziala: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187860[/url] na wszelki wypadek powtarzam tez podane przez Ewe nowe konto do wplat na Little Herring: Dane do wplat na Sledzika (z dopiskiem "Sledzik"). FUNDACJA OSTATNIA SZANSA UL. JANA BLATONA 3/141 01 - 494 WARSZAWA NR KONTA: 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Bank Pekao SA a z relacji Ewy wynika, ze nasz Brunis to ladny numer... pogoni, poddusi, kierownikowi zebra zlamie i nie da sobie uszkow obejrzec... dwojka ze sprawowania, nagana z wpisem do dzienniczka i rodzicow wezwiemy na dywanik... Quote
ostatniaszansa Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 "a z relacji Ewy wynika, ze nasz Brunis to ladny numer... pogoni, poddusi, kierownikowi zebra zlamie i nie da sobie uszkow obejrzec... dwojka ze sprawowania, nagana z wpisem do dzienniczka i rodzicow wezwiemy na dywanik... " Viola leżałam ze śmiechu na podłodze , jak będzie okazja ( o ile czymś dojedziemy ) w sobotę podam Brunowi dzienniczek z wpisem :) Ciekawe co skubaniutki z tym zrobi ? :evil_lol: widziałam co zrobił z piszcząca zabawka ...:angryy: Ewa Quote
mikoada Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 To z dzienniczkiem może sobie lepiej poradzic :) Viola dziękujemy za podsumowanie, jak widac słaba ze mnie księgowa skoro się pomyliłam o 10 zł mi również dwója się należy :) Quote
viola005 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Mikoada, masz taryfe ulgowa ze wzgledu na mnogosc zajec prozwierzecych na dogo i w realu, mozesz spac spokojnie w pierwszym poscie na watku Sledziszonka znalazlam taka informacje podana przez cioteczke dogo07: "Śledzik miałby miejsce w hoteliku u Donki, zamiast innego pieska, to koszt ok. 280zł plus karma." na razie oczywiscie Sledz ma posag po Brunciu i chyba jest zabezpieczony? Quote
ostatniaszansa Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 za to na jakiego :) Bruno w swoim stadku a jest ich tam ok 32 sztuk ma się całkiem nieźle , niestety tego o Śledziku powiedzieć nie można :( Ewa Quote
ostatniaszansa Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jak najbardziej , ale będzie to wymagało czasu no i sytuacja jest dosyć, powiedzmy skomplikowana , ale o tym nawet nie na pw . Tu wątki dotyczace naszych podopiecznych są sledzone przez osoby spoza dogo i niekoniecznie sprzyjające ostatniej szansie...ale o tym już nie mówimy. Tu głównymi bohaterami są zwierzęta. O tym ,że Śledzik jedzie zamiast Bruna zdecydowaliśmy wspólnie . To dzięki Wam jeden z boguszków dostanie szansę, na lepsze życie, na dom miejmy nadzieje. Tymczasem wszystkim życzę dobrej nocy. Ewa Quote
Szarotka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zycze powodzenia w ratowaniu psow z Boguszyc. Wspieralam kiedys Rykiego, ktory byl u Ani w Brodnicy a teraz juz jest w domku :):) Ostatnia Szansa to fundacja ?? Quote
figa33 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 oo Szarotka to możemy sobie łapki podać:lol: ja tez się przyznaję do Rykiego i Ciaputki zresztą ( jeśli chodzi o deklaracje ) Quote
Szarotka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Tez myslalam, ze Ciaputka jest z Boguszyc......i tez u Ani, ale bieda juz sporo tam siedzi. Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [URL="http://www.psiaszansa.pl"]www.psiaszansa.pl[/URL] - Ostatnia Szansa to Fundacja, Organizacja Pozytku Publicznego, Zapraszamy na nasza strone i dziekujemy za wspieranie naszych psiakow. Jet ich tyle, ze trudno ogarnac w tak malym gronie, w jakim jestesmy, dlatego Wasza pomoc jest bezcenna :):):) /Agnieszka [quote name='Szarotka']Zycze powodzenia w ratowaniu psow z Boguszyc. Wspieralam kiedys Rykiego, ktory byl u Ani w Brodnicy a teraz juz jest w domku :):) Ostatnia Szansa to fundacja ??[/QUOTE] Quote
Kaas1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dopiero dziś od jakiegoś czasu jestem na Dogomanii. Potwierdziłam chęć deklaracji i zaraz wpłacam pieniązki...... Quote
ostatniaszansa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Kaas1 pięknie dziękujemy :Rose: Ewa Quote
Szarotka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 To teraz juz rozumiem o co chodzi. Czyli kaukazy zabrane z Boguszyc tez byly przez jakis czas pod opieka ostatniej szansy. Quote
ostatniaszansa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Schronisko w Boguszycach jest pod opieka Ostatniej Szansy :) /Agnieszka Quote
viola005 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 aktualizacja dziekujemy cioteczce Kaas1 za potwierdzenie deklaracji stalej teraz pozostaja juz tylko 3 cioteczki powiadomione na pw: Kmurdz - 15 zł ania1 - 10 zł, do ktorej dodatkowo juz wyslalam maila mparsley - 20 zł czyli 45 zl do potwierdzenia, nie jest zle a jak tam Little Herring? Quote
ostatniaszansa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Szarotka']To teraz juz rozumiem o co chodzi. Czyli kaukazy zabrane z Boguszyc tez byly przez jakis czas pod opieka ostatniej szansy.[/QUOTE] Szarotko, kaukazy: Siwa ( za TM ) , Dakota oraz Baca i Brutus (już w DS) spędziły laaata, niestety :( w Boguszycach Małych i gdyby nie "rewolucja " pewnie nadal by tam biedaki tkwiły. Fundacja Ostatnia Szansa istnieje od 1993 roku , opp ma od 2005 . Przytulisko w Boguszycach jest prowadzone przez tą Fundacje w ramach działań statutowych. My; Agnieszka , ja i 5 osób z Rady w nowym wymiarze prowadzimy ją i przytulisko od marca 2009 . O tym wszystkim książkę można by napisać... Najważniejsze, najistotniejsze są zwierzęta. Ewa Quote
viola005 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 aktualizacja dziekujemy cioteczce Kmurdz za potwierdzenie deklaracji stalej teraz pozostaja juz tylko 2 cioteczki: ania1 - 10 zł (czekam na odpowiedz na maila) mparsley - 20 zł tylko 30 zl do potwierdzenia! Quote
mikoada Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Zapraszam na wątek kolejnej Boguszyckiej bidy :( Bardzo smutna Onka Vega http://www.dogomania.pl/threads/198169-ONka-Vega-z-Boguszyc-r%C3%B3wnie%C5%BC-chce-byc-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-!!!-Pomo%C5%BCesz?p=15919130#post15919130 Quote
Recommended Posts