Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też bym zawiozła, ale może lepiej że posiedzi do niedzieli. Poobserwuję troszkę. Ciepło ma, mamusia go pilnuje i grzeje. Miałam problem, bo jak poszło rodzeństwo to nie chciał jeść RC startera i mnie postraszył, ale na szczęście mam taką płatkową karmę dla szczeniąt do rozmaczania Kober's i tą wcina.

• 2 weeks later...
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Loluś, około dwumiesięczny chłopczyk, do adopcji za około tydzień-dwa, obecnie w DT.
Tydzień temu ważył 700 gram, teraz już 950. Docelowo osiągnie nie więcej jak 4-4,5 kg.

Posted

Shanti tego malucha z interwencji nazwałam Hipcio. ;)Akurat wieczorem czytałam jakąś bajke młodemu i tak mi wpadło. Wiem, że miało się kojarzyć ale nic mi nie przyszło do głowy. :)

Posted

Może być Hipcio. :lol:
Chociaż Hipcio powinien nazywać się Lolek, bo to taki brzuch na krótkich nóżkach:evil_lol:
Podstawowym celem życiowym Lolka jest pilnowanie miski, bo może akurat coś się tam pojawi:razz: Drugorzednym uprzykrzanie życia reszcie stada, czyli podgryzanie po tyłkach i ogonach, podganianie, zabieranie zabawek, szczekanie i warczenie jak się smacznie śpi :evil_lol:

Posted

O Hipcia mam zapytanie od kogoś z Krakowa
Witam serdecznie. Zachwyciliśmy sie Hipciem od pierwszego wejrzenia i bylibyśmy chetni przyjąć go do naszego domu. Czy przypadkiem nie macie Państwo kontaktu z krakowskim schroniskiem, bądź ktoś od Państwa nie podróżuje na trasie do Krakowa?
pozdrawiam
Anna Marona

Przekazałam żeby dzwoniła bo już nie pamiętam czy Lolek idzie do domku czy obydwa.

Posted

Pokręciłam przez te chuderlaki wczorajsze.
Trzy chłopaki i jedna dziołcha.
Jeden brązowy chłopczyk poszedł już do domu, została brązowa dziewczynka i dwa czarne chłopaczki. Zaszczepione i zaczipowane.
Pani o Hipcia dzwoniła, ja niestety nie dodzwoniłam się dziś do ludzi którzy chcieli go wziąść, więc do jutra sprawa zawieszona.
Jutro rano jedzie do domku Loluś, Króliczek mój słodki:loveu:

Posted

shanti napisał(a):
Pokręciłam przez te chuderlaki wczorajsze.
Trzy chłopaki i jedna dziołcha.
(..)

...a toś mnie załatwiła:mad:... ale może chociaż "Argo" zostanie żeby Alinka podpowiedź miała...ale jak domki znajdują :kciuki::kciuki::kciuki: to i nowe imiona otrzymują:loveu: to niech będzie Argo, Aki i Ajsza