luka1 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 kolejny upalny dzień. Czy w taką pogodę chce się komuś odwiedzać schronisko? A ta psina musi tak tkwić. Quote
minia7 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Jutro odwiedzę Lukę...Dzisiaj nie mogłam jechać do schronu. Nie byłam w schronie od weekendu, więc nie wiem jak Luczka się miewa. Jutro wszystko nadrobię i wieczorem się odezwę. Jedno jest pewne, jeśli sunia nadal jest w boksie, nie ma mowy o spacerku :( Tak mnie to wkurza, bo jest tam wiele psiaków, które powinny mieć swoją budę (właściwie to każdy powinien mieć swoją), ale realia niestety ....są jakie są i z tym trudno się pogodzić ;( szczególnie gdy, jakiś pies z budy jest adoptowany i trzeba zadecydować , któremu następnemu ofiarować budę :( Quote
minia7 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Rozmawiałam z Anovip1 i podobno sunia ma się nieźle, w sensie, że nie dzieje się w boksie nic strasznego :lol: Luka powoli się klimatyzuje w nowym otoczeniu. I myślę, że będzie ok , bo szczerze napiszę, że w poprzednim boksie to nieźle ustawiała koleżanki :diabloti: Jutro i tak zdam relację jak się ma Luczka Quote
luka1 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 dziękuję. W taki upał tam pewnie strasznie gorąco. Podziwiam wasze zaangarzowanie Quote
minia7 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 No w schronie patelnia, masakra dla psiaków... :( Luczka jutro do Ciebie ciocia zajrzy :) Quote
minia7 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Dzisiaj Luka przeszczęśliwa :multi:, bo przeniosłyśmy ją razem z jej koleżanką z boksu do zagródki przed schroniskiem. Tam będzie miała dużo lepiej, chociażby z tego względu, że jest pod oknami budynku schroniska przy jego wejściu, więc też większe szanse, że ktoś ją zauważy i adoptuje :lol: Załączyłabym zdjęcie (zrobiłam telefonem), ale nie wiem jak to się robi na tym portalu. Quote
minia7 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Luka to bardzo miła psinka, troszkę nieufna, ale widać, że brakuje jej człowieka.....w sumie jak wszystkim psiakom w schronisku :( Quote
luka1 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 przeniesienie do zagródki da jej szansę na częstrze widywanie obcych ludzi, a nie tylko opiekunów. Może wreszcie ktoś ją zauważy. Dziękuję w imieniu Luki. Quote
luka1 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 dziś chyba trochę lepiej, choć nie wiem czy na tyle by betony wystygły. Luka trzymaj się. Quote
luka1 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 przypomnę, że jest taka sobie Luka co domu szuka Quote
minia7 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Luka ma się dobrze :) Wczoraj i dzisiaj się tak rozhulała, że koleżanki po kątach rozstawiała :) widać, że dobrze jej zrobiła zmiana otoczenia. Wyraźnie odżyła :) Nie zrozumcie mnie źle, nie jest agresywna, tylko wyszczekana :) Nie ma możliwości żeby jej nie zauważyć, podbiega do krat i szczekaniem prosi o głaskanie :) wyraźnie jej brakuje dotyku ludzkiej ręki... Quote
luka1 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 kto wreszcie pomoże wydostać się Luce ze schroniska? Quote
luka1 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 każdego dnia mam nadzieję, że nie zobaczę cię na stronie schroniska, a ty tam ciągle trwasz. Quote
luka1 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 jak co dnia - witam Lukę i o domek proszę Quote
anovip1 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 LUKA również prosi o wspaniały domek . Kto pokocha Lukę ? Quote
Recommended Posts