Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro odwiedzę Lukę...Dzisiaj nie mogłam jechać do schronu. Nie byłam w schronie od weekendu, więc nie wiem jak Luczka się miewa. Jutro wszystko nadrobię i wieczorem się odezwę. Jedno jest pewne, jeśli sunia nadal jest w boksie, nie ma mowy o spacerku :( Tak mnie to wkurza, bo jest tam wiele psiaków, które powinny mieć swoją budę (właściwie to każdy powinien mieć swoją), ale realia niestety ....są jakie są i z tym trudno się pogodzić ;( szczególnie gdy, jakiś pies z budy jest adoptowany i trzeba zadecydować , któremu następnemu ofiarować budę :(

Posted

Rozmawiałam z Anovip1 i podobno sunia ma się nieźle, w sensie, że nie dzieje się w boksie nic strasznego :lol: Luka powoli się klimatyzuje w nowym otoczeniu. I myślę, że będzie ok , bo szczerze napiszę, że w poprzednim boksie to nieźle ustawiała koleżanki :diabloti: Jutro i tak zdam relację jak się ma Luczka

Posted

Dzisiaj Luka przeszczęśliwa :multi:, bo przeniosłyśmy ją razem z jej koleżanką z boksu do zagródki przed schroniskiem. Tam będzie miała dużo lepiej, chociażby z tego względu, że jest pod oknami budynku schroniska przy jego wejściu, więc też większe szanse, że ktoś ją zauważy i adoptuje :lol: Załączyłabym zdjęcie (zrobiłam telefonem), ale nie wiem jak to się robi na tym portalu.

Posted

przeniesienie do zagródki da jej szansę na częstrze widywanie obcych ludzi, a nie tylko opiekunów. Może wreszcie ktoś ją zauważy. Dziękuję w imieniu Luki.

Posted

Luka ma się dobrze :) Wczoraj i dzisiaj się tak rozhulała, że koleżanki po kątach rozstawiała :) widać, że dobrze jej zrobiła zmiana otoczenia. Wyraźnie odżyła :) Nie zrozumcie mnie źle, nie jest agresywna, tylko wyszczekana :) Nie ma możliwości żeby jej nie zauważyć, podbiega do krat i szczekaniem prosi o głaskanie :) wyraźnie jej brakuje dotyku ludzkiej ręki...