Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siedzę przed komputerem i przeglądam wątki - różne watki. Nie wiem jak długo jeszcze pociągnę ale będę się starać. Luka siedzi w schronisku. Można przypuszczać, że jest bezpieczna. Ma co jeść, ma gdzie spać. Nie ma tylko tego co "wilcy" cenią najbardziej - wolności i człowieka.

Posted

[quote name='luka1']Siedzę przed komputerem i przeglądam wątki - różne watki. Nie wiem jak długo jeszcze pociągnę ale będę się starać. Luka siedzi w schronisku. Można przypuszczać, że jest bezpieczna. Ma co jeść, ma gdzie spać. Nie ma tylko tego co "wilcy" cenią najbardziej - wolności i człowieka.[/QUOTE]

Witaj jestem od nie dawna na dogo ,więc jak mogę pomoc Luce.;););)

Posted

Luka ma bardzo mało ogłoszeń. Każdego dnia, a raczej noc objecuję sobie zrobić parę, ale gdy docieram do domu - padam. Jak możesz to mile będą widziane ogłoszenia.

Posted

Witaj przepraszam że sie nie odzwalam mialam sporo spraw na glowie.Nie umiem jeszcze tak sie tutaj poruszac i malo umiem wiec ogloszenia nie wiem jak.Jak możesz mi coś podpowiedziec i jak to zrobic byloby super.:))

Posted

[quote name='anovip1']Luka cały dzieiejszy dzień przeleżała w budzie . Wyszła z niej praktycznie na chwilkę. Mam wrażenie że zaczyna watpić w odmianę swojego losu.[/QUOTE]

Kurcze co robić? :-(

Posted

Wczoraj razem z Anovip1 byłyśmy u Luki. Sunia została przeniesiona do innego boksu (nie wiemy dlaczego). Jest wyraźnie wycofana, boi się nowych towarzyszy. To bardzo fajna psinka, a tych smutnych oczu nie da się zapomnieć :(

Posted

Czy Luka ma powód do strachu? jak oceniasz psy z którymi teraz siedzi? Pamiętam Wiki, Kewina - zginęły, i pamiętam Kacpra jak musiał się strzec w boksie przed swoimi współlokatorami.