Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olcha']

No nie no .. :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja ja kiedyś albo zjem albo parszywie wykradnę :loveu::loveu::loveu::loveu:

Cześć babole! :evil_lol:

Posted

[quote name='anea']ej czemu embrion pokazał nam jezyk na ostatnim zdjeicu :(

Ci dam embriona! :mad: Pytanie raczej powinno brzmieć czemu się opluła do kwadratu :loveu:

Czy Ty wiesz, że w każdym poście używasz tej emotki? " :-( " ?

[quote name='AgusiaTerierka']To ja jestem kolejną ....:lol:

:multi:

[quote name='Kamcia_14']Kto się czubi ten się lubi :evil_lol:.

Ona nie lubi, ona kooocha wszystkich ludzi :lol:

[quote name='madziasto4']cześć scurku :loveu:

To do mnie? :evil_lol:

p.s. a ja się dzisiaj cały dzień zastanawiam nad kupnem szczurka :cool3: Trafiłas w dziesiątkę :eviltong: ;)

[quote name='Loona']Jaki gremlin :evil_lol:

Tlitny :loveu:

[quote name='Shikka']No nie no .. :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja ja kiedyś albo zjem albo parszywie wykradnę :loveu::loveu::loveu::loveu:

Cześć babole! :evil_lol:

:mad: :mad: :mad: Haaaaa ja!

Never nie oddam :diabloti:

Posted

olcha napisał(a):
p.s. a ja się dzisiaj cały dzień zastanawiam nad kupnem szczurka :cool3: Trafiłas w dziesiątkę :eviltong: ;)

Jak nie wąż to szczur :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Jak nie wąż to szczur :evil_lol:

hihihih mój tata też tak powiedział "Kup se oba nawzajem się zjedzą i po kłopocie" :evil_lol:

Ten szczur to tak w fazie tootalnych planów...mam nadzieję, że się nie skończy na kolejnym psie....choooooociaż..... w sumie...... :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):

To do mnie? :evil_lol:

hahahahaah :evil_lol: Ty serio? Chcesz scurka sobie sprawić? :razz: Nie wystarczą Ci dwa, które już masz? :eviltong: Zakład, że jak sie zagłębisz w jego odżywianie i opiekę to Ci chęć przejdzie, tak jak to było z wężykiem :grins:

Posted

[quote name='olcha']

A tak się na mnie uwaliły jak oglądałam film. Dobrze, że miałam kolezankę pod ręką to porobiła zdjęcia :lol:

Oj, olcha, wstydziłabyś się, taki bezeceństwa nam tu pokazywać... :shake: :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='madziasto4']hahahahaah :evil_lol: Ty serio? Chcesz scurka sobie sprawić? :razz: Nie wystarczą Ci dwa, które już masz? :eviltong: Zakład, że jak sie zagłębisz w jego odżywianie i opiekę to Ci chęć przejdzie, tak jak to było z wężykiem :grins:

Chyba schodze do coraz mniejszych rozmiarów zwierzątek :lol: Nie no narazie faza planów, jeszcze nic nie biorę :shake:

Trochę przeraża mnie fakt, że Era ma jedną myszę na koncie :cool1:

Mam nadzieję, że mi przejdzie :eviltong:

[quote name='Behemot']Oj, olcha, wstydziłabyś się, taki bezeceństwa nam tu pokazywać... :shake: :cool3::cool3::cool3:

:lol: :lol: :lol: Ocenzurowane bezeceństwa

p.s. Obie właśnie na mnie znów leżą podobnie jak na tym zdjęciu, a Era dodatkowo chrapie :loveu: i puszcza bąki

Posted

[quote name='olcha']A to moje typy, ta odmiana zwie się American blue.

http://i54.photobucket.com/albums/g101/ratstroop/All%20Rats/Ralph/ralph5.jpg

skopiowane ze strony http://ratstroop.dl.pl/

Olcha, z dziką rozkoszą zmoderowałam Ci ten post :evil_lol: Za dużego szczura wstawiłaś! :mad: :evil_lol:
BeheMod

BUahahahah kuuurcze a liczyłam, że mi ładnie zmniejszysz, ramke dodasz :evil_lol: a tu doopa blada :eviltong: :lol:

[quote name='madziasto4']No wszystko fajnie, pyszczaki-słodziaki, ale ten ich długaśny ogon różowy wstrętny mnie przeraża :cool1:

Tak? A on jest wstrętny?

Posted

madziasto4 napisał(a):
Przyprawia mnie o dreszcze taki łysy :roll: Jeszcze gdyby był owłosiony...;)

Nie no są tam takie drobne włoski, ja już bym wolała żeby był własnie takie gładziutko łysy.

Posted

olcha napisał(a):
Nie no są tam takie drobne włoski, ja już bym wolała żeby był własnie takie gładziutko łysy.

Nie, nie, ja dziękuję :p Żadnych wężyków, żadnych szczurków :p I żadnych pająków :p

Posted

Behemot napisał(a):
Olcha..... :shake: Jak słowo daję... :shake: Przecież to dzieci mogą oglądać! :angryy:
Demoralizujesz niewinne duszyczki!!! :angryy:

Wstawione po 22 tak? Zasłonięte newralgiczne punkty tak? Poza tym to sztuka! Tak? :evil_lol: Akty tak? :evil_lol: PODZIWIAĆ TRZEBA!

Posted

olcha napisał(a):
Wstawione po 22 tak?

Tak.

olcha napisał(a):
Zasłonięte newralgiczne punkty tak?

Tak.

olcha napisał(a):
Poza tym to sztuka! Tak? :evil_lol:

NIE :evil_lol:

olcha napisał(a):
PODZIWIAĆ TRZEBA!