Loona Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='olcha'] Jaki gremlin :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='olcha'] No nie no .. :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja ja kiedyś albo zjem albo parszywie wykradnę :loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć babole! :evil_lol: Quote
olcha Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='anea']ej czemu embrion pokazał nam jezyk na ostatnim zdjeicu :( Ci dam embriona! :mad: Pytanie raczej powinno brzmieć czemu się opluła do kwadratu :loveu: Czy Ty wiesz, że w każdym poście używasz tej emotki? " :-( " ? [quote name='AgusiaTerierka']To ja jestem kolejną ....:lol: :multi: [quote name='Kamcia_14']Kto się czubi ten się lubi :evil_lol:. Ona nie lubi, ona kooocha wszystkich ludzi :lol: [quote name='madziasto4']cześć scurku :loveu: To do mnie? :evil_lol: p.s. a ja się dzisiaj cały dzień zastanawiam nad kupnem szczurka :cool3: Trafiłas w dziesiątkę :eviltong: ;) [quote name='Loona']Jaki gremlin :evil_lol: Tlitny :loveu: [quote name='Shikka']No nie no .. :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja ja kiedyś albo zjem albo parszywie wykradnę :loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć babole! :evil_lol: :mad: :mad: :mad: Haaaaa ja! Never nie oddam :diabloti: Quote
Loona Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 olcha napisał(a):p.s. a ja się dzisiaj cały dzień zastanawiam nad kupnem szczurka :cool3: Trafiłas w dziesiątkę :eviltong: ;) Jak nie wąż to szczur :evil_lol: Quote
olcha Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 A tak się na mnie uwaliły jak oglądałam film. Dobrze, że miałam kolezankę pod ręką to porobiła zdjęcia :lol: Quote
olcha Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Loona napisał(a):Jak nie wąż to szczur :evil_lol: hihihih mój tata też tak powiedział "Kup se oba nawzajem się zjedzą i po kłopocie" :evil_lol: Ten szczur to tak w fazie tootalnych planów...mam nadzieję, że się nie skończy na kolejnym psie....choooooociaż..... w sumie...... :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 olcha napisał(a): To do mnie? :evil_lol: p.s. a ja się dzisiaj cały dzień zastanawiam nad kupnem szczurka :cool3: Trafiłas w dziesiątkę :eviltong: ;) hahahahaah :evil_lol: Ty serio? Chcesz scurka sobie sprawić? :razz: Nie wystarczą Ci dwa, które już masz? :eviltong: Zakład, że jak sie zagłębisz w jego odżywianie i opiekę to Ci chęć przejdzie, tak jak to było z wężykiem :grins: Quote
Behemot Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='olcha'] A tak się na mnie uwaliły jak oglądałam film. Dobrze, że miałam kolezankę pod ręką to porobiła zdjęcia :lol: Oj, olcha, wstydziłabyś się, taki bezeceństwa nam tu pokazywać... :shake: :cool3::cool3::cool3: Quote
olcha Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='madziasto4']hahahahaah :evil_lol: Ty serio? Chcesz scurka sobie sprawić? :razz: Nie wystarczą Ci dwa, które już masz? :eviltong: Zakład, że jak sie zagłębisz w jego odżywianie i opiekę to Ci chęć przejdzie, tak jak to było z wężykiem :grins: Chyba schodze do coraz mniejszych rozmiarów zwierzątek :lol: Nie no narazie faza planów, jeszcze nic nie biorę :shake: Trochę przeraża mnie fakt, że Era ma jedną myszę na koncie :cool1: Mam nadzieję, że mi przejdzie :eviltong: [quote name='Behemot']Oj, olcha, wstydziłabyś się, taki bezeceństwa nam tu pokazywać... :shake: :cool3::cool3::cool3: :lol: :lol: :lol: Ocenzurowane bezeceństwa p.s. Obie właśnie na mnie znów leżą podobnie jak na tym zdjęciu, a Era dodatkowo chrapie :loveu: i puszcza bąki Quote
olcha Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 A to moje typy, ta odmiana zwie się American blue. http://i54.photobucket.com/albums/g101/ratstroop/All%20Rats/Ralph/ralph5.jpg skopiowane ze strony http://ratstroop.dl.pl/ Olcha, z dziką rozkoszą zmoderowałam Ci ten post :evil_lol: Za dużego szczura wstawiłaś! :mad: :evil_lol: BeheMod Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No wszystko fajnie, pyszczaki-słodziaki, ale ten ich długaśny ogon różowy wstrętny mnie przeraża :cool1: Quote
olcha Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='olcha']A to moje typy, ta odmiana zwie się American blue. http://i54.photobucket.com/albums/g101/ratstroop/All%20Rats/Ralph/ralph5.jpg skopiowane ze strony http://ratstroop.dl.pl/ Olcha, z dziką rozkoszą zmoderowałam Ci ten post :evil_lol: Za dużego szczura wstawiłaś! :mad: :evil_lol: BeheMod BUahahahah kuuurcze a liczyłam, że mi ładnie zmniejszysz, ramke dodasz :evil_lol: a tu doopa blada :eviltong: :lol: [quote name='madziasto4']No wszystko fajnie, pyszczaki-słodziaki, ale ten ich długaśny ogon różowy wstrętny mnie przeraża :cool1: Tak? A on jest wstrętny? Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 olcha napisał(a): Tak? A on jest wstrętny? Przyprawia mnie o dreszcze taki łysy :roll: Jeszcze gdyby był owłosiony...;) Quote
olcha Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Przyprawia mnie o dreszcze taki łysy :roll: Jeszcze gdyby był owłosiony...;) Nie no są tam takie drobne włoski, ja już bym wolała żeby był własnie takie gładziutko łysy. Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 olcha napisał(a):Nie no są tam takie drobne włoski, ja już bym wolała żeby był własnie takie gładziutko łysy. Nie, nie, ja dziękuję :p Żadnych wężyków, żadnych szczurków :p I żadnych pająków :p Quote
Behemot Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='olcha'] Olcha..... :shake: Jak słowo daję... :shake: Przecież to dzieci mogą oglądać! :angryy: Demoralizujesz niewinne duszyczki!!! :angryy: Quote
olcha Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Behemot napisał(a):Olcha..... :shake: Jak słowo daję... :shake: Przecież to dzieci mogą oglądać! :angryy: Demoralizujesz niewinne duszyczki!!! :angryy: Wstawione po 22 tak? Zasłonięte newralgiczne punkty tak? Poza tym to sztuka! Tak? :evil_lol: Akty tak? :evil_lol: PODZIWIAĆ TRZEBA! Quote
Behemot Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 olcha napisał(a):Wstawione po 22 tak? Tak. olcha napisał(a):Zasłonięte newralgiczne punkty tak? Tak. olcha napisał(a):Poza tym to sztuka! Tak? :evil_lol: NIE :evil_lol: olcha napisał(a):PODZIWIAĆ TRZEBA! TAAAK! :multi: Quote
olcha Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Behemot napisał(a):NIE :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :lol: Quote
Behemot Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 olcha napisał(a)::mad: :mad: :mad: :lol: Nie machaj mi tym kijem, bo Ci rączka uschnie :nono: Quote
olcha Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Behemot napisał(a):Nie machaj mi tym kijem, bo Ci rączka uschnie :nono: O jak ja dawno tego nie słyszałam :loveu: Quote
Behemot Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Olcha, a tak z innej beczki, zdaje sie, że Ty mieszkasz gdzieś koło NDM, tak? Bo ja mam w tamtych okolicach działkę :multi: (koło Pomiechówka) Quote
Recommended Posts