Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

michelle04 napisał(a):
Nie wiem Edytko czy masz na mysli również moją prośbę, niemniej jednak dziekuję, że powstrzymałaś sie od "mocnych" komentarzy na forum. Miałyśmy "gorącą linię" w sprawie Misterka i mogę tylko podziękować za szybką reakcję, zainteresowanie i chęć pomocy...

dziekuje misza
mi tez sie dostało od Ciebie
ale czegos się nauczyłam:oops:

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

michelle04 napisał(a):
Nie wiem Edytko czy masz na mysli również moją prośbę, niemniej jednak dziekuję, że powstrzymałaś sie od "mocnych" komentarzy na forum. Miałyśmy "gorącą linię" w sprawie Misterka i mogę tylko podziękować za szybką reakcję, zainteresowanie i chęć pomocy...

Dokladnie Michelle, mam na mysli Twoje PW :)
Bylo goraco, to fakt - malo mi sie laptop nie przegrzal :) Teraz niech sie grzeje od robienia ogloszen dla Mistera i do nowego domu, fiuuuu - niech leci :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dokladnie Michelle, mam na mysli Twoje PW :)
Bylo goraco, to fakt - malo mi sie laptop nie przegrzal :) Teraz niech sie grzeje od robienia ogloszen dla Mistera i do nowego domu, fiuuuu - niech leci :)

Dokladnie ! :) :) :)

Posted

Bardzo prosimy i czekamy z wielką niecierpliwością!
Dziewczyny boksiowe JESTEŚCIE WIELKIE I SIĘ UDA!!!!:thumbs::thumbs::thumbs: Na pewno się uda!!!
Dzięki za wszystko :Rose::Rose::Rose:

Posted

Giselle mówiła, że miala tel.ws Misterka. Pani jest z Katowic i jest zainteresowana naszym niuniem. Giselle podeśle jej fotki jak tylko wróci z wojaży :) Pani ma boksereczkę, więc zna rasę. Niestety jej boksia jest chora :( (nowotwór). Resztę napisze Giselle.

Posted

michelle04 napisał(a):
Giselle mówiła, że miala tel.ws Misterka. Pani jest z Katowic i jest zainteresowana naszym niuniem. Giselle podeśle jej fotki jak tylko wróci z wojaży :) Pani ma boksereczkę, więc zna rasę. Niestety jej boksia jest chora :( (nowotwór). Resztę napisze Giselle.

Tak,to wszystko prawda.
Pani mieszka w Katowicach ,ma boksereczke umierająca.....
po paru operacjach ...umiera na raka
i pani bardzo sie boi
co bedzie jak odejdzie
martwi się ze nie wytrzyma z rozpaczy i juz chce boksia
Jutro podesle jej fotki i niech zadecyduje:)

Posted

Właśnie skończyłam czytać wątek. Zamurowało mnie. Nie wiedziałam, że zdarzają się takie domy. Smutne to jest bardzo. I mam nadzieję, że jest to odosobniony przypadek. Trzymam kciuki za szczęśliwy i pełen miłości dom.

Posted

Nes2009 napisał(a):
Właśnie skończyłam czytać wątek. Zamurowało mnie. Nie wiedziałam, że zdarzają się takie domy. Smutne to jest bardzo. I mam nadzieję, że jest to odosobniony przypadek. Trzymam kciuki za szczęśliwy i pełen miłości dom.

Niestety rozni sa ludzie i dlatego robimy wizyty przed i poadopcyjne.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Niestety rozni sa ludzie i dlatego robimy wizyty przed i poadopcyjne.

Jestem po wizycie prze adopcja Misterka....
pani z Katowic sie zastanawia:-o
natomiast ja jzu wiem ze Misterek pojedzie do Olesnicy i zamieszka w domku z dwojgiem dzieci.
To własnie one znalazływ inetrnecie jego allegro [dziekuje Daruniu]
i molestowały tate aby na Dzien Dziecka im jego kupil.
Panstwo mieli juz dwa boksery ale zawsze to byly suczki pręgusie
z bokseramiu pan jest wychowywany od dziecka i zna rase
ich ostatnia suczka umarła ze starosci pol roku temu.
wiec Misterek jedzie do rodzinki pana Piotra B:loveu: