giselle4 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 michelle04 napisał(a):Nie wiem Edytko czy masz na mysli również moją prośbę, niemniej jednak dziekuję, że powstrzymałaś sie od "mocnych" komentarzy na forum. Miałyśmy "gorącą linię" w sprawie Misterka i mogę tylko podziękować za szybką reakcję, zainteresowanie i chęć pomocy... dziekuje misza mi tez sie dostało od Ciebie ale czegos się nauczyłam:oops: Quote
ageralion Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Zwarte i gotowe jestesmy u Mistera, On jest najwazniejszy - Podmiotowy, a nie przedmiotowy! Swieta prawda :fadein: Quote
Ingrid44 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Z tyloma wspanialymi cioteczkami Misterek nie zginie :) :) :) Quote
fiorsteinbock Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 michelle04 napisał(a):Nie wiem Edytko czy masz na mysli również moją prośbę, niemniej jednak dziekuję, że powstrzymałaś sie od "mocnych" komentarzy na forum. Miałyśmy "gorącą linię" w sprawie Misterka i mogę tylko podziękować za szybką reakcję, zainteresowanie i chęć pomocy... Dokladnie Michelle, mam na mysli Twoje PW :) Bylo goraco, to fakt - malo mi sie laptop nie przegrzal :) Teraz niech sie grzeje od robienia ogloszen dla Mistera i do nowego domu, fiuuuu - niech leci :) Quote
Ingrid44 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Dokladnie Michelle, mam na mysli Twoje PW :) Bylo goraco, to fakt - malo mi sie laptop nie przegrzal :) Teraz niech sie grzeje od robienia ogloszen dla Mistera i do nowego domu, fiuuuu - niech leci :) Dokladnie ! :) :) :) Quote
michelle04 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dzisiejszy spacer.....jak załaduję resztę fotek to wieczorkiem wkleję :) Quote
Kapsel Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Bardzo prosimy i czekamy z wielką niecierpliwością! Dziewczyny boksiowe JESTEŚCIE WIELKIE I SIĘ UDA!!!!:thumbs::thumbs::thumbs: Na pewno się uda!!! Dzięki za wszystko :Rose::Rose::Rose: Quote
Soema Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Gisell podaj mi proszę do siebie numer na pw, mam sprawę :) Quote
Kapsel Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dziękujemy, śliczny Nynuś, ktoś będzie miał z niego pociechę oj będzie miał i wreszcie go doceni! :loveu::loveu::loveu: Quote
ageralion Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Przesliczny chlopak, bedzie cudownym facetem :) A ze mlodziutki, to jeszcze go mozna jak plastelinke formowac :) Quote
michelle04 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Soema Giselle nie ma dostępu do neta, ale rozmawiałam z nią i zaraz podeślę Ci jej nr tel. Quote
michelle04 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Giselle mówiła, że miala tel.ws Misterka. Pani jest z Katowic i jest zainteresowana naszym niuniem. Giselle podeśle jej fotki jak tylko wróci z wojaży :) Pani ma boksereczkę, więc zna rasę. Niestety jej boksia jest chora :( (nowotwór). Resztę napisze Giselle. Quote
giselle4 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 michelle04 napisał(a):Giselle mówiła, że miala tel.ws Misterka. Pani jest z Katowic i jest zainteresowana naszym niuniem. Giselle podeśle jej fotki jak tylko wróci z wojaży :) Pani ma boksereczkę, więc zna rasę. Niestety jej boksia jest chora :( (nowotwór). Resztę napisze Giselle. Tak,to wszystko prawda. Pani mieszka w Katowicach ,ma boksereczke umierająca..... po paru operacjach ...umiera na raka i pani bardzo sie boi co bedzie jak odejdzie martwi się ze nie wytrzyma z rozpaczy i juz chce boksia Jutro podesle jej fotki i niech zadecyduje:) Quote
giselle4 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 michelle ,dzieki za spacerki za opieke i za fotki:) soema ,juz jestem prawie w domku pogadamy ,oczywiscie ze pogadamy Quote
kamilawa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Widziałam allegro małego, cuudne jest! Oby poleciał do domku... tego jedynego... wymarzonego. Quote
Ingrid44 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Mam nadzieje ze Misterek szybciutko znajdzie kochajacy domek :) Quote
Nes2009 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Właśnie skończyłam czytać wątek. Zamurowało mnie. Nie wiedziałam, że zdarzają się takie domy. Smutne to jest bardzo. I mam nadzieję, że jest to odosobniony przypadek. Trzymam kciuki za szczęśliwy i pełen miłości dom. Quote
Ingrid44 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Nes2009 napisał(a):Właśnie skończyłam czytać wątek. Zamurowało mnie. Nie wiedziałam, że zdarzają się takie domy. Smutne to jest bardzo. I mam nadzieję, że jest to odosobniony przypadek. Trzymam kciuki za szczęśliwy i pełen miłości dom. Niestety rozni sa ludzie i dlatego robimy wizyty przed i poadopcyjne. Quote
giselle4 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Ingrid44 napisał(a):Niestety rozni sa ludzie i dlatego robimy wizyty przed i poadopcyjne. Jestem po wizycie prze adopcja Misterka.... pani z Katowic sie zastanawia:-o natomiast ja jzu wiem ze Misterek pojedzie do Olesnicy i zamieszka w domku z dwojgiem dzieci. To własnie one znalazływ inetrnecie jego allegro [dziekuje Daruniu] i molestowały tate aby na Dzien Dziecka im jego kupil. Panstwo mieli juz dwa boksery ale zawsze to byly suczki pręgusie z bokseramiu pan jest wychowywany od dziecka i zna rase ich ostatnia suczka umarła ze starosci pol roku temu. wiec Misterek jedzie do rodzinki pana Piotra B:loveu: Quote
ageralion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Wspaniale wiadomosci :multi: A pani z Katowic niech sie dalej zastanawia :evil_lol: Quote
Recommended Posts