Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Kochane :klacz: wielkie dziękuję za ogłoszenia, Lala pojechała dziś do wspaniałego domu.

Państwo przyjechali godzinę przed otwarciem schroniska żeby nikt przed nimi Lali nie adoptował, Lala zaprezentowała się przepieknie, tak jakby znała swoich nowych właścicieli od zawsze, decyzja o adopcji zapadła natychmiast.

Dziękuję za ogłoszenia, dzięki którym Lala od dziś ma dom a spędziła 8 miesięcy w schronisku niezauważana, gryziona, teraz złe chwile idą w niepamięć.

Dla takich dni warto :)

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lika1771 napisał(a):
:multi::multi::multi::multi: jak ja sie ciesze

Ja tez, ja tez :lol: . I tak sobie marze, zeby na jej ogloszenia poszlo jeszcze kilka innych w tym, czy jakimkolwiek typie. Tak jak to bylo z Mike'm...

Posted

Też o tym pomyślałam :) żeby na jej ogłoszenia dać następne biedy, jutro rozejrzę się za sunią o zbliżonym wyglądzie, Saba też straszny przymilak ale starsza, tym bardziej będziemy ją pokazywać w pierwszej kolejności :)

Posted

Alekssandra napisał(a):
Też o tym pomyślałam :) ... Saba też straszny przymilak ale starsza, tym bardziej będziemy ją pokazywać w pierwszej kolejności :)

I prosze Lasucha tez :oops:, to moj pupil.

Posted

No fakt, nie jest :lol:. Ale jak beda patrzec sercem, to kto wie.... Za to Saba ma wielkosc i kolor zblizone troche do Lali, mozna powiedziec pol-labka ;).

Posted

No właśnie i to super domek, który przyjechał po nią z daleka :)

Gorzej z Mike'm, wrócił wczoraj do schr a pani nawet nie dala znaku, że zgubiła go pod Warszawą :shake::shake::shake:

Posted

Rozmawiałam z Panią Lali. Dostałyśmy serdeczne podziękowania za pomoc w adopcji. Lala zachowuje się bardzo grzecznie, raz zdarzyła jej się wpadka, zsikala się w domu ale teraz dzielnie załatwia się na zewnątrz, bardzo cieszy się swoją rodziną i gdy jej Państwo wychodzą nawet na 5 minut cieszy się z ich powrotu niesamowicie.

Lalunia ma dom z ogrodem i dobrych ludzi, wrażliwą Panią, która chciała psa przyjaznego, Pana, który jest wielkim miłośnikiem psów, Państwo maja dorosłe dzieci, które polubiły Lalę, jej nie da się nie polubić.

Dziękuję za ogłoszenia, które dały Lali dom.

Ps. Pani nie odebrała Mike;a, zmarła nam kolejna sunia SZARA :-(:-(:-(, opiekun zrobił nam na złość i pomieszał nam psy, efekt: Foks pogryziony, Rudy pogryziony na tyle mocno, że jest w szpitalu, wilki przeniesione z dobrej klatki do błota.

Czy to da się komentować?

Są dobrzy opiekunowie na Paluchu ale są tez czarne kwiatki dla ktorych najlepiej by było gdyby psy same się pozagryzały, inaczej tego nie nazwę, trzeba byc zlym opiekunem żeby do zaczepnego samca, wrzucać innego zaczepnego samca.

Dziewczyny się dziś popłakały.

Posted

Dlaczego tacy ludzie pracuja w schronisku. Przeciez taka praca to powinno byc w obecnych warunkach powolanie.
Dobrze, ze chociaz Lala im umknela.

Posted

Bardzo szkoda mi Szarej i tych biednych psiakow wrzucanych po złosci po co te czarne kwiatki pracuja w schronisku do tego trzeba miec powołanie Alekssandra podziwiam Cie

Posted

Jak to jest możliwe, kto tych ludzi przyjmuje do pracy w schronisku, żeby tak pracować trzeba kochać zwierzęta i mieć dużo chęci do pracy z nimi. Schroniska powinny dawać schronienie. Aleksandro dzięki Tobie i innym wolontariuszom te zwierzęta mają na kogo liczyć.

Posted

Są też bardzo dobrzy opiekunowie na Paluchu, przychodzący nawet z dnia wolnego do pracy, biorący psy na DT, dający tym psom ostatnią deskę ratunku, ludzie z sercem. Jest kilka takich osób i ja bardzo ich szanuję, staram się im to okazywać, nie marnować ich czasu gdy nie jest to konieczne, bo oni potrafią i robią niesamowite rzeczy.

Ale jest też psychol i leniuch i ktoś tam jeszcze, kto takiej "paniusi jak ja pokaże, ze do niczego się nie nadaje" "niech pocałuje psa w czółko i pójdzie se do domu".

Psychol, najpierw doprowadził do pogryzień a potem powiedział dziewczynom, że Rudy nie żyje, jutro składamy oficjalną skargę.

• 1 month later...
Posted

Juz kilka dni temu otrzymalam pozdrowienia od Lali ale bylam zbyt zajeta na miejscu w schronisku, zeby udzielac sie na dogo ;) bardzo wiele naszych psow poszlo w tym szczesliwym tygodniu do domow.

Lala jest kochana, przyzwyczaila sie do swojej rodziny natychmiastowo, zachowuje sie bardzo ladnie, ugryzione uszko w domowych warunkach zaroslo sierscia i nie jest juz tak widoczne, jej Panstwo nie sa bardzo wylewni ale sa szczesliwi, ze ja maja.