Alekssandra Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kochane :klacz: wielkie dziękuję za ogłoszenia, Lala pojechała dziś do wspaniałego domu. Państwo przyjechali godzinę przed otwarciem schroniska żeby nikt przed nimi Lali nie adoptował, Lala zaprezentowała się przepieknie, tak jakby znała swoich nowych właścicieli od zawsze, decyzja o adopcji zapadła natychmiast. Dziękuję za ogłoszenia, dzięki którym Lala od dziś ma dom a spędziła 8 miesięcy w schronisku niezauważana, gryziona, teraz złe chwile idą w niepamięć. Dla takich dni warto :) Quote
Alekssandra Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :multi:Dziękuję Wszystkim Zaangażowanym :laola: Za ogłoszenia, obecność na wątku, BANERKI (!!!!!!) Dobrze jest wiedzieć, że są inni, którym zależy. Quote
hesia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 lika1771 napisał(a)::multi::multi::multi::multi: jak ja sie ciesze Ja tez, ja tez :lol: . I tak sobie marze, zeby na jej ogloszenia poszlo jeszcze kilka innych w tym, czy jakimkolwiek typie. Tak jak to bylo z Mike'm... Quote
Alekssandra Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Też o tym pomyślałam :) żeby na jej ogłoszenia dać następne biedy, jutro rozejrzę się za sunią o zbliżonym wyglądzie, Saba też straszny przymilak ale starsza, tym bardziej będziemy ją pokazywać w pierwszej kolejności :) Quote
hesia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Alekssandra napisał(a):Też o tym pomyślałam :) ... Saba też straszny przymilak ale starsza, tym bardziej będziemy ją pokazywać w pierwszej kolejności :) I prosze Lasucha tez :oops:, to moj pupil. Quote
Alekssandra Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :) no tak ale Lasuch nie jest miłą labkową sunią, więc na ogł po Lali to cieżko by go było dać :) chyba że trafił by się ktoś wyjątkowy, nie tracę nadziei :roll: Quote
hesia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 No fakt, nie jest :lol:. Ale jak beda patrzec sercem, to kto wie.... Za to Saba ma wielkosc i kolor zblizone troche do Lali, mozna powiedziec pol-labka ;). Quote
Awit Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Lala powodzenia!! Obyś na zawsze już miała swoich Państwa!! Quote
polubek Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 nie było mnie kilka dni i normalnie nie wierzę. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale się cieszę że wreszcie lala ma domek :cunao: Quote
Alekssandra Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No właśnie i to super domek, który przyjechał po nią z daleka :) Gorzej z Mike'm, wrócił wczoraj do schr a pani nawet nie dala znaku, że zgubiła go pod Warszawą :shake::shake::shake: Quote
bea_204 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Bardzo się cieszę, że Lala ma Wspaniałych Ludzi, dzięki Panu Bogu Lala jest szczęśliwa, bezpieczna, w końcu jest radosna. Quote
Alekssandra Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Rozmawiałam z Panią Lali. Dostałyśmy serdeczne podziękowania za pomoc w adopcji. Lala zachowuje się bardzo grzecznie, raz zdarzyła jej się wpadka, zsikala się w domu ale teraz dzielnie załatwia się na zewnątrz, bardzo cieszy się swoją rodziną i gdy jej Państwo wychodzą nawet na 5 minut cieszy się z ich powrotu niesamowicie. Lalunia ma dom z ogrodem i dobrych ludzi, wrażliwą Panią, która chciała psa przyjaznego, Pana, który jest wielkim miłośnikiem psów, Państwo maja dorosłe dzieci, które polubiły Lalę, jej nie da się nie polubić. Dziękuję za ogłoszenia, które dały Lali dom. Ps. Pani nie odebrała Mike;a, zmarła nam kolejna sunia SZARA :-(:-(:-(, opiekun zrobił nam na złość i pomieszał nam psy, efekt: Foks pogryziony, Rudy pogryziony na tyle mocno, że jest w szpitalu, wilki przeniesione z dobrej klatki do błota. Czy to da się komentować? Są dobrzy opiekunowie na Paluchu ale są tez czarne kwiatki dla ktorych najlepiej by było gdyby psy same się pozagryzały, inaczej tego nie nazwę, trzeba byc zlym opiekunem żeby do zaczepnego samca, wrzucać innego zaczepnego samca. Dziewczyny się dziś popłakały. Quote
hesia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dlaczego tacy ludzie pracuja w schronisku. Przeciez taka praca to powinno byc w obecnych warunkach powolanie. Dobrze, ze chociaz Lala im umknela. Quote
lika1771 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Bardzo szkoda mi Szarej i tych biednych psiakow wrzucanych po złosci po co te czarne kwiatki pracuja w schronisku do tego trzeba miec powołanie Alekssandra podziwiam Cie Quote
bea_204 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Jak to jest możliwe, kto tych ludzi przyjmuje do pracy w schronisku, żeby tak pracować trzeba kochać zwierzęta i mieć dużo chęci do pracy z nimi. Schroniska powinny dawać schronienie. Aleksandro dzięki Tobie i innym wolontariuszom te zwierzęta mają na kogo liczyć. Quote
Alekssandra Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Są też bardzo dobrzy opiekunowie na Paluchu, przychodzący nawet z dnia wolnego do pracy, biorący psy na DT, dający tym psom ostatnią deskę ratunku, ludzie z sercem. Jest kilka takich osób i ja bardzo ich szanuję, staram się im to okazywać, nie marnować ich czasu gdy nie jest to konieczne, bo oni potrafią i robią niesamowite rzeczy. Ale jest też psychol i leniuch i ktoś tam jeszcze, kto takiej "paniusi jak ja pokaże, ze do niczego się nie nadaje" "niech pocałuje psa w czółko i pójdzie se do domu". Psychol, najpierw doprowadził do pogryzień a potem powiedział dziewczynom, że Rudy nie żyje, jutro składamy oficjalną skargę. Quote
lika1771 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Mam nadzieje ze nie bedzie pracował juz w schronisku jak mozna straszne Quote
Alekssandra Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Juz kilka dni temu otrzymalam pozdrowienia od Lali ale bylam zbyt zajeta na miejscu w schronisku, zeby udzielac sie na dogo ;) bardzo wiele naszych psow poszlo w tym szczesliwym tygodniu do domow. Lala jest kochana, przyzwyczaila sie do swojej rodziny natychmiastowo, zachowuje sie bardzo ladnie, ugryzione uszko w domowych warunkach zaroslo sierscia i nie jest juz tak widoczne, jej Panstwo nie sa bardzo wylewni ale sa szczesliwi, ze ja maja. Quote
hesia Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Alekssandra napisał(a): jej Panstwo nie sa bardzo wylewni ale sa szczesliwi, ze ja maja. I o to w tym wszystkim chodzi :lol: Quote
Recommended Posts