Mysia_ Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Oskarek ostatnio jakis taki ufniejszy się zrobił :roll: Quote
Manixsa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Georgia]Pomóż, niech jego życie ma więcej kolorów!!!:-([/FONT] Quote
Mysia_ Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Oskarku nie poddawaj się..... :shake: Quote
Toska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Oskarek na pierwszą stronę ! domek poszukiwany dla pięknego , troszkę nieśmiałego pieska !!! Quote
Mysia_ Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 a domku jak nie było tak nie ma :-( Quote
Toska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 a czy Oskarek jest na Allegro ? bo już nie pamiętam ? piękny , łagodny , troszkę nieśmiały i nikt sie nim nie interesuje ? toż to pies -ideał !!! Oskarek na samą górę !!! Quote
Pianka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Toska napisał(a):a czy Oskarek jest na Allegro ? bo już nie pamiętam ? NO:mad: jak smiesz zapominac:mad::evil_lol: Miał tylko raz wyróżnienie dzieki tobie, ale dawno się skończyło i ma zwykłe. Ale nic nie daje:-( Quote
Mysia_ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Pianka napisał(a):NO:mad: jak smiesz zapominac:mad::evil_lol: Miał tylko raz wyróżnienie dzieki tobie, ale dawno się skończyło i ma zwykłe. Ale nic nie daje:-( qrczę, czemu nikt nie chce takiego slicznego psiaka? :-( Quote
Toska Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Oskarek w górę !!! może mu zrobić jeszcze raz aukcję z wyróżnieniem , co dziewczyny ? Quote
Mysia_ Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 napewno aukcja z wyróznieniem by się przydała :roll: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 on jest przecież taki śliczny, a wciąż bezdomy :shake: Quote
Patikujek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A co tu u ciebie tak pusto od kilku dni????:shake: Quote
AlfaLS Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [SIZE="3"] Stosunkowo krótko jestem na dogo ale przeczytałam już kilka wątków, m.in. Oskarka. I pomyślałam że ponieważ jest tak trudno znaleść domek dla tego cudownego psiaka to może spróbować się skontaktować z kimś kto zajmuje się adopcjami zagranicznymi. Moze dzieś w świecie pozaliby się na urodzie Oskarka skoro u nas nie ma chętnych? Tylko jak dotrzeć do Tych, którzy mogliby coś zrobić w tej sprawie?:shake: Co o tym myślicie? Quote
Mysia_ Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 jakby tylko ktoś się nim zainteresował :roll: Nawet zagranicą ciężko znaleźć domki takim psiakom jak Oskarek :-( Quote
Toska Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Oskarku , jak tu pusto :shake: Zima idzie , a ty bez ciepłego domku .......:-( Kto przytuli Oskarka ? już na zawsze zabierze go do siebie ? Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Lata mijają a on wciąż w zimnym kącie schroniskowego boksu:shake: Quote
Toska Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Oskarku , cały czas o tobie pamiętam i myślę , skąd by ten domek...... Quote
Recommended Posts