Jump to content
Dogomania

wystraszony Oscarek po prawie 8 latach w schronisku ma dom!!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie , to już tyle czasu i nie wygląda na to , żeby miało się coś zmienić :-(
nie pomaga Allegro :shake:

Oskarku , szukamy domu cały czas !!!

Posted

Witajcie dopiero trafiłam na wątek Oskarka. Jest ślicznym psem a tak długo czeka na ten wymarzony dom. Jednak zawsze trzeba mieć nadzieję. Ostatnio czytałam wątek 8 letniego Misia ze schroniska w Żywcu, który czekał tam 6 lat i od 2 dni ma swój pierwszy w życiu domek.Wierzę, że Oskarek też znajdzie ludzi, którzy pokochają go i z którymi będzie szczęśliwy.Trzeba szukać domku również poprzez ogłoszenia, bo nie każdy ma internet .Oskarku pozdrawiam. Czy macie jakieś nowsze zdjęcia Oskarka?

Posted

po wątku sa porozrzucane fotki Oskarka, ale taki całkiem nowych nie ma :roll: Nam w zeszłym roku udało się znaleźć domki psiakom z 7 letnim starzem w schronisku i jednemu z 8 letnim :roll: Ale Oskarka nikt nie chce :shake:

Posted

Tak nadal jest nieufny wobec ludzi, chociaż wiadomo, że inaczej reaguje na kogoś znajomego, a inaczej na zupełnie obcą osobę. Nie jst ani troche agresywny w stosunku do ludzi, zdarza mu się ustawiac niektóre psiaki, ale ich nie gryzie... Co do kotków to nie mam pojęcia, ale przypuszczam, że nie powinno byc problemu ;)

Posted

Pomyślałam, że im więcej wiadomości na temat Oskarka tym łatwiej będzie znaleźć domek. Chciałam spróbować na własną rękę poszukać mu domu. Wiem, że trzeba próbować.Ja jeszcze nie mogę wziąć żadnego psa do siebie, dopiero za kilka miesięcy będę miała odpowiednie warunki, żeby podarować ciepły kąt jakiemuś potrzebującemu i nie mogę się juz tego doczekać.