Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

edzia.71 napisał(a):
Byliśmy dzisiaj na spacerku. Strasznie fajny ten nasz Fokstrot.

Dodaj ,ze byliście na bardzo długim spacerku...Foksio wrócił bardzo zadowolony...bardzo...

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Też go dziś zabrałam, bo często o nim zapominamy. Foksik reaguje na magiczne słowo ,,masz". Skacze wtedy na tylnych łapkach, żeby dostać chrupka. Kochana psinka.

Cieszę się Kaju,jak tylko ogarnę swoje sprawy chyba zacznę bywać w schronisku też w niedzielę...jest spokojniej...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='rita60']Nie ma za co dziekowac.......oby tylko domek znalazł,leży mi na sercu ten mały.[/QUOTE]
Nawet nam nie powiedziałaś...DZIĘKUJEMY!:lol:

Posted

Dziewczyny,p.Marek zrobił dziś coś niesamowitego...wsadził do boksu do Foksia,małego Dżeka...to było najlepsze co mogło Foksia spotkać...jak oni cudnie bawią się,Dżek zaprasza do zabawy a Foksio jest szczęsliwy...

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny,p.Marek zrobił dziś coś niesamowitego...wsadził do boksu do Foksia,małego Dżeka...to było najlepsze co mogło Foksia spotkać...jak oni cudnie bawią się,Dżek zaprasza do zabawy a Foksio jest szczęsliwy...

Naprawdę? No to super, ja wiem jaki Dżek zabawowy chłopak ( mam przez niego całe poszczypane łydki), a Foksik, no no. Rewelka!

Posted

mamanabank napisał(a):
No i już po zabawie... Dżek został adoptowany.

Foksik jest towarzyski może więc dobrze byłoby mu jakiegoś towarzysza niedoli zaproponowac. Może Kawkę?
Co o tym myślicie?