Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To kolejny psiak o,którego losy boję się.Cudny,kontaktowy ,nastawiony na kontakt z człowiekiem wdzięczy sie do każdego i przymila się.I każdy go zauważa.Ale nie każdy chce zobaczyć osobowość psiaka ,tylko zachwyca sie nim przez chwilę.Pytali juz o niego różni ludzie ale nie zawsze byli to ludzie odpowiedzialni albo byli to rolnicy.W pierwszym przypadku nikt nie poświęci Nugatowi tyle czasu ile on wymaga,jest aktywny.Pewnie będzie biegał samopas.A w drugim przypadku rolnik będzie się wściekał ,ze jego pies kocha wszystkich ludzi.Nugat musi mieć człowieka dla ,którego będzie towarzyszem.Dziś nie był na spacerku choć bardzo chciał.

Posted

Nugacik jest obok Żabki kolejnym psiakiem ,który uparcie i zawsze uprawia marketing schroniskowy.Wdzięczy sie ,zaczepia piszczy,podaje łapkę,wywala cudnie jęzorek i uśmiecha sie całym pyszczdłem.Jak ktos gdzies napisał jest tak aktywny i kontaktowy,ze nadaje sie do uprawiania psich sportów.Żeby tylko,ktos wypatrzył go na allegro(ktos sensowny)bo jego wdzięk przciąga róznych ludzi,nie zawsze takich,którzy docenia Nugacika.

Posted

Nugat super pies,
pół borderem jest,
radosny i wesoły,
do zabawy zawsze skory,
domu zza krat wypatruje,
może z Tobą szczęścia posmakuje?

Kai się nudzi :)

Posted

Paula03 napisał(a):
Kaju powinno Ci się częściej nudzić! :)

Romka napisał(a):
Też tak myślę!Trzeba te pasję jakoś wykorzystać.:razz:Co o tym myślisz Paula?Jakies ogłoszonka Kajka mogłaby zrobić?:diabloti:Co nie?

Spisek?:razz:
Jasne, porobię, może w piątek? :)

Posted

[quote name='Paula03']Widziałam Kaju, że twój wierszyk jest na pierwszej! Świetnie! :)[/QUOTE]
[quote name='Romka']I wierszyk i wrzucenie na bordery godne pochwały!Super Kajka![/QUOTE]
Nie przesadzajcie, zajęło mi to tylko chwilkę:oops::oops:

Posted

[quote name='Andzike']Nugacik, doczekasz się swojego człowieka i wyjdziesz w końcu zza tych krat !!![/QUOTE]

No i doczekał się!Pojechał dzis do domu do Sannik.Miejscowośc na trasie Płock-Warszawa.Bedzie jedynym psiakiem w domu,drugim zwierzakiem bedzie kot-staruszek.Nie bedzie to domek z ogródkiem ale mieszkanie w bloku.Państwo przyjechali dzis do schroniska i podejrzewam ,ze Nugat jak zawsze uprawiał marketing i spodobał się.Rozmawiałam z panem przez telefon.W domu zawsze były psiaki .Pierwszy zaginął i nidgy nie odnalażł się a drugi odszedł ze starości.Zwróciłam uwag e panu ,ze Nugat nie jest wykastrowany i ,ze bedzie to jego obowiązek.Po naradzie rodzinnej(telefonicznie)pan powiedziąl,ze zabiera psiaka juz dzis a zabieg bedzie wykonany juz w domu.I najważniejsze nie było zadnych przeszkód co do wizyty poadopcyjnej.NUGAT,MAM NADZIEJĘ,ZE BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWY PIESKU W NOWYM DOMKU.

Posted

[quote name='Romka']No i doczekał się!Pojechał dzis do domu do Sannik.Miejscowośc na trasie Płock-Warszawa.Bedzie jedynym psiakiem w domu,drugim zwierzakiem bedzie kot-staruszek.Nie bedzie to domek z ogródkiem ale mieszkanie w bloku.Państwo przyjechali dzis do schroniska i podejrzewam ,ze Nugat jak zawsze uprawiał marketing i spodobał się.Rozmawiałam z panem przez telefon.W domu zawsze były psiaki .Pierwszy zaginął i nidgy nie odnalażł się a drugi odszedł ze starości.Zwróciłam uwag e panu ,ze Nugat nie jest wykastrowany i ,ze bedzie to jego obowiązek.Po naradzie rodzinnej(telefonicznie)pan powiedziąl,ze zabiera psiaka juz dzis a zabieg bedzie wykonany juz w domu.I najważniejsze nie było zadnych przeszkód co do wizyty poadopcyjnej.NUGAT,MAM NADZIEJĘ,ZE BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWY PIESKU W NOWYM DOMKU.[/QUOTE]

Ale wieści! Strasznie się cieszę! :bigcool:Z twojego sprawozdania Romciu wynika, że Nugat będzie w nowym domu strasznie szczęśliwy, a ja się cieszę, ze kolejny mój ulubieniec poszedł do domu!:loveu:

Posted

Zapomniałam napisać ,ze w domu jest mała dziewczynka.Uczennica trzeciej klasy szkoły podstawowej i ona głównie będzie przed południem towarzyszką naszego Nugacika.Powiedziałam państwu,ze Nugat ma na imię Nugat.Nie wiem czy będą zmieniac imię ale jak odwiedzimy Nugata to sie dowiemy.Powodzenia piesku!

Posted

Ale super wieści !!!! Bardzo się cieszę, że Nugacik znalazł dom :) Ale się wysypało domków w maju !!! :multi::multi::multi:
szkoda, że nowe psiaki trafiają do schroniska...
:(