Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nugat to 2 letni wulkan energii. Pomimo, że ktoś wyrzucił go ( w dodatku w kolczatce) nie traci radości z życia. Wiecznie uśmiechnięty i skory do zabaw - tylko dla aktywnej rodziny! Akceptuje towarzystwo psów, uwielbia być też w obecności ludzi. Bardzo przykre jest to, że Nugata nikomu nie brakuje, nikt go nie chce. Może to własnie towarzysz dla ciebie?

Wątek schroniska:
http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t

Nugat super pies,
pół borderem jest,
radosny i wesoły,
do zabawy zawsze skory,
domu zza krat wypatruje,
może z Tobą szczęścia posmakuje?

Rymowanka mojego autorstwa.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula03']Cześć Nugat! :)
Kaja pochwal się, że to twój ulubieniec!
On podbił twoje serce!!! :loveu:[/QUOTE]
Bo jest borderowaty i ma długą sierść. Ale jak tylko go zobaczyłam wiedziałam, że to będzie Nugat :)

Posted

Nugacik biegał wczoraj po schronisku. Ile szczęścia było na pysku! Biegał, wąchal, niestety bal sie trochę ręki. To bardzo żywy i wesoły psiak. Do domu!

Posted

[quote name='Andzike']Cudny jest :) Mufkopodobny :D[/QUOTE]

Masz rację, tylko mi na bardziej przebojowego niż Mufek wygląda - nasz Mufcio to delikatna chłopinka (choć czasem uparty jak koza:diabloti:), a Nugat na tych fotkach emanuje energią! Oby go nie opuściła ta siła i podziałała przyciągająco na nowy domek!

Posted

A mnie przypomina psiaka z cmentarza takiego malucha co szybko znalazł dom i teraz ma swojego człowieka i kanapę.Jak on miał na imię bo teraz nie pamiętam?W domku dali mu na imie Borysek!

Posted

[quote name='Romka']A mnie przypomina psiaka z cmentarza takiego malucha co szybko znalazł dom i teraz ma swojego człowieka i kanapę.Jak on miał na imię bo teraz nie pamiętam?W domku dali mu na imie Borysek![/QUOTE]
My wczoraj z Paulą rozmawiałyśmy i powiedziałam jej, że Nugat przypomina mi Gucia/Boryska :D

Posted

Dziś widziałam go pierwszy raz i od razu skojarzyło mi się imię Sprinter - taki szybki border hi hi hi

dziewczyny wstawcie prosze na pierwsze strony wątku te zdjęcia ok, a Ty mamanabank wstaw drugie na pierwszą łowicką