Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://www.olsztyn.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2010_ol&oddzial=olsztyn[/url] - całe info
[B]Termin przyjmowania zgłoszeń: 18.06.2010[/B]

[FONT=Tahoma][B]Wystawcy krajowi [/B][/FONT] [FONT=Tahoma](dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP)[/FONT][FONT=Tahoma]
- za pierwszego psa (z katalogiem) [B]80 zł [/B]
- za każdego następnego (bez katalogu) [B] 70 zł[/B]
- za psa w klasie baby, szczeniąt [B] 30 zł[/B]

[B]Bezpłatnie[/B] (bez katalogu) - pod warunkiem wystawienia - psy/suki:
- zgłoszone do klasy weteranów,
- z tytułem Championa Międzynarodowego (Int.Champ.),
- wszystkich ras polskich.[/FONT]

Kto jedzie?
My na pewno :D

Posted

[B]FLY[/B], świętujmy razem, też jestem z 4 lipca :D

Ja nie z Rzeszowa będę lecieć ;) Jestem na wakacjach od 2 do 7 lipca u znajomej z sheltikami, która mieszka 18km od Olsztyna, więc przy okazji się wystawimy :D

• 1 month later...
Posted

Ja również chciałabym swoją Hawaneczkę wystawić, ale mam problem z noclegiem. Może ktoś zna tani hotel, pensjonat lub cokolwiek, aby przenocować tę jedną noc??

Posted

Nie wiem czy tani, ale ja zawsze w Olsztynie nocuje w hotelu gromada - jestem z niego bardzo zadowolona :) no i najważniejsze - nie kręcą nosem jak przyjeżdzam z 10 szczurami na wystawę :P i nigdy nic za szczury nie dopłacam ;) jak rezerwować to tylko przez internet - jest taniej! śniadanie w cenie.
My będziemy - na szczęście to tylko jeden dzień więc bez noclegu się obejdzie :)

Posted

Ja będę ze sznaucerką średnią p/s. Młodzieżowego Championa już mamy, zaczynamy walczyć o "Dorosłego". Chętnie zapoznam się ze sznauceromaniakami i nie tylko.

Posted

póki zgłoszenia otwarte to na pewno nie..zn ja się nigdy nie spotkałam. potem albo dzwonisz (pare lat temu za każdym razem tak robiłam, no i podawali;)) no albo czekać aż na stronce będzie wykaz właścicieli.....

ja dziś zglosiłam mojego skarbeczka, też zcekamy na stawkę, choć się domyślam kto będzie;)

Posted

a zgłaszałaś przez formularz internetowy czy tradycyjnie, poczta? jak przez neta to po kilku dniach powinien przyjść mail potwierdzający przyjęcie (dop nas jeszcze nie przyszedł, a zgłosiłam ze 4 dni temu;) ), a później z tydzień przed wystawą list normalny z numerkiem, karteczką na katalog itp.

Posted

[URL="http://www.dogomania.../members/96798-FLY"][B]FLY[/B][/URL], zgłaszałam się 15stego :) przez internet - myślałam że to szybciej działa jak przez neta :P więc czekam dalej :D stresuje się tym wszystkim, jak będę już na miejscu i będę wiedziała kiedy wchodzimy itd to pewnie nerwy opadną, bo boję się ze o czymś zapomnę, albo coś źle zrobię.. :P W ogóle to dziękuję że odpowiadasz mi na te głupawe pytania ;)

Posted

ee czemu głupie..;) ja właśnie przed chwilka dostałam maila z potwierdzeniem na jednego pieska. także czekaj cierpliwie, i do Ciebie przyjdzie:)

a godzine wejścia na ring (szacowaną) bardzo prawdopodobne, że też wcześniej podadzą na stronce.

pozdr

Posted

Matko, ja powoli pamięć chyba tracę :evil_lol: Przysięgam, że się zgłaszałam do Olsztyna, przy okazji zgłoszeń do Wawy i Przemyśla, przelewy trzy poszły, sprawdzam status dzisiaj... i nas nie ma :question: Ale ok, teraz wysłałam, więc czekamy na maila...

Posted

Ło matko, gdzie oni znaleźli 11 Cairnów :D Może być ciekawie :D

Gdyby ktoś potrzebował jakiejś wolnej ręki do wystawienia to zapraszam, o ile nie pokryje mi się to z oceną psa (Cairn Terier) oraz Junior Handlingiem :)