Aleksandra:) Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Piesek ma ok 3-4 lat dokładnie nie wiem:roll:.Jest to kundelek na wysokość do pół łydki .Błąka się już od ok roku w Wołominie.Piesek ma prawdopodobnie źle zrośniętą tylną łapkę.Bardzo na nią kuleje:shake:.Ja sama nie ma pieniędzy żeby pójść z nim do weterynarza ,ponieważ jestem jeszcze na utrzymaniu rodziców.Codziennie go karmie i się z nim bawię tylko to mogę dla niego zrobić :placz::placz::placz:Liczę na Waszą pomoc!!!!:-( Quote
Awit Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Porozmawiaj z rodzicami i może pomożecie psiakowi Quote
Aleksandra:) Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 pomoze ktos Niuńkowi ? :-(:-(:-(:-( Quote
obraczus87 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Aleksandra mozesz zrobic zdjecia psiulkowi??? Quote
Awit Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Rok czasu bezdomny... A gdzie on sypia, to go żywi przez ten rok? Pewnie dobrzy ludzie. A Wołomin nie ma schroniska? Quote
obraczus87 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Awit']Rok czasu bezdomny... A gdzie on sypia, to go żywi przez ten rok? Pewnie dobrzy ludzie. A Wołomin nie ma schroniska?[/QUOTE] Wolomin nie ma schroniska. Psy stamtad sa wylapywane do Klembowa. Quote
tripti Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 przydałoby się zdjęcie pieska, a jak gdzie on przetrwał zimę? Quote
Aleksa. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Widzę, że koleżanki nie ma to ja napiszę.Całą zimę i do tej pory na noc zabierali go sąsiedzi Aleksandry.Karmili i ona oczywiście też do tej pory tak jest :)Jak coś pokręciłam to Aleksandra mnie poprawi.:) Quote
Aleksandra:) Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Witam wlaśnie wróciłam z 2-godzinnych poszukiwań mojego niunia niestety go nie spotkalam :( bo on czasami tak znika a jak zglodnieje to przychodzi wiec jak tylko zgłodnieje to zrobie jemu zdjęcia :) A przy okazji chciałam się zapytać czy ktoś może jeździ do Kątnych niedaleko Nasielska tam jest fundacja koci świat i zajmuja sie plaskatymi a dzis znalazlam biedaka co sie od miesiaca blaka w wolominie i dzis po ruchliwej ulicy biegal :-( Quote
obraczus87 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Na dogo ktos jest z Fundacji Koci świ at ale zabijcie mnie - nie pamietam kto ;/ Quote
Aleksandra:) Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 dziękuje ale ja tego psiaka tam oddam jak w ciagu tygodnia nie znajdzie domku. a co do Niuńka to niestety go jeszcze nie widzialam :( Quote
Aleksandra:) Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Awit']A co to są plaskate?[/QUOTE] to są pieski z płaskimi mordkami takie jak pekińczyk buldożek francuski czy shih tzu :) Quote
Aleksandra:) Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Niuńek wrócił ! i mam zdjęcia i powiem wam ze on się na modela nadaje ! :D tylko ze wstawiać nie umiem ktoś pomorze ? :) Quote
tripti Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 takie pocieszne, pozuje do zdjęcia jak trusia, a z tą łapką to co ma? Quote
Aleksandra:) Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 jeszcze wyśle Aleksandrze zdjęcie dzie widać jego chorą łapke :( Quote
tripti Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Aleksandra:)']jeszcze wyśle Aleksandrze zdjęcie dzie widać jego chorą łapke :( jak chcesz możesz też pesłać na adres [email protected] to wstawię co będzie z tym psiakiem? jest jakiś plan? Quote
Recommended Posts