Iljova Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 :-) nie dziwię się że nie ucieka, jak wie że tam ma to czego najbardziej potrzebuje. :-) Quote
Zosia123 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Elu, jeszcze niestety czekam na dwie wpłaty za bazarek... Paczuszka od Ciebie już u mnie. Śliczne ciuszki, dziękuję :) Quote
toyota Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Myślę, że taki spadek kondycji u Sary rzeczywiście może niepokoić. Szczególnie, że upałów teraz nie ma. Quote
Havanka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='Zosia123']Elu, jeszcze niestety czekam na dwie wpłaty za bazarek... Paczuszka od Ciebie już u mnie. Śliczne ciuszki, dziękuję :)[/QUOTE] Zosiu, bardzo Ci dziekuje. Nie martw się. Spokojnie. Kiedy się pojawią, wtedy wpłacisz. Dobrze, ze paczuszka już na miejscu. Ja jeszcze czekam na rzeczy od siostry. Quote
Havanka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='Iljova']Co z moja Sarunią ? Jak się czuje ?[/QUOTE] Ja też jestem ciekawa, co u Sary. Quote
Havanka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Rozmawiałam z Daśką. Obiecała, ze wejdzie na wątek i napisze sama, ale ponieważ nie ma jej jeszcze, to chcę powiedzieć, że Sara była u weta, została zbadana. Dostała Arthrovet complex na wzmocnienie stawów, bo znów siadły jej tylne nogi oraz inne leki na ogólne wzmocnienie. Szczegóły poda Daśka jak wejdzie. Quote
Iljova Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kochana Sarunia, a Daśka jest nią oczarowana :loveu: :lol: Quote
fiorsteinbock Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Elu, zrobilam przelew za jeden miesiac, nie napisalam tylko jaki :) Zaraz zerkne na roliczenie i tutaj wpisze. Edit: wychodzi sierpien. A przy okazji miziam nasza bohaterke wątku! Quote
Havanka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Elu, zrobilam przelew za jeden miesiac, nie napisalam tylko jaki :) Zaraz zerkne na roliczenie i tutaj wpisze. Edit: wychodzi sierpien. A przy okazji miziam nasza bohaterke wątku![/QUOTE] Edytko, jesteś niezawodna !!! Dziękuję z całego serca !!! Kiedy tylko dojdą, napiszę na wątku .[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE6F.gif[/IMG] Quote
Iljova Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Saruniu jak Ty się czujesz w taką paskudną pogodę ??? [CENTER][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-01GPfd-lJUw/Tc10a1K4leI/AAAAAAAADHI/uHG6EXh5lNk/3837%25255B1%25255D.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
daśka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jestem u Saruni bez zmian ,czyli głównie odpoczywa,ale przestała już tak ciężko oddychać Wet przepisała Forosemidum koszt niecałe 4 zł i kazała przez trzy dni podawać po półtora tabletki,to lek na odwodnienie Sara dostała w prezencie od P.Wet ARTHROVET COMPLEX:-) Na stawy Kupiłam również FYPRYST na odpchlenie koszt 18 zł Sara znów ma zapalenie ucha,więc będę musiała z nią pójść po kropelki:-( Quote
Iljova Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 I tak to jest z jednym poprawa to drugie sie przyplątało :shake: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-L9hk2Bggtpo/Tg3OLO0A5ZI/AAAAAAAADYQ/sWIa161RmYE/s288/dzienpsa1maly%255B1%255D.jpg[/IMG] Quote
Havanka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [B]Z okazji Dnia Psa, jak Ilonka wyżej przypomniała, Sara dostała dziś od Cioteczki Fiorsteinbock - 30 zł !!!! Jest to dużo więcej niż przewiduje deklaracja. Zgodnie z wolą, kwota ta zostaje wpisana na konto sierpnia. Edytko, kochany Psi Aniele - Dziękuję.[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8F6.gif[/IMG][/B] Quote
fiorsteinbock Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ja sie dolaczam do zyczen. Ten dzien powinnien trwac caly rok... Saruni, zdrowia przede wszystkim życze - bo wszystko inne masz pod dostatkiem :) Elu, chcialabym moc wiecej wplacic, na Sare, na Pchelke, na wiele innych psiakow. Niedawno myslalam, ze dochody moje zmalaly ale odnosze wrazenie, że to zwierzecych dramatow znacząco przybylo... :( Quote
daśka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 dzień dobry wszystkim:-) podrzucimy troszkę naszą Sarunię,ponieważ cichutko tutaj...... Quote
Iljova Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Już zaglądam do Saruni ponieważ dzisiaj byłam w pracy później wstawiałam zdjęcia na 2 wątkach i to całkiem sporo ;-) Quote
Havanka Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Ilonko a nie miałaś przypadkiem jakichś zdjęć Saruni??? Chętnie nacieszyłabym oczy jej widokiem. Quote
Zosia123 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Havanko, przeleję Ci te pieniążki z bazarku bez wpłaty .blueberry. - trudno, chyba muszę ją wpisać na czarną listę... I przy okazji zapraszam na bazarek dla Emki :) Śliczne są te ciuszki od Ciebie, powinny się sprzedać :) Zobacz tylko proszę, czy dobrze zrobiłam opisy :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/210601-%C5%9ALICZNE-CIUSZKI-I-NIE-TYLKO-dla-EMUSI-do-18-lipca!!!?p=17192071#post17192071[/url] Quote
fiorsteinbock Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Witajcie cioteczki. Rzeczywiscie tak sie dzieje, że jak jedno cholerstwo uda sie zwlaczyc, to przypałeta sie drugie... :( Ale Sarunia ma to szczescie, że nie jest sama...nie gnije w DBC czy innym pseudo schronie w bolach, z pustym brzuszkiem. To mnie cieszy. Quote
Havanka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Zosia123']Havanko, przeleję Ci te pieniążki z bazarku bez wpłaty .blueberry. - trudno, chyba muszę ją wpisać na czarną listę... I przy okazji zapraszam na bazarek dla Emki :) Śliczne są te ciuszki od Ciebie, powinny się sprzedać :) Zobacz tylko proszę, czy dobrze zrobiłam opisy :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/210601-%C5%9ALICZNE-CIUSZKI-I-NIE-TYLKO-dla-EMUSI-do-18-lipca!!!?p=17192071#post17192071[/url][/QUOTE] Zosiu, jeszcze raz dziękuję Ci za bazarek !!! Czy pisałaś do niej pw z przypomnieniem? Do tego czasu powinna się już odezwać. No, cóż, zapamiętam ten nick na przyszłość. Tak Cioteczki, zapraszamy na bazarek, tym razem dla Emusi - bardzo smutnej suni. [quote name='fiorsteinbock']Witajcie cioteczki. Rzeczywiscie tak sie dzieje, że jak jedno cholerstwo uda sie zwlaczyc, to przypałeta sie drugie... :( Ale Sarunia ma to szczescie, że nie jest sama...nie gnije w DBC czy innym pseudo schronie w bolach, z pustym brzuszkiem. To mnie cieszy.[/QUOTE] Edytko, przeważnie tak bywa: nieszczęścia chodzą parami ! Tu na dogo jest tego niestety za dużo... Kiedy wracam wspomnieniami do , chociażby klatek w Obornikach i tego "wspaniałego" hoteliku... to wciąż myślę o tych, które zostały tam zakatowane... Quote
fiorsteinbock Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Elu, podpisalam petycje i udostepnilam na FB. A wracajac do Obornik sprawiedliwosc chyba jest po stronie weta. Prawdopodbnie psy zostaly mu oddane i nie odpowie za znecanie sie nad zwierzetami. Wiecie cos w sprawie? Quote
Havanka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Elu, podpisalam petycje i udostepnilam na FB. A wracajac do Obornik sprawiedliwosc chyba jest po stronie weta. Prawdopodbnie psy zostaly mu oddane i nie odpowie za znecanie sie nad zwierzetami. Wiecie cos w sprawie?[/QUOTE] Z tego co wiem, nadal są zbierane dowody i trwają przesłuchania. Sprawa w sądzie jeszcze się nie zaczęła. Nie załamuj mnie Edytko !!! Mam nadzieję, że to nie jest prawdą !!! A za podpisanie petycji i jej propagowanie, bardzo Ci Edytko dziękuje !!! Quote
Iljova Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Niestety nowych zdjęć Saruni nie mam tęsknimy za Sarunią, tak chciałybyśmy ją zobaczyć Quote
Recommended Posts