Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
O
Super, wypoczełas choc troszke?

Dziewczyny pewnie zaganianie przy przeprowadzce, nie zazdroszcze...tyle roboty w takie upaly!

Iljova napisał(a):
To fajnie spędziłaś ten czas :-)
A u Saruni pewnie ok. Tylko mają mnóstwo pracy.

Nie wierzyłam, że uda mi sie odpocząć, a jednak udało sie nie tylko psychicznie ale też fizycznie się podreperowałam !
Codziennie kąpiele w wodach siarczkowo-fluorkowych z dodatkiem leczniczego i upiększającego błota (nawet maseczki na twarz z niego robiłam -hi, hi, hi...)
Kąpiele perełkowe, wirówki, masaż pleców, no i mnóstwo spacerów !!! Powietrze jest tam cudowne; było ciepło, ale rześko.
jednym słowem już planuję drugi wyjazd na początku jesieni.
Polecam !!!
Daśka pewnie na wysokich obrotach w domu i w pracy. Musimy troszkę jeszcze poczekać.

Posted

Havanka napisał(a):
Nie wierzyłam, że uda mi sie odpocząć, a jednak udało sie nie tylko psychicznie ale też fizycznie się podreperowałam !
Codziennie kąpiele w wodach siarczkowo-fluorkowych z dodatkiem leczniczego i upiększającego błota (nawet maseczki na twarz z niego robiłam -hi, hi, hi...)
Kąpiele perełkowe, wirówki, masaż pleców, no i mnóstwo spacerów !!! Powietrze jest tam cudowne; było ciepło, ale rześko.
jednym słowem już planuję drugi wyjazd na początku jesieni.
Polecam !!!
Daśka pewnie na wysokich obrotach w domu i w pracy. Musimy troszkę jeszcze poczekać.

Normalnie poczulam sie zmeczona :) A gdzie bylas dokladnie?

Patrzac ma fotke psiaka ma sie ochote przytulic glowe do poduszeczki i dac buziaka w nochal :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Normalnie poczulam sie zmeczona :) A gdzie bylas dokladnie?

Patrzac ma fotke psiaka ma sie ochote przytulic glowe do poduszeczki i dac buziaka w nochal :)

Edytko, to zaczarowany Lądek Zdrój. Byłam tam już 5 razy i jeszcze mi sie nie znudził!

Posted

Aaa, to w mojej okolicy ;)
Wiesz co, ja mam tak lasami i jeziorami zielonogorskimi - zakochalam sie i mogalbym co tydzien tam siedziec :)

Edytko, Twoja okolica ? Mam wrażenie, ze ludzie tam mieszkający nigdy nie są zmęczeni i chorzy:evil_lol:

Posted

[quote name='Havanka']Edytko, Twoja okolica ? Mam wrażenie, ze ludzie tam mieszkający nigdy nie są zmęczeni i chorzy:evil_lol:
Hehehe...mojego Tz nie widzisz ;) Bardzo duzo ludzi narzeka na klimat, żyjemy w dolinie i wiele osób osiedlających sie z terenów płaskich wlasnie odczuwa zmeczenie, sennosc, problemy z sercem (ja mysle, że to kwestia przyzwyczajenia). Chodzi mi gl. o Dzierzoniow, Bielawe i ościenne.
Natomiast Lądek, Polanica sa jakies 60km od nas i tam zdecydowanie jest "lżej" na duszy.

Posted

Hehehe...mojego Tz nie widzisz ;) Bardzo duzo ludzi narzeka na klimat, żyjemy w dolinie i wiele osób osiedlających sie z terenów płaskich wlasnie odczuwa zmeczenie, sennosc, problemy z sercem (ja mysle, że to kwestia przyzwyczajenia). Chodzi mi gl. o Dzierzoniow, Bielawe i ościenne.
Natomiast Lądek, Polanica sa jakies 60km od nas i tam zdecydowanie jest "lżej" na duszy.

Tak, na pewno. Do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić, jeżeli nie ma innego wyjścia. Do Lądka masz bliżej o godzinę. Ja jadę 2 godz. 20 min. W maju jeszcze nie było atrakcji pod gołym niebem, ale już w połowie czerwca się zaczynają. Wtedy jest jeszcze bardziej ciekawie.

Posted

Iljova napisał(a):
Havanko mogę zamieścić link do bazarku na FB na mojej tablicy ?

Ilonko, byłabym bardzo wdzięczna !!! Dziękuje !!!
Właśnie powstał drugi bazarek. Gdybyś też mogła....

Posted

Kochani, nowy tydzień zaczął sie od dobrych wiadomości: dziś konto Sary powiększyło sie o 100 zł !!!
40 zł Sara dostała od Fochu i 60 zł od Fiorsteinbock !!!
Cioteczki dziękuje Wam za pamięć i hojność !!!

Ps.
Fochu zaznaczyłaś w tytule że jest to kwota za V i VI - kochana Cioteczko, za maj już wpłaciłaś. Zapiszę więc na poczet VI i VII - ok?
Edytko, wpłaciłaś 60 zł !!! Płacisz coraz większe kwoty od zadeklarowanej, również za V i VI. Za maj jest już zapłacone. Może wpiszę na poczet VI i VII?
Aktualne rozliczenia znajdują sie w poście 2.

Posted

[quote name='Havanka']Kochani, nowy tydzień zaczął sie od dobrych wiadomości: dziś konto Sary powiększyło sie o 100 zł !!!
40 zł Sara dostała od Fochu i 60 zł od Fiorsteinbock !!!
Cioteczki dziękuje Wam za pamięć i hojność !!!

Ps.
Fochu zaznaczyłaś w tytule że jest to kwota za V i VI - kochana Cioteczko, za maj już wpłaciłaś. Zapiszę więc na poczet VI i VII - ok?
Edytko, wpłaciłaś 60 zł !!! Płacisz coraz większe kwoty od zadeklarowanej, również za V i VI. Za maj jest już zapłacone. Może wpiszę na poczet VI i VII?
Aktualne rozliczenia znajdują sie w poście 2.

A widzisz, ja już sie pogubilam :) Sorrki.
Qrcze, malo jest deklarujących i odwiedzajacych Sare a przeciez Ona tez zasluguje na uwage!
Dziekuje Wam Cioteczki, ze nie odpuszczacie.

Posted

Zakonczony, uzbierałyśmy całe 90zł dla Saruni :) Jak tylko zostana zaksiegowane wplaty, przeleje do cioci Havanki :)

Wow !!!!! Edytko, super !!!! Dziękuję w imieniu Sarci!!!