Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Havanko!!!
Najlepszego Cioteczko! Pogody ducha i wytrwałości w codziennej walce z okrucieństwem świata.
Wszystkie sie cieszymy, że jestes TU z Nami!!!

A ja zawsze świetuje "18" + VAT :)[/QUOTE]

Edytko, dziekuję ! Zawsze myślałam, że ze mną jest coś nie tak, dopóki nie weszłam na dogo. Tutaj prawie wszyscy są tacy jak ja i wśród Was naprawdę dobrze się czuję !!!
Z tym VATem, to super pomysł !!!

Posted

Proszę podpiszcie petycję:
[URL]http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238[/URL]

Posted

Havanko to ode mnie też spóźnione życzenia!
Ale staro się poczułam...

A Sarunia nie wygląda raczej na chudą - może troszkę mniej je przez te upały?

Posted

[quote name='Zosia123']Havanko to ode mnie też spóźnione życzenia!
Ale staro się poczułam...

A Sarunia nie wygląda raczej na chudą - może troszkę mniej je przez te upały?[/QUOTE]
Zosiu dziękuje !!! Może nie doczytałaś, ale mam 19+Vat!!!
Sara całkiem dobrze radzi sobie. Daśka pilnuje i na pewno nie dopuści do nadwagi.

Posted

Sara ma od dziś nową koleżankę z tego wątku
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka-i-8-szczeniak%C3%B3w-!-POMOCY"]http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka-i-8-szczeniak%C3%B3w-!-POMOCY[/URL]-!

Posted

Sara ma od dziś nową koleżankę z tego wątku
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka-i-8-szczeniak%C3%B3w-!-POMOCY[/URL]-!

Posted

[quote name='daśka']Sara ma od dziś nową koleżankę z tego wątku
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka-i-8-szczeniak%C3%B3w-%21-POMOCY"]http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka-i-8-szczeniak%C3%B3w-!-POMOCY[/URL]-![/QUOTE]
Zajrzałam do nowej koleżanki Sary, ale czy one już się poznały?

Dziś na konto Sary wpłynęło 20 zł od Małgorzaty K. z Wrocławia !!! Jeżeli dobrze kojarzę, to jest nasza Fochu? Czy tak Małgosiu?
Jeżeli tak, to bardzo serdecznie Ci dziękuje !!!:calus: Czy jest to wpłata deklaracji za sierpień?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Tak, Elu. To od fochu. Poprosilam ją aby bezposrednio do Ciebie wplacala, bo ja sie momentami juz gubilam...sama wiesz :)[/QUOTE]
Dzięki Edytko. Nie ma obawy, nie zgubisz się. W drugim poście jest wszystko zaznaczone. Małgosia zapłaciła już za sierpień !!!

Posted

[quote name='Iljova']czytałam na wątku suni że już się poznały i nie jest źle[/QUOTE]
Tak, też już przeczytałam.
Daśka, co tam u naszej dziewuszki?
Ps. Mam prośbę, proszę Cię o wiecej cierpliwości, kiedy dzwonisz, bo ostatnio mam pecha. Zawsze kiedy jestem bez telefonu jest pewne, że będziesz wtedy dzwonić.
Oddzwoniłam, ale włączyła sie poczta głosowa...

Posted

Dziewczyny się poznały,czasem fukną na siebie,ale jest dobrze,sunia została przyjęta do stada
Niestety w nocy odszedł od nas LOLI:-( Dostawał co drugi dzień steryd i już zaczął gryźć ziarenka...niestety dzisiejszego zastrzyku już nie doczekał
Loluniu "synku" bardzo Cię kochamy i zawsze będziesz z nami.......:-(

Posted

[quote name='daśka']Dziewczyny się poznały,czasem fukną na siebie,ale jest dobrze,sunia została przyjęta do stada
Niestety w nocy odszedł od nas LOLI:-( Dostawał co drugi dzień steryd i już zaczął gryźć ziarenka...niestety dzisiejszego zastrzyku już nie doczekał
Loluniu "synku" bardzo Cię kochamy i zawsze będziesz z nami.......:-([/QUOTE]
Kurcze, Daśka, tak nagle.... bardzo mi przykro. Przecież było z nim lepiej.... Jednak jego czas nadszedł i niestety musiał odejść.
Loluś, nigdy cie nie zapomnę.

Posted

[quote name='daśka']Dziewczyny się poznały,czasem fukną na siebie,ale jest dobrze,sunia została przyjęta do stada
Loluniu "synku" bardzo Cię kochamy i zawsze będziesz z nami.......:-([/QUOTE]

Kiedy to przeczytałam musiałam jeszcze przeczytać drugi raz byłam w szoku, nie mogłam uwierzyć :-(
Trzymaj się Daśka, a Ty Lolusiu bądź biegaj szczęśliwy, wolny od chorób, cierpienia i bólu po zielonych łąkach za TM [*]

Posted

Cioteczki.....coś nie podoba mi się u Saruni,od wczoraj leży na miejscu nie frygidrygla,nie ucieka nad rzekę...zabrałam ją dzisiaj ze sobą do sklepu i wróciła z jęzorkiem na wierzchu,choc to ja zazwyczaj wracam po spacerze z wywieszonym ozorkiem......nie chcę wyrokować,ale zdążyłam poznać Sarunię i widzę zmiany....muszę pójść z Nią do P.Wet,żeby ją osłuchała.Mam nadzieję,że moje obawy są na wyrost,tylko że od kiedy jest u nas raczej się nie mylę widząc zmiany w jej zachowaniu.Serduszko należy osłuchać,ale w poniedziałek nie dam rady,muszę być w Gdańsku..........
Iljova my wciąż nie wynieśliśmy mieszkanka Lolunia i cały czas są drzwiczki otwrte i non stop łapiemy się na tym,że trzeba zamknąć,ponieważ może wypaść.Loluś był niewidomy....
Nigdy w życiu nie poznaliśmy takiego szczurka i już nie chcemy kolejnego,On był niesamowity,nieszczurzy poprostu,uwielbiał kiedy Go całowaliśmy po brzuszku i potrafił człowieka zalizać na śmierć.

Posted

Wiem bardzo Wam go brakuje :(
Ja do dzisiaj odczuwam brak Dinusia, chociaż minęło wiele lat, tak bardzo mi go nadal brakuje :(
Ale cóż takie jest to życie ...
Trzymajcie się...
A z Sarunia mam nadzieję że okaże się że to nic poważnego ...

Posted

Daśka, pamiętaj, żeby nie przegiąć ze spacerami w upały. Twoje psy pójdą za Tobą wszędzie, tak jak mój Miodek...Tam jest stromo u Ciebie i starszy pies może mieć ciężko, żeby wejść pod górę.
Mi się też wydawało, że Miodek ma tyle werwy, a jego serce nie wytrzymało...:(.

Spaceruj z Daśką i z tą sunią ode mnie, bo one są nie do zdarcia, a emeryci niech odpoczywają.