fiorsteinbock Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Jak widzicie Saba jest chudziutka...nóżkami zaczyna włoczyc, czyli stawy. Potrzebujemy dla niej odpowiedniej opieki, w schronie nie przezyje :-( Czerda zgodzila sie aby miejsce po Eliku zajela Saba u dr Stefana, teraz zbieramy kase i jak najszybciej ją wieziemy! Nie dosc, ze wychudzona, z uszami pelnymi syfu to jeszcze nozki!!! Q...a gotuje sie we mnie :angryy::mad: Pani, ktora go adoptowala to pewnie kolejne szlachetne serce Narodu Polskiego, katolickiego... Quote
Nadziejka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 :modla::modla::thumbs:jak dobrze ze jest Sabcia! a ten narod kalolicki pozal sie panie losie - jest wart tyle- co zeszloroczne bloto cuchnace :angryy::angryy: Quote
beataczl Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 biedna Sabcia... zapisuje sie , gdzie ona teraz jest? Quote
giselle4 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Jak widzicie Saba jest chudziutka...nóżkami zaczyna włoczyc, czyli stawy. Potrzebujemy dla niej odpowiedniej opieki, w schronie nie przezyje :-( Czerda zgodzila sie aby miejsce po Eliku zajela Saba u dr Stefana, teraz zbieramy kase i jak najszybciej ją wieziemy! Nie dosc, ze wychudzona, z uszami pelnymi syfu to jeszcze nozki!!! Q...a gotuje sie we mnie :angryy::mad: Pani, ktora go adoptowala to pewnie kolejne szlachetne serce Narodu Polskiego, katolickiego...[/QUOTE] Przeprawszam ale wczoraj to az bylam chora po całej akcji..... ale sie udało i bardzo sie ciesze... Dzisiaj dziewczyne nakarmiłam i wymiziałam ona jest taka ufna.... taka madra..... Edytko ,nie zjadła wcziorajszego ryzu, zjadl Jantarek a jej dalam makaron z sercami:) Quote
kamilawa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='beataczl']gdzie ona teraz jest?[/QUOTE] Obecnie przebywa w Azylu w Dierżoniowie. Quote
beataczl Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='kamilawa']Obecnie przebywa w Azylu w Dierżoniowie.[/QUOTE] ciesze sie, ze juz bezpieczna... Quote
czerda Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 dziewczyny weżcie ją do Stefa , już , teraz , z Heidi też było bez pieniędzy a już ma domek i zrobię rozliczenie to jeszcze coś zostanie , jak tylok możecie to ją zabierajmy , musi się podleczyć , ale jak czytam Grażynko co ona do jedzenia dostaje....pycha dla niej Quote
adkaaaaa5 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Dajcie sygnał i ją wieziemy do Obornik :) Jesli uda sie tak szybko to w tym tyg. mozemy jutro, w czw., w piatek i w sobote- w kazdy dzien po poludniu. Czekam na info.- Sara trzymaj sie kochana.. Quote
muka1 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Przepraszam ,że pytam ale nie wiem gdzie pisze co nowi ludzie zrobili psu ....zakuli na łańcuch ? ,wyrzucili ? Była tylko kaprysem ,prezentem a co stało się potem ? Quote
kamilawa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='muka1']Przepraszam ,że pytam ale nie wiem gdzie pisze co nowi ludzie zrobili psu ....zakuli na łańcuch ? ,wyrzucili ? Była tylko kaprysem ,prezentem a co stało się potem ?[/QUOTE] Ludzie, którzy adoptowali Sabę/Sawę oddali ją komuś innemu. Saba/Sawa biegała po mieście, nikt się nią nie opiekował. Po prostu musiała się znudzić... Quote
giselle4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Dajcie sygnał i ją wieziemy do Obornik :) Jesli uda sie tak szybko to w tym tyg. mozemy jutro, w czw., w piatek i w sobote- w kazdy dzien po poludniu. Czekam na info.- Sara trzymaj sie kochana..[/QUOTE] Adka,napisz tylko kiedy mozesz ja zawiezc i juz bedzie gotowa..... kazdego dnia szkoda bo jej nozki są bolace chyba bo troche je ciągnie ale ogolnie to sama zobaczysz suuuper sunka:) Quote
giselle4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 moze dogadajmy sie na czwartek podaj godzine to jeszcze Cie wykorzystam na pare fotek psiakom:) Quote
Nadziejka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [FONT="Comic Sans MS"]Sarus kochaniutka za toba serducha nasze sie modla, jak dobrze ze trafilas ku Giselci naszej:thumbs::painting::iloveyou::iloveyou:[/FONT] Quote
adkaaaaa5 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='giselle4']moze dogadajmy sie na czwartek podaj godzine to jeszcze Cie wykorzystam na pare fotek psiakom:)[/QUOTE] Mysle, ze tak na 14.40 wyrobimy sie i o tej godz. bedziemy w schronisku :) Quote
Nadziejka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 dziewczyny wyslalm ku Giselci *******eczki na bazarus , moze sie troszenke grosika uzbiera choc , dla Sarci:bye:Gisuniu czy dostalas pw Quote
giselle4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Mysle, ze tak na 14.40 wyrobimy sie i o tej godz. bedziemy w schronisku :)[/QUOTE] ok,to jestesmy dogadane... Quote
giselle4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='ewa gonzales']dziewczyny wyslalm ku Giselci *******eczki na bazarus , moze sie troszenke grosika uzbiera choc , dla Sarci:bye:Gisuniu czy dostalas pw[/QUOTE] dziekuje Ewcia Quote
daśka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zaznaczam watek...smutny los psiaczka naprawdę:-( Quote
Nadziejka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 :thumbs::thumbs:teraz juz musi byc lepiej i z kazdem dniem dziewczynka zapomni troszke o tym co ja spotkalo Quote
giselle4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 prosimy o pomoc w opłaceniu hoteliku...bardzo prosimy:( Quote
giselle4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zrobie bazarek moze cos uprosimy.... ona juz przeszła piekło az dwa razy.... dzisiaj grzecznie zjadła makaron z tunczykiem i chciała na spacerek....ale nie miałam az tyle czasu przepraszam:( Quote
daśka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Witam przeczytałam wątek w całości,jestem zła,że pies był prezentem dla ośmiolatki.........ale nie o tym chcę pisać wspólnie z HAVANKĄ zorganizowałyśmy bazarek dla Pikusia,jednak Pikuś od wczoraj jest w DS :-) co ogromnie nas cieszy:-) Na bazarku jest już kwota ok 450zł,zakończenie 21.06 wieczorem Chciałabym bardzo,aby te pieniążki pomogły pokryć przejazd Saruni do hotelu (słyszałam,że hotelik cieszy się dobrą renomą:-)) Proszę napiszcie jaką kwotę należy uzbierać,ponieważ niewiele można tutaj w tej kwestii doczytać Ile potrzeba na hotel i ile na transport? No i bierzmy się za rozsyłanie wątku,a my tzn ja i Havanka,jeżeli pozwolicie przepiszemy bazarek z Pikusia na Sarę? Quote
daśka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/187132-SREBRNY-BAZAREK-NA-PIKUSIA-do-21-czerwca[/url]! link do bazarku Pikusia [url]http://www.dogomania.pl/threads/184227-Mia%C5%82-by%C4%87-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-prze%C5%BCy%C5%82-piek%C5%82o-w-quot-kochaj%C4%85cym-quot-domu!-POM%C3%93%C5%BBCIE-POSZ%C4%98[/url]! a to strona z pomyślnie zakończoną adopcją Pikusia Quote
Havanka Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Przeczytałam wątek od "deski do deski". Przykre jest to, co spotkało sunię. Wiem, ze teraz potrzeba kasy na hotelik w Obornikach. Daśka, która ofiarowała całą kolekcję srebrnej biżuterii na bazarek dla Pikusia ( Pikuś już w nowym domku), chciałaby przerzucić dochód z niego na Sarunię. Pewnie zaraz tu wejdzie i napisze. Ja tylko prowadzę bazarek. Quote
Recommended Posts