Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak widzicie Saba jest chudziutka...nóżkami zaczyna włoczyc, czyli stawy. Potrzebujemy dla niej odpowiedniej opieki, w schronie nie przezyje :-(
Czerda zgodzila sie aby miejsce po Eliku zajela Saba u dr Stefana, teraz zbieramy kase i jak najszybciej ją wieziemy!
Nie dosc, ze wychudzona, z uszami pelnymi syfu to jeszcze nozki!!!

Q...a gotuje sie we mnie :angryy::mad:
Pani, ktora go adoptowala to pewnie kolejne szlachetne serce Narodu Polskiego, katolickiego...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:modla::modla::thumbs:jak dobrze ze jest Sabcia! a ten narod kalolicki pozal sie panie losie - jest wart tyle- co zeszloroczne bloto cuchnace :angryy::angryy:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Jak widzicie Saba jest chudziutka...nóżkami zaczyna włoczyc, czyli stawy. Potrzebujemy dla niej odpowiedniej opieki, w schronie nie przezyje :-(
Czerda zgodzila sie aby miejsce po Eliku zajela Saba u dr Stefana, teraz zbieramy kase i jak najszybciej ją wieziemy!
Nie dosc, ze wychudzona, z uszami pelnymi syfu to jeszcze nozki!!!

Q...a gotuje sie we mnie :angryy::mad:
Pani, ktora go adoptowala to pewnie kolejne szlachetne serce Narodu Polskiego, katolickiego...[/QUOTE]
Przeprawszam
ale wczoraj to az bylam chora po całej akcji.....
ale sie udało i bardzo sie ciesze...
Dzisiaj dziewczyne nakarmiłam i wymiziałam
ona jest taka ufna....
taka madra.....
Edytko ,nie zjadła wcziorajszego ryzu,
zjadl Jantarek a jej dalam makaron z sercami:)

Posted

dziewczyny weżcie ją do Stefa , już , teraz , z Heidi też było bez pieniędzy a już ma domek i zrobię rozliczenie to jeszcze coś zostanie , jak tylok możecie to ją zabierajmy , musi się podleczyć , ale jak czytam Grażynko co ona do jedzenia dostaje....pycha dla niej

Posted

Dajcie sygnał i ją wieziemy do Obornik :) Jesli uda sie tak szybko to w tym tyg. mozemy jutro, w czw., w piatek i w sobote- w kazdy dzien po poludniu. Czekam na info.- Sara trzymaj sie kochana..

Posted

Przepraszam ,że pytam ale nie wiem gdzie pisze co nowi ludzie zrobili psu ....zakuli na łańcuch ? ,wyrzucili ? Była tylko kaprysem ,prezentem a co stało się potem ?

Posted

[quote name='muka1']Przepraszam ,że pytam ale nie wiem gdzie pisze co nowi ludzie zrobili psu ....zakuli na łańcuch ? ,wyrzucili ? Była tylko kaprysem ,prezentem a co stało się potem ?[/QUOTE]

Ludzie, którzy adoptowali Sabę/Sawę oddali ją komuś innemu. Saba/Sawa biegała po mieście, nikt się nią nie opiekował. Po prostu musiała się znudzić...

Posted

[quote name='adkaaaaa5']Dajcie sygnał i ją wieziemy do Obornik :) Jesli uda sie tak szybko to w tym tyg. mozemy jutro, w czw., w piatek i w sobote- w kazdy dzien po poludniu. Czekam na info.- Sara trzymaj sie kochana..[/QUOTE]

Adka,napisz tylko kiedy mozesz ja zawiezc i juz bedzie gotowa.....

kazdego dnia szkoda
bo jej nozki są bolace chyba
bo troche je ciągnie ale ogolnie to sama zobaczysz suuuper sunka:)

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Sarus kochaniutka za toba serducha nasze sie modla, jak dobrze ze trafilas ku Giselci naszej:thumbs::painting::iloveyou::iloveyou:[/FONT]

Posted

[quote name='giselle4']moze
dogadajmy sie na czwartek
podaj godzine
to jeszcze Cie wykorzystam na pare fotek psiakom:)[/QUOTE]

Mysle, ze tak na 14.40 wyrobimy sie i o tej godz. bedziemy w schronisku :)

Posted

dziewczyny wyslalm ku Giselci *******eczki na bazarus , moze sie troszenke grosika uzbiera choc , dla Sarci:bye:Gisuniu czy dostalas pw

Posted

[quote name='ewa gonzales']dziewczyny wyslalm ku Giselci *******eczki na bazarus , moze sie troszenke grosika uzbiera choc , dla Sarci:bye:Gisuniu czy dostalas pw[/QUOTE]
dziekuje Ewcia

Posted

zrobie bazarek
moze cos uprosimy....
ona juz przeszła piekło az dwa razy....
dzisiaj grzecznie zjadła makaron z tunczykiem
i chciała na spacerek....ale nie miałam az tyle czasu
przepraszam:(

Posted

Witam przeczytałam wątek w całości,jestem zła,że pies był prezentem dla ośmiolatki.........ale nie o tym chcę pisać
wspólnie z HAVANKĄ zorganizowałyśmy bazarek dla Pikusia,jednak Pikuś od wczoraj jest w DS :-) co ogromnie nas cieszy:-)
Na bazarku jest już kwota ok 450zł,zakończenie 21.06 wieczorem
Chciałabym bardzo,aby te pieniążki pomogły pokryć przejazd Saruni do hotelu (słyszałam,że hotelik cieszy się dobrą renomą:-))
Proszę napiszcie jaką kwotę należy uzbierać,ponieważ niewiele można tutaj w tej kwestii doczytać
Ile potrzeba na hotel i ile na transport?
No i bierzmy się za rozsyłanie wątku,a my tzn ja i Havanka,jeżeli pozwolicie przepiszemy bazarek z Pikusia na Sarę?

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/187132-SREBRNY-BAZAREK-NA-PIKUSIA-do-21-czerwca[/url]!
link do bazarku Pikusia
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184227-Mia%C5%82-by%C4%87-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-prze%C5%BCy%C5%82-piek%C5%82o-w-quot-kochaj%C4%85cym-quot-domu!-POM%C3%93%C5%BBCIE-POSZ%C4%98[/url]!
a to strona z pomyślnie zakończoną adopcją Pikusia

Posted

Przeczytałam wątek od "deski do deski". Przykre jest to, co spotkało sunię. Wiem, ze teraz potrzeba kasy na hotelik w Obornikach. Daśka, która ofiarowała całą kolekcję srebrnej biżuterii na bazarek dla Pikusia ( Pikuś już w nowym domku), chciałaby przerzucić dochód z niego na Sarunię.
Pewnie zaraz tu wejdzie i napisze. Ja tylko prowadzę bazarek.