daśka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 śliczna i do tego potrafi się wygłupiać jak młodziak:-) Saruni ostatnio nie dopisuje apetyt,zjada ale bez wiekszego entuzjazmu.....myslicie,że ona czuje,że szukamy jej nowego domu? Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Superasne fotki!!! Oko i dusza nacieszona! Quote
Havanka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Jeszcze jedna foteczka naszej Sarci i Daśki: [IMG]http://images49.fotosik.pl/361/63ed12c0944da250med.jpg[/IMG] Czyżby się pokłóciły :evil_lol: Quote
daśka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dostałam maila z zapytaniem o Sarunię cytuje Treść wiadomości: Mam kilka pytań co do pieska. czy lubi inne psy? Nadaje się jako pies stróżujący do pilnowsnia posesji? może byc w kojcu i spać w budzie? poszukuje dla mojego taty psa żeby pilował posesji dawał o sobie znać to znaczy szczekał i odstraszał... Posiadamy już dwa psy jeden owczarek 6 lat i suczke z schroniska 3 lata. odpisałam Witam serdecznie na dole aukcji Sary jest napisane,że nie wydajemy psów do budy i na łańcuch!!!! Sara to starsza sunia,która nie spełni roli stróża,Sara niedowidzi i niedosłyszy,żyje w zgodzie z moim stadkiem tj z moim rottwailerem i drugą suką,tak więc z psiakami nie ma problemu.Niestety Sara nie należy również do psów szczekliwych,to chodząca ,żywa przytulanka idealna dla rodziny z dziećmi,ponieważ mimo swoich gabarytów nie skrzywdzi człowieka:-) Serdecznie pozdrawiam Quote
Havanka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='daśka']Dostałam maila z zapytaniem o Sarunię cytuje Treść wiadomości: Mam kilka pytań co do pieska. czy lubi inne psy? Nadaje się jako pies stróżujący do pilnowsnia posesji? może byc w kojcu i spać w budzie? poszukuje dla mojego taty psa żeby pilował posesji dawał o sobie znać to znaczy szczekał i odstraszał... Posiadamy już dwa psy jeden owczarek 6 lat i suczke z schroniska 3 lata. odpisałam Witam serdecznie na dole aukcji Sary jest napisane,że nie wydajemy psów do budy i na łańcuch!!!! Sara to starsza sunia,która nie spełni roli stróża,Sara niedowidzi i niedosłyszy,żyje w zgodzie z moim stadkiem tj z moim rottwailerem i drugą suką,tak więc z psiakami nie ma problemu.Niestety Sara nie należy również do psów szczekliwych,to chodząca ,żywa przytulanka idealna dla rodziny z dziećmi,ponieważ mimo swoich gabarytów nie skrzywdzi człowieka:-) Serdecznie pozdrawiam[/QUOTE] Masz rację, Daśka, Sarunia nie nadaje sie juz do pilnowania posesji. Trzeba poczekać, może będą też i inne oferty adopcji. Quote
daśka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 PÓKI ZŁOMIK(czyt komp) MI DZIAŁA,TO CHCĘ NAPISAĆ,ŻE 3 PLAKATY SARY JUŻ ROZWIESZONE:-) z moim ojcem nie gadam od dawna,ponieważ zostawił moja matkę itd.....ale nie o tym mi tutaj pisać......... wczoraj dzwoniłam do niego,ponieważ mam problem z Agdankiem i kiou u której jest,a ,że mój ojciec wychował się w tamtejszych okolicach,to skierowałam tel do niego......przy okazji rozmawiałam z ciocią aliną,której wogóle na oczy nie widziałam,ale nie ważne....... mój ojciec szuka zwierzątka dla babci.............zaproponowałam Sarunię............nie przepadam za nim,ale miłość do zwierząt mam po nim i rodzinie z jego strony!!!!!!! jeżeli Sara nie znajdzie domku,to jeżeli się zemną zgodzicie zawiozę ją do Sosnowca jeżeli Saruni się uda znaleźć domek tutaj na miejscu,to poszukam innej suni,która będzie miała zapewniony super dom,za to ręczę głową i resztą członków ciała........... ja mogę mieć do nich wąty,mam do tego prawo,ale zwierzęta kochają bardzo i przemawia!!!!!!!!!!!! Quote
wujek & ciocia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 byłoby super , Sara już tyle czeka..... czasami trzeba odstawić animozje i działać dla wyższego celu , ale to nie jest łatwe ... tym bardziej należą Ci się pochwały :) Quote
daśka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Witam zaglądam na dogo,póki komp działa.:-) Zobaczymy czy będzie odzew z plakatów:-) Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ty masz Daska problem z kompem a ja wogole z dogomania, strony sie nie laduja, posty przeskakuja... A jak Niunia? prosze wymiziac od dolnoslaskich fanek :) Quote
Havanka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Daśka ma pewnie znowu problem z kompem. Ma za to więcej czasu na mizianie swoich futrzaków.;) Quote
daśka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Psiórki mają się dobrze,wszystkie zdrowe,no z wyjątkiem nowej tymczasowiczki Tuli,ona jeszcze długo będzie do siebie dochodziła:-( Oczywiście wymiziam psiaki od Cioteczek i Wujaszków:-) Quote
daśka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 dzwonił właśnie mój ojciec,że babka wyjeżdża do swojej córki do niemczech i psa nie mogą wziąć.............za to właśnie go nienawidzę!!!!!!!!!!!!!! Dobrze chociaż,że raczył poinformować!!!!!!!!!!!!!!!! przepraszam za nadzieję wszystkich obecnych ,sama na to liczyłam!!!!!!!!!! Quote
wujek & ciocia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 szkoda :( no to szukamy dalej .... Quote
fiorsteinbock Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jak nie ten domek, to znajdziemy inny - nie martw sie Daśka, damy rade ;) Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 potrzebujemy Sarunię starunie przekazać do nowego domku do końca listopada i musimy zrobić wszystko,co można zrobić!!!!!!!! hmmmmmmmm.........o Sarunię nie ma pytań,ponieważ to starowinka jest,ale gdyby szukający psiaka ludzie ją poznali,to daję sobie głowę i resztę członków odciąć żeby ją zabrali!!!!!!!!!!!!! Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Wujek&ciocia proszę o przelew w kwocie wymienionej kilka postów wcześniej. Quote
wujek & ciocia Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='daśka']post 947 plus 40 zł za ogłoszenia.[/QUOTE] napisz ile mam Tobie przelać ... Quote
wujek & ciocia Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='wujek & ciocia']Witam, na dzień dzisiejszy mamy : 259 + 60 = 319 zł :)[/QUOTE] przypominam, że tyle jest do dyspozycji .... Quote
daśka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 a ja przypominam,że do cholerki nie jestem księgową..................................już mi nerwy siadają..........poczytaj to będziesz wiedział!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
daśka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 masz dostęp do pierwszego postu i wątku Sary,to pisz na pierwszej stronie,a nie na 100................jak ktoś wchodzący na wątek ma wiedzieć co i jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Havanka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Przymierzam sie do zrobienia ogłoszeń Saruni. Nigdy jeszcze tego nie robiłam, ale w końcu trzeba zacząć !!! Quote
wujek & ciocia Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 skąd te nerwy ? Ty wydatkujesz to chyba wiesz ile mam przelać? żałuję , że się zgodziłem na zbieranie kasy... puszczę za chwilę całą resztę, którą mam i na tym kończę . Quote
Recommended Posts