Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczna i do tego potrafi się wygłupiać jak młodziak:-)
Saruni ostatnio nie dopisuje apetyt,zjada ale bez wiekszego entuzjazmu.....myslicie,że ona czuje,że szukamy jej nowego domu?

Posted

Dostałam maila z zapytaniem o Sarunię

cytuje
Treść wiadomości:
Mam kilka pytań co do pieska. czy lubi inne psy? Nadaje się jako pies stróżujący do pilnowsnia posesji? może byc w kojcu i spać w budzie? poszukuje dla mojego taty psa żeby pilował posesji dawał o sobie znać to znaczy szczekał i odstraszał... Posiadamy już dwa psy jeden owczarek 6 lat i suczke z schroniska 3 lata.

odpisałam
Witam serdecznie na dole aukcji Sary jest napisane,że nie wydajemy psów do budy i na łańcuch!!!! Sara to starsza sunia,która nie spełni roli stróża,Sara niedowidzi i niedosłyszy,żyje w zgodzie z moim stadkiem tj z moim rottwailerem i drugą suką,tak więc z psiakami nie ma problemu.Niestety Sara nie należy również do psów szczekliwych,to chodząca ,żywa przytulanka idealna dla rodziny z dziećmi,ponieważ mimo swoich gabarytów nie skrzywdzi człowieka:-)
Serdecznie pozdrawiam

Posted

[quote name='daśka']Dostałam maila z zapytaniem o Sarunię

cytuje
Treść wiadomości:
Mam kilka pytań co do pieska. czy lubi inne psy? Nadaje się jako pies stróżujący do pilnowsnia posesji? może byc w kojcu i spać w budzie? poszukuje dla mojego taty psa żeby pilował posesji dawał o sobie znać to znaczy szczekał i odstraszał... Posiadamy już dwa psy jeden owczarek 6 lat i suczke z schroniska 3 lata.

odpisałam
Witam serdecznie na dole aukcji Sary jest napisane,że nie wydajemy psów do budy i na łańcuch!!!! Sara to starsza sunia,która nie spełni roli stróża,Sara niedowidzi i niedosłyszy,żyje w zgodzie z moim stadkiem tj z moim rottwailerem i drugą suką,tak więc z psiakami nie ma problemu.Niestety Sara nie należy również do psów szczekliwych,to chodząca ,żywa przytulanka idealna dla rodziny z dziećmi,ponieważ mimo swoich gabarytów nie skrzywdzi człowieka:-)
Serdecznie pozdrawiam[/QUOTE]

Masz rację, Daśka, Sarunia nie nadaje sie juz do pilnowania posesji.
Trzeba poczekać, może będą też i inne oferty adopcji.

Posted

PÓKI ZŁOMIK(czyt komp) MI DZIAŁA,TO CHCĘ NAPISAĆ,ŻE 3 PLAKATY SARY JUŻ ROZWIESZONE:-)
z moim ojcem nie gadam od dawna,ponieważ zostawił moja matkę itd.....ale nie o tym mi tutaj pisać.........
wczoraj dzwoniłam do niego,ponieważ mam problem z Agdankiem i kiou u której jest,a ,że mój ojciec wychował się w tamtejszych okolicach,to skierowałam tel do niego......przy okazji rozmawiałam z ciocią aliną,której wogóle na oczy nie widziałam,ale nie ważne.......
mój ojciec szuka zwierzątka dla babci.............zaproponowałam Sarunię............nie przepadam za nim,ale miłość do zwierząt mam po nim i rodzinie z jego strony!!!!!!!
jeżeli Sara nie znajdzie domku,to jeżeli się zemną zgodzicie zawiozę ją do Sosnowca
jeżeli Saruni się uda znaleźć domek tutaj na miejscu,to poszukam innej suni,która będzie miała zapewniony super dom,za to ręczę głową i resztą członków ciała...........
ja mogę mieć do nich wąty,mam do tego prawo,ale zwierzęta kochają bardzo i przemawia!!!!!!!!!!!!

Posted

Psiórki mają się dobrze,wszystkie zdrowe,no z wyjątkiem nowej tymczasowiczki Tuli,ona jeszcze długo będzie do siebie dochodziła:-(
Oczywiście wymiziam psiaki od Cioteczek i Wujaszków:-)

Posted

dzwonił właśnie mój ojciec,że babka wyjeżdża do swojej córki do niemczech i psa nie mogą wziąć.............za to właśnie go nienawidzę!!!!!!!!!!!!!! Dobrze chociaż,że raczył poinformować!!!!!!!!!!!!!!!!
przepraszam za nadzieję wszystkich obecnych ,sama na to liczyłam!!!!!!!!!!

Posted

potrzebujemy Sarunię starunie przekazać do nowego domku do końca listopada i musimy zrobić wszystko,co można zrobić!!!!!!!!
hmmmmmmmm.........o Sarunię nie ma pytań,ponieważ to starowinka jest,ale gdyby szukający psiaka ludzie ją poznali,to daję sobie głowę i resztę członków odciąć żeby ją zabrali!!!!!!!!!!!!!

Posted

a ja przypominam,że do cholerki nie jestem księgową..................................już mi nerwy siadają..........poczytaj to będziesz wiedział!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

masz dostęp do pierwszego postu i wątku Sary,to pisz na pierwszej stronie,a nie na 100................jak ktoś wchodzący na wątek ma wiedzieć co i jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!