wujek & ciocia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='wujek & ciocia']czyli mam na koncie 184 + 330 + 10 = 524 zł !![/QUOTE] na dzień dzisiejszy do dyspozycji mamy: 524 - 265 = 259 zł trzeba pomyśleć o dofinansowaniu .... Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='wujek & ciocia']na dzień dzisiejszy do dyspozycji mamy: 524 - 265 = 259 zł trzeba pomyśleć o dofinansowaniu ....[/QUOTE] Bedzie ciężko,ale zobaczysz damy radę:-) Już szykuję kolejną porcję biżuterii na bazarek:-) Quote
Havanka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 To nasza Sarunia "do góry kołami" ! Pieszczoszek z niej niesamowity ! [IMG]http://images50.fotosik.pl/355/6f85933c57c1af9bmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/356/294f96d52c0997e6med.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/355/924dfe5d2f3c1409med.jpg[/IMG] Quote
fiorsteinbock Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Piekna!!! Daśka, a mozna by jej podawac kapsulki Omega6? Kupujemy innej ONkowej starowince, ktora jest na dozywociu w hoteliku. Moze i dla Niunki bylyby wskazane? Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Sarunia dostaje olej z watroby dorsza,w którym są nienasycone kwsy tłuszczowe i teraz jeszcze od weta witaminki:-) Quote
fiorsteinbock Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 To faktycznie, nie ma potrzeby. Wymiziaj podpopiecznych prosze :) A Ciebie pozdrawiam! Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='fiorsteinbock']To faktycznie, nie ma potrzeby. Wymiziaj podpopiecznych prosze :) A Ciebie pozdrawiam![/QUOTE] melduje wymiziane:-) również serdecznie pozdrawiam:-) Quote
wujek & ciocia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 już niedługo Sara bedzie miała koleżankę !!! Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='wujek & ciocia']już niedługo Sara bedzie miała koleżankę !!![/QUOTE] cieszę sie i mam nadzieję,że dziewczynki na dzień dobry nie będa sobie do gardeł skakały,a Sarunia czuje sie juz jak u siebie i Lenkę sunię od znajomych nie wpuszcza do domu,ale myślę,że na neutralnym gruncie jak sie poznają i bez mojej obecności,to nie bedzie źle:-) Na szczęście Mateo i Daśka zachowują się ładniej wobec nieznajomych;-) Quote
Havanka Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='daśka']cieszę sie i mam nadzieję,że dziewczynki na dzień dobry nie będa sobie do gardeł skakały,a Sarunia czuje sie juz jak u siebie i Lenkę sunię od znajomych nie wpuszcza do domu,ale myślę,że na neutralnym gruncie jak sie poznają i bez mojej obecności,to nie bedzie źle:-) Na szczęście Mateo i Daśka zachowują się ładniej wobec nieznajomych;-)[/QUOTE] Potwierdzam. Mnie zaakceptowały od razu ! To raczej ja obawiałam sie pierwszego spotkania. Rotek był bardzo powściagliwy -choć to właśnie przed nim czułam największy respekt. Sunieczki pchały się do mizianek i przytulanek, często Sara przewracała się w locie na plecy i nastawiała brzuchol do drapanek ! Quote
fiorsteinbock Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kochani, jaka kolezanke? O so chodzi :) Quote
fiorsteinbock Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A to czekam i raz jeszcze miziam czworonogi :) Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Kochani, jaka kolezanke? O so chodzi :)[/QUOTE] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194652-Jak-długo-jeszcze-będzie-miała-siłę-walczyć-ONka-odpad-z-pseudohodowli-nieadopcyjna[/URL] W sobotę ma do nas przyjechać jeszcze Tula sunia z tego wątku:-) Niestety póki co będzie musiała być izolowana,ale mam nadzieję,że wszystko prędko wróci do normy i dziewczyna będzie mogła dołaczyć do reszty stadka:-) Quote
fochu Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 a ja tak co miesiąc ślę 20 zł na konto fiorsteinbock a do panienki nie zaglądam a tu takie ładne foteczki szczęśliwej suni :D Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='fochu']a ja tak co miesiąc ślę 20 zł na konto fiorsteinbock a do panienki nie zaglądam a tu takie ładne foteczki szczęśliwej suni :D[/QUOTE] Ona odzyła niesamowicie,nawet psocić lubi,np iska nas po rekach,ale tak mocno,że zostają siniaki i zdarty naskórek,a jak nie pozdwalamy sie iskać,to zaczyna iskać druga sunią,a to wszystko w celu wyłudzenia smyranka.Dzisiaj dziewczynka nie bardzo ma apetyt,nioe bardzo jej podchodzą zakupione witaminki,zmniejszyłam więc dawkę z trzech do jednej i powolutku muszę ja do tego smaku przyzwyczajać;-) Quote
fochu Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 kurczę tak niewiele im trzeba,człowiek obok,spacer,micha i już cię kochają ... iskają ,liżą ,wchodzą na człowieka żeby tylko ktoś się nimi interesował,żeby był... a my istoty myślące gotujemy im piekło.. :( dobrze że są ludzie tacy jak tu ,że DS,DT i można widzieć zadowolenie na tych mordkach Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 No cóż ja również uważam,że ludzie to najokrutniejszy gatunek,ale na szczęście jest dogomania i wielu wspaniałych ludzi,którzy pomagają na miarę swoich możliwości:-) Quote
fiorsteinbock Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Witajcie, zajrzyjcie prosze na filmik ze spotkania ws. mordowni kieleckiej. Liczby wymieniane przez prezez Emiru sa porazajace :-( [url]http://www.youtube.com/watch?v=lYWjmfoLmBk&feature=player_embedded[/url] Przelalam deklaracje: 40zl - wrzesien, pazdziernik od fochu 20zł - wrzesien, pazdziernik od fiorsteinbock Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 wysłałam na maila dziś zdjęcia Sary z opisem na allegro,Havanka mi pomogła przy tekście:-) tak ,więc ruszamy z allegro:-) jak bedę miała gotowy format aukcji,to wydrukuję i porozwieszam po wetach i sklepach zoologicznych i wszędzie,gdzie tylko bedzie sie dało:-) Quote
daśka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 czekam na allegrowe wieści,znalazłam za to sposób żeby Sarunia chciała zjadać przepisane witaminy....na początku jak jej podałam w jedzeniu to obrażona była i focha strzeliła na dwa dni na jedzenie,a dziaj kupiłam pasztet i zrobiłam jej bombę witaminowa z pasztetu:-) Wcinała,aż uszy jej się trzęsły:-) i mamy sposób:-) Quote
Havanka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='daśka']czekam na allegrowe wieści,znalazłam za to sposób żeby Sarunia chciała zjadać przepisane witaminy....na początku jak jej podałam w jedzeniu to obrażona była i focha strzeliła na dwa dni na jedzenie,a dziaj kupiłam pasztet i zrobiłam jej bombę witaminowa z pasztetu:-) Wcinała,aż uszy jej się trzęsły:-) i mamy sposób:-)[/QUOTE] Znalazłaś sposób, ale czy nie będzie potem sensacji jelitowych - że tak powiem? Quote
daśka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 heh po witaminach w jedzonku tez były,byłam wczoraj u pani wet w sprawie mojej nowej tymczasowiczki i powiedziała,żeby próbować,ponieważ w jej wieku sa bardzo potrzebne.....zobaczymy.....mam nadzieję,że nic się nie będzie działo... Quote
lilk_a Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 alegro gotowe mam , okrojone z tekstu bo bardzo dużo go było , potrzebne mi jeszcze dane kontaktowe do adopcji Quote
Recommended Posts