Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Wojtuś na wątku
ale lipa trzeba szukać nowego domku:-(....ale znajdziemy!!!!!!
to anioł a nie piesek,ludzie powinni się w kolejce ustawiać!!!!
zamawiam allegro dla Sary,trzeba działać!!!!!

Posted

allegro zamówione wujek&ciocia poprosiłam o nr konta na pw,jak tylko dostanę to prześlę do Ciebie,trzeba będzie przelać 15 zł na konto
proszę również o przelanie zaległej kwoty 299 zł na moje konto
wujek&ciocia napisz na wątku jak pieniądze wyjdą od Ciebie

Posted

Daska, Lila wpierw robi allegro, potem pobiera oplaty. Podesle ci projekt do zaakceptowania i wowczas kwestie finansowe :)
Szablony robi superowe a jak Ty podeslesz zdj. z domowego arch. to wogole calosc bedzie cud miod malina :)
Zamawiamy pakiecik ogloszen? 30szt? koszt 5 zl, trzeba tylko podac tekst, kontakt i fotki.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Daska, Lila wpierw robi allegro, potem pobiera oplaty. Podesle ci projekt do zaakceptowania i wowczas kwestie finansowe :)
Szablony robi superowe a jak Ty podeslesz zdj. z domowego arch. to wogole calosc bedzie cud miod malina :)
Zamawiamy pakiecik ogloszen? 30szt? koszt 5 zl, trzeba tylko podac tekst, kontakt i fotki.[/QUOTE]
zamawiamy nie ma na co czekać!!!!!

Posted

[quote name='daśka']allegro zamówione wujek&ciocia poprosiłam o nr konta na pw,jak tylko dostanę to prześlę do ciebie,trzeba będzie przelać 15 zł na konto
proszę również o przelanie zaległej kwoty 299 zł na moje konto
wujek&ciocia napisz na wątku jak pieniądze wyjdą od ciebie[/quote]

przelew 299 zł właśnie wyszedł :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Daska, Lila wpierw robi allegro, potem pobiera oplaty. Podesle ci projekt do zaakceptowania i wowczas kwestie finansowe :)
Zamawiamy pakiecik ogloszen? 30szt? koszt 5 zl, trzeba tylko podac tekst, kontakt i fotki.[/QUOTE]

zamawiaj Cioteczko!!!

Posted

[quote name='daśka']zostaje 33 zł
zaległości
karma za okres od początku sierpnia do początku września -200 zł
ostatnia wizyta u lekarza wraz z lekiem -132,45 zł
razem 332 zł- 33 zł(pozostałe) -299 zł
konto sary na dziś - 299 zł[/quote]

rozumiem Aniu, że to był przelew wyrównujący to rozliczenie ?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']No tak :) Sara to dolnoślązaczka, przynajmniej odkad byla w Dobrocinie, potem Dzierzoniow, nieszczesna Nowa Ruda... :( Teraz nie pamietam czy ona byla w Azylu w tym samym czasie co Saszka, ale chyba tak. U Kikou mamy jeszcze jednego pieska Liska, ktory 13 lat zył na pseudodzialce, na lancuchu w szczerym polu. A, ze Kikou to aniol to i nasza dwojka jest szczesliwa, jak i Niunia :)[/QUOTE]
Oj to musze zajrzeć też do Lisia, śledziłem wątek do lipca, potem jakiś czas bez neta, a jeszcze nie zdążyłem zajrzeć na wszystkie wątki gdzie ktoś zapraszał
Pozdrawiam:)

Posted

[quote name='wujek & ciocia']na tę chwilę na moim koncie są 184 zł co wynika z :
+ 100
+ 50
+ 333
- 299
------
= 184 zł[/QUOTE]
fiorsteinbock napisała,że przelewa Ci przeszło 300 zł.....napisz czy kasa doszła?

fiorsteinb

Posted

[quote name='wojtuś']Oj to musze zajrzeć też do Lisia, śledziłem wątek do lipca, potem jakiś czas bez neta, a jeszcze nie zdążyłem zajrzeć na wszystkie wątki gdzie ktoś zapraszał
Pozdrawiam:)[/QUOTE]

ale masz fajucha w avatarku,prawie szczenię:-)

Posted

[quote name='wujek & ciocia']Hej cioteczki

wpłynęła na moje konto kwota 333 zł z opisem - wpłaty na utrzymanie niuni[/QUOTE]
wujek 16 wrzesnia pisal o wplynieciu 333zł, zatem kaska juz u niego :)
Dziewczyny, czy watku Niuni jest moze jakis tekst do ogloszen?
Mozecie tez podpowiedziec, na ktorej stronie sa zdjecia. Bede musiala wyslac tekst, dane kontaktowe i fotki.
Chyba, ze Daska wyslesz mi na @? da rade?
[email][email protected][/email]

Posted

[quote name='daśka']ale masz fajucha w avatarku,prawie szczenię:-)[/QUOTE]
A to moja Wika, wzięta ze schronu w tamtym roku pod koniec czerwca, miała wtedy ok. roku,
w schronie była ok. 1,5 miesiąca, przywieziono ją błąkającą się z jakiegoś parku.
Teraz to dorodna, piękna panienka, niewiele mniejsza od suni ON-
a taka jest kochana że aż szok:)