Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wykupmy komplet ogłoszeń
zaktualizujmy wpłaty w pierwszym poście...Teraz jest bazarek dla Sary i Agdanka do 24 września,to będzie trochę pieniążków na ogłoszenia napewno wystarczy:-)
To jest tak wyjątkowa sunia,ona tak ogromnie kocha ludzi,że to aż nie możliwe....to sunia idealna dla domu z dzieciakami,sprawdzałam zarówno na niemowlętach jak i na starszych dzieciaczkach!!!!!!!!!! Niemowle siedziało koło niej,a Sara leżała i je podpierała,żeby przypadkiem się nie wywróciło!!!!!!!!! niesamowita sunia i na niesamowity domek zasługuje....nie jest wymagająca pod żadnym względem...tylko mił0ości bardzo dużo potrzebuje.P.S.mały szczególik ...nie przepada za kotkami

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie gotowy format do allegro by się przydał,ponieważ wystawić mogę wyróżnione allegro ze swojego konta:-) prosiłam kolesia,który robi dla mnie ulotki,ale nic z tego czekam i doczekać się nie mogę!!!
co myślicie?
jeżeli Sarunia nie trafi do tego cudnego domku,to myślę,że warto zapłacić,Sara pomimo wieku ma ogromne szanse na dom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jasne, ze mozna zamowic. Koszt jest niewielki a bedzie miala swoje osobiste, wypasione allegro.
Ja mam jej kilka zdjec, ale one nie nadaja sie do aukcji, moze jedynie te po odebraniu z Nowej Rudy. Na nich widac jaka byla wychudzona.
Reszte Dasia jakbys wyciagla ze swojego archiwum, co?
ale to juz szczegoly - na razie trzymam kciuki za 17-sty i wyniki.

Posted

mam ogrom jej zdjęć,gotową historię od dobrocina przez całą resztę która przeszła,z resztą zawsze moge dorobić nowe zdjątka:-)
chciałabym,żeby to był już ten dom....warunki i ludzie bardzo fajni...zobaczymy:-)
póki co jej potencjalna Pani codziennie do nas pisze jak idzie leczenie Sary i jak Sarunia się miewa...itd....zobaczymy:-)

Posted

Fajnie, ze jest tak zaangazowana to świadczy, ze zależy Jej na Sarze a to najważniejsze.
Tyle już przeszła a co bylo przed Dobrocinem...nie wiem, moge tylko snuc przypuszczenia. Zobacz ile psia psychika jest w stanie zniesc, ile wybaczyc czlowiekowi. Wciaz zdumiewa mnie ufnosc skrzywdzonych psów czy innych zwierząt, jak wielka darzą nas milościa i co z tego maja... :(

Posted

[B]Takiego MEGA BAZARU jeszcze nie było !!!!![/B] [B] Połowa dochodu będzie dla Sary !!!!![/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192532-*Skarbiec-ze-srebrem-*-dla-Sary-i-Agdana-do-24-wrze%C5%9Bnia-!/page19[/url]

Posted

[quote name='daśka']mam ogrom jej zdjęć,gotową historię od dobrocina przez całą resztę która przeszła,z resztą zawsze moge dorobić nowe zdjątka:-)
chciałabym,żeby to był już ten dom....warunki i ludzie bardzo fajni...zobaczymy:-)
póki co jej potencjalna Pani codziennie do nas pisze jak idzie leczenie Sary i jak Sarunia się miewa...itd....zobaczymy:-)[/QUOTE]

wcześniej jakoś mi umknął ten pościk :( , co to za domek ?

Posted

[quote name='wujek & ciocia']wcześniej jakoś mi umknął ten pościk :( , co to za domek ?[/QUOTE]
Domek z ogłoszenia. Ok. 60km od DT Daśki. Dom z dużym, ogrodzonym ogrodem i przesympatyczni mieszkańcy. Sara była tam kilka dni. Na początku podobno bardzo tęskniła za Daśką. Kiedy jednak okazało sie,że córeczka pani dostała jakiegoś uczulenia, Sara musiała wrócić do Daśki na czas zdiagnozowania powodów uczulenia. Okazało sie, że nie była specjalnie zainteresowana powrotem. Więc musiało jej być tam dobrze. Dziś 17 wrzesień. Dziś mają być wyniki testów.....

Posted

Prawdopodobnie nic z tej adopcji nie będzie. Teraz córka pani bedzie brała serię zastrzyków odczulających przez 3 miesiące. W dalszym ciągu nie może wziąć Sary, chociaż bardzo chce, dzwoni i wciąż pyta o nią. Trzeba jednak zacząć szukać jej nowego domku.

Posted

[quote name='Havanka']Prawdopodobnie nic z tej adopcji nie będzie. Teraz córka pani bedzie brała serię zastrzyków odczulających przez 3 miesiące. W dalszym ciągu nie może wziąć Sary, chociaż bardzo chce, dzwoni i wciąż pyta o nią. Trzeba jednak zacząć szukać jej nowego domku.[/QUOTE]
Przywędrowałem tu Kochani za Havanką :loveu:
Tak bym chciał żeby Sara znalazła swój wymarzony domek:)
Pozdrawiam pieknie;);)

Posted

[quote name='wojtuś']Przywędrowałem tu Kochani za Havanką :loveu:
Pozdrawiam pieknie;);)[/QUOTE]
Witaj Wojtus :)
Dzieki za odwiedziny!

Dobrze, ze Pani zrobila testy - zdrowie najwazniejsze. Szkoda, ze sie nie udalo bo mam wrazenie, ze domek bylby idealny, odpowiedzialny i wrazliwy.
Trzymam kciuki aby uczulenie corci szybko przeszlo aby dziewczynka mogla w przyszlosci miec w psie przyjaciela.

To co, zaczynamy oglaszac niunie?

Posted

[quote name='wojtuś']Przywędrowałem tu Kochani za Havanką :loveu:
Pozdrawiam pieknie;);)[/QUOTE]
Wojtuś, witaj na wątku Sary !!! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/970.gif[/IMG]Na razie Sara ma sie dobrze, niczego jej nie brakuje. Będziemy szukać dalej. "TEN" domek na pewno gdzieś jest!!!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Witaj Wojtus :)
Dzieki za odwiedziny!

Dobrze, ze Pani zrobila testy - zdrowie najwazniejsze. Szkoda, ze sie nie udalo bo mam wrazenie, ze domek bylby idealny, odpowiedzialny i wrazliwy.
Trzymam kciuki aby uczulenie corci szybko przeszlo aby dziewczynka mogla w przyszlosci miec w psie przyjaciela.

To co, zaczynamy oglaszac niunie?[/QUOTE]
Dzięki Fior:)
Wszyscy tutaj znajomi:)
Adka, Asia,Gisell i ...Sara, ktorej pewnie trzeba bedzie na nowo robic ogłoszenia:)
Znajdzie domek :)

Posted

[quote name='wojtuś']Dzięki Fior:)
Wszyscy tutaj znajomi:)
Adka, Asia,Gisell i ...Sara, ktorej pewnie trzeba bedzie na nowo robic ogłoszenia:)
Znajdzie domek :)[/QUOTE]
No tak :) Sara to dolnoślązaczka, przynajmniej odkad byla w Dobrocinie, potem Dzierzoniow, nieszczesna Nowa Ruda... :( Teraz nie pamietam czy ona byla w Azylu w tym samym czasie co Saszka, ale chyba tak. U Kikou mamy jeszcze jednego pieska Liska, ktory 13 lat zył na pseudodzialce, na lancuchu w szczerym polu. A, ze Kikou to aniol to i nasza dwojka jest szczesliwa, jak i Niunia :)