beataczl Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 witajcie, tez zagladam do Sarci...:smile: Quote
daśka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 no więc Sarunia jedzie dzisiaj zemną być może już do nowego domku:-) dzwoniła dziś Pani z ogłoszenia w necie i chciałaby adoptować Sarę,Pani mieszka w Tczewie,ale ma również domek poza miastem,do którego często wyjeżdża. Pani dzwoniła do mnie już dwa razy,żeby zapytać co sunia jada,jaki ma stosunek do dzieci,czy moze jeździć samochodem itd itd,powiedziałam o konieczności kontynuowania leczenia Sary itd itd,powiedziałam o umowie i wizytach.Pojadę tam z Adamem i zabierzemy Sarę ze sobą,jeżeli wszystko będzie grało zarówno z naszych obserwacji,jak i Państwu spodoba się Sara,to zostawimy ją na weekend (oczywiście zaznaczyłam,że mogą bez żadnych konsekwencji i podawania przyczyn zadzwonić o każdej porze dnia i nocy i my ją odbierzemy).Po weekendzie jeżeli Państwu spodoba się Sara,to pojadę z umową,jeżeli zobaczę,że u Niuńki wszystko ok,to podpiszę umowę. Ok szykujemy się do drogi...trzymajcie kciuki!!!! P.S.Mam szczególnego hopla na punkcie Sary,więc bedę się starała rozeznać jak najlepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
beataczl Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 takie super wiesci, no Sara to sie kazdemu spodoba!:multi: trzymam kciuki i daj szybko znac, co z tym domkiem! :smile::loveu: Quote
daśka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 nie mogłam wczoraj napisać relacji z wyprawy,ponieważ sąsiedzi chcieli swojego iplusa,a u mnie mój play nie działa:-( Adam dzisiaj poprosił o neta i mogę napisać... Sara została na próbny weekend u przyszłych Państwa,jej Pani do mnie pisze smsy i dzwonimy do siebie, Ludzie zrobili na nas bardzo dobre wrażenie,ale nie zapominam,żeby nie oceniać książki po okładce... Zaraz zaproszę przyszła Panią na wątek Saruni,żeby mogła nam na bierząco zdawać relacje. Jest ktoś,kto może dzisiaj wrzucić zdjęcia z nowego domku,prześlę na maila,prosiłam Havankę ,ale u Niej znowu problem z komputerem:-( Quote
daśka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 A już wogóle nie wspomnę o tym,że sąsiad z domu obok budował płot i przerwał kabel energii,od kilku dni co chilę prądu nie było,ale na szczęście wczoraj DZIELNI PANOWIE Z ENERGII znaleźli miejsce przerwania kabla:-) Quote
beataczl Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 daska wrzuc zdjecia na moj mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] poprosze jedna z Cioteczek zeby wstawila Quote
daśka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ok już wysyłam:-) dostałam smsa,że u starszej córki tej Pani pojawiła się wysypka:-( zobaczymy co dalej,póki co wysyłam fotki Quote
daśka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 zdjecia własnie poszły,ale nie wiem,czy jest sens je wstawiać......niestety Sarunia chyba u Państwa nie zostanie:-( Quote
daśka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ok jestem umówiona jutro po odbiór Saruni,Niuńka obecnie jest z Państwem na wsi u Rodziców tej Pani w miejscowości Rzeżęcin (75 km odemnie) .Umówiłyśmy się na jutro,że po nia pojadę,w słuchawce kupa płaczu,no ale cóż.......Pani pytała,czy jeżeli zrobi małej testy i wyjdzie,że nie jest uczulona na sierść,tylko np na szampon (wczoraj była kąpana),to czy będzie mogła ją wziąć.Powiedziałam,że wrócimy do tematu,jak już będa wyniki,narazie muszę zorganizować plan na jutro,żeby nie zostawała tam zbyt długo i nie przyzwyczaiła się za bardzo:-( Quote
daśka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 szkoda domek i ludzie zrobili naprawdę dobre wrażenie. Quote
beataczl Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 kurcze no, na zdjeciach fajni ludzie i Sara taka zadowolona, ech.....szkoda naprawde:placz: a ja je wlasnie Cioteczce wyslalam, i chcialam teraz watek Jej podac, gdzie ma wkleic.... to prawda, ze dzieci teraz takie slabe sa, duzo alergikow:-( Quote
daśka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='beataczl']kurcze no, na zdjeciach fajni ludzie i Sara taka zadowolona, ech.....szkoda naprawde:placz: a ja je wlasnie Cioteczce wyslalam, i chcialam teraz watek Jej podac, gdzie ma wkleic.... to prawda, ze dzieci teraz takie slabe sa, duzo alergikow:-([/QUOTE] a no właśnie:-( a może mogłybyśmy się w końcu spotkać? Quote
beataczl Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='daśka']a no właśnie:-( a może mogłybyśmy się w końcu spotkać?[/QUOTE] chyba z inna Cioteczka sie umawialas...;) ja mam do Gdanska 160 km. Quote
beataczl Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 a ja myslalam, ze ona juz wczoraj u Ciebie... Quote
daśka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Niuńka z nami,ładnie je,nie chciała jechać od tamtej Pani,widać,że jej sie podobało:-( Pani była dzisiaj z córką u lekarza i dostałam takiego smsa "No my po wizycie jesteśmy...dali nam skierowanie do alergologa ale też pocieszył nas lekarz,że na jego oko da się wyleczyć i że nie jest to stopień zaawansowany alergii,także jesteśmy na dobrej drodze" Quote
beataczl Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 dokladnie, przyszlosc pokaze... Sara tam u nich sie dobrze czula, bylo na zdjeciach widac Quote
daśka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 beataczl w mieszkaniu w Tczewie,to nic,ale jak ja odbierałam z Rzeżęcina,taka mała wioska na którą Państwo bardzo czesto wyjeżdżają,to dopiero jechać nie chciała.Ogrodzona działka,ludzie tylko dla niej,nawet swoje ulubione miejsce na robienie kupek sobie znalazła:-) Czuję,że to byłby idealny domek dla niej.Nawet wetarynarz mieszka kilka domów dalej,och czego tu więcej chcieć........ Quote
beataczl Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 faktycznie miejsce super, jak marzenie! odn. testow na alergie -ja bylam z synem prywatnie to od reki wyniki dostalismy . Quote
Havanka Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Dzień dobry wszystkim fanom Saruni ! Nie wiem jak długo, ale na razie mam sprawny komputer !!!~!! Szkoda, że domek Sary jest pod znakiem zapytania. Ta sunia tyle już przeszła ! Potrzebuje stabilizacji i miłości. A było już tak blisko.... Trzymajmy jednak kciuki, może tam wróci! Quote
Recommended Posts