Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iljova napisał(a):
A ja myślę tak zastrzyki to jedno napewno pomagają, ale to że jest u Daśki to też ma znaczenie :-)

Masz rację, Sara w końcu ma normalne psie życie, bez stresu, głodu i tułaczki. Daśka dba o nią lepiej niż o siebie.

Przeleję dziś 70 zł na konto Daśki - dofinansowanie do karmy za marzec.
Na koncie zostaje 30zł.
Daśka sorry, wiem, ze powinno być 200 zł, ale sama widzisz; nie ma czym dzielić.

Posted

Jej przepraszam,że bez odzewu,ale w końcu może nam się wybudować nasz dom,a nie wynajmować!!!!!
KOCHANI SARA to tak lata,że mojego Rottka prawie dogania!!,rezultat dopiero teraz widać!!!!!!!!!!!!!1 Ale jaki!!!!! Już drugi dzień z rzędu ją gonię ponieważ jej się teraz bieganie załącza.TERAZ STWIERDZAM-WIDAĆ OGROMNIASTĄ POPRAWĘ!!!!!

Posted

daśka napisał(a):
Sara po raz pierwszy zaczepia na dworze Daśkę do zabawy,a nie odwrotnie:-)

No i proszę, Daśki nie było, ale jak sie pojawiła, to z super wieściami !!! bardzo sie cieszę z postępow leczenia !!!!

Aniu, dwa smsy wysłałam bo sprawa pilna.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Wyslalam deklaracje za marzec:
fochu - 20zl
fiorsteinbock - 20zł

Ciesze sie, ze tak ogromna poprawa pojawila sie u Sary, mam zatem pytanko co robimy z HMB, rezygnujemy?
Wiadomo na jak dlugo zastrzyki pomoga?

bardzo dziękuję za pieniążki. jak się pojawia na koncie, napiszę.
Myślę, że dobrze byłoby zasiegnąć opinii wetki w spr. HMB.
Ostatnio znalazłam w necie artykuł o preparatach z glukozaminą, bo sama chciałam sie trochę podreperować. Okazuje sie,że w trakcie badań przeprowadzonych na grupie chyba 240 osób ( nie pamiętam dokładnie ), nikt nie odczuł poprawy w zmniejszeniu bólu ani w ruchomości stawów. Tak więc można go brać, nie zaszkodzi, ale też nie przynosi oczekiwanych rezultatów. Dlatego zrezygnowałam z jego zakupu.

Posted

Dziś otrzymałam 20 zł od Fochu i 20 zł od Fiorsteinbock -Serdecznie dziękuje w imieniu Sary !!!
Aktualny stan konta 30 zł+ 40 zł= 70 zł
Edytko, widzę, ze znowu ofiarowałaś Sarze dodatkową dyszkę ! Bardzo dziękuję !!!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Chcialabym wiecej przelewac, ale nie mam juz z czego :( deklaracje mam na styk a forsy z miesiaca na miesiac mniej, eh...czy kryzys gospodarczy sie skonczy...

Niestety, zamiast lepiej jest coraz gorzej. Ale na to już się nic nie poradzi. W każdym razie dodatkowa dyszka, przy takiej ilości deklaracji, to naprawdę dużo !
Jeszcze raz dziękuję !!!:calus:

Posted

Havanka napisał(a):
No i proszę, Daśki nie było, ale jak sie pojawiła, to z super wieściami !!! bardzo sie cieszę z postępow leczenia !!!!

Aniu, dwa smsy wysłałam bo sprawa pilna.

Havanko chyba Adaśko je wykasował,ponieważ nic oprócz 18 wiadomości nowych nie mam,jeżeli możesz,to prześlij raz jeszcze proszę.A ja chcę Ciebie zapytać o zdanie,ale to na maila Ci wyślę:-)