Cantadorra Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Może z Sarą jest u weta. Chyba jakoś w tych dniach Sarunię miała obejrzeć wetka. Quote
Havanka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Cantadorra napisał(a):Może z Sarą jest u weta. Chyba jakoś w tych dniach Sarunię miała obejrzeć wetka. Tak, 26.02 kończy sie dwa tygodnie po szczepieniu na wściekliznę. Teraz Sara powinna zacząć serie czterech zastrzyków na stawy. Może w weekend Daśka wejdzie i coś napisze... Quote
Iljova Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Wczoraj był koszmarny dzień bo nie mogłam wejść na dogo. Dopiero późnym popołudniem można było wejść a ja wtedy wychodziłam z domu i nie miałam czasu na neta :-( za to dzisiaj już jestem u Saruni. Quote
Havanka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Iljova napisał(a):Wczoraj był koszmarny dzień bo nie mogłam wejść na dogo. Dopiero późnym popołudniem można było wejść a ja wtedy wychodziłam z domu i nie miałam czasu na neta :-( za to dzisiaj już jestem u Sabusi. Fajnie, że ktoś jeszcze zagląda do staruszki. Ja też wczoraj prawie cały dzień próbowałam wejść na dogo i nic z tego nie wychodziło. Quote
daśka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 wróciłam od wet:-) Sara dostała cartrophen i powinna go dostawać co pięć dni,ale nie wyrobię,więc na kolejny zastrzyk idziemy w sobotę,tak sie z wet umówiłam:-) http://fortehealthcare.com/Poland/DMOAD_BROCHURE.pdf a tutaj krótki opis leku:-) Sara mówi,żeby Was pozdrowić gorąco i cieplutko:-) Quote
daśka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 wet powiedziała,że jeżeli wcześniej nie były podawane żadne leki na stawy (a nie sądzę,aby były podawane) to lek może dać znaczną porawę:-) Sarze niestety zanikają mięśnie i niewiele można z tym zrobić,możemy działac tylko doraźnie. Quote
Iljova Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Witaj Daśka jak fajnie że jesteś. Pozdrów też Sarunie gorąco. Pozdrowienia ślę też dla Ciebie i też oczywiście gorące. Oby te leki jej pomogły w znacznym stopniu ! Trzymam kciuki ! Quote
Havanka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Daśka, napisz jaki jest koszt tych zastrzyków. W kasie nie ma zbyt wiele, ale może chociaż na tą terapię wystarczy. Podaj również koszt szczepienia na wścieklizne. Quote
daśka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 zastrzyki wybłagałam za 60 zł,a miały być za 100.Wetka fantastyczna:-) A wścieklizna nie pamiętam,jak znajdę kwit,to napiszę,a póki co idziemy na spacer z psiakami,porobie zdjątka Saruni:-) i oczywiście ładnie poroszę Havankę o wklejenie:-) Quote
Havanka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 daśka napisał(a):zastrzyki wybłagałam za 60 zł,a miały być za 100.Wetka fantastyczna:-) A wścieklizna nie pamiętam,jak znajdę kwit,to napiszę,a póki co idziemy na spacer z psiakami,porobie zdjątka Saruni:-) i oczywiście ładnie poroszę Havankę o wklejenie:-) To czekam na zdjęcia i koszt szczepienia na wściekliznę. Całość wyśle jednym przelewem. Quote
Havanka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Dla fanów Saruni na pokrzepienie serc : Nieśmiało pokazuję swój garnitur ząbków( Daśka mnie prosiła:evil_lol:) Cała rodzinka w komplecie, nie ma tylko Klaustyny. Chciałam dogonić Matka, ale spryciula, był szybszy... A właściwie, to mi się nie śpieszy. Przejdę się... Po solidnych inhalacjach i zawodach sportowych, wracamy do domu. Quote
czerda Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 mam pana któremu chcę pokazać Sary zdjęcia , ma dom z ogrodem i właśnie skończył ogodzenie i zakupił budę bo chce adoptować onkę , my mamy Ledę z Dobrocina -ale dt już tak ją pokochał , że nie szukamy adopcjii jeśli się zgodzicie pokażę Sarę , pana znam a jego dom obok mojej poradni Quote
Iljova Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Śliczności kochane :-) Superrrr !!!!!! Wspaniałe ujęcia. Quote
Havanka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='czerda']mam pana któremu chcę pokazać Sary zdjęcia , ma dom z ogrodem i właśnie skończył ogodzenie i zakupił budę bo chce adoptować onkę , my mamy Ledę z Dobrocina -ale dt już tak ją pokochał , że nie szukamy adopcjii jeśli się zgodzicie pokażę Sarę , pana znam a jego dom obok mojej poradni Czerda, bardzo dziekuję za zainteresowanie naszą sunią. Nie wiem, czy wiesz, ale Sara jest już wiekową panią, ma problemy ze stawami, niedowidzi, niedosłyszy i najlepiej czuje się w domu. Marzył nam sie domek, gdzie Sara mieszkałaby ze swoimi ludźmi i była wśród nich. Zobaczymy, co Daśka powie na tą ofertę. Czerda, może Koni lub Elza mogłyby skorzystać z tej oferty? http://www.dogomania.pl/threads/177764-*-Dwie-dzielne-matki-szukaj%C4%85-DS**-Zad%C5%82u%C5%BCone-w-hotelu...-Bez-widok%C3%B3w-na-dom..-%28/page59 lub Aza i Bart: http://www.dogomania.pl/threads/186814-ZAPOMNIANA-Aza-i-Bart-znow-W-D%C5%81UGACH-%28-BRAKUJE-500-z%C5%82-na-hotel.-PROSIMY-O-WSPARCIE!/page25 Quote
czerda Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 dziekuję za podpowiedz , zaraz wezmę zdjęcia psiaków mam nadzieję że któryś znajdzie dom u tego pana pozdrawiam Sarę , widziałam ją z 2 razy - a na waszych zdjęciach jest taka szczęśliwa dołoże dla niej deklarację 35 zł tylko proszę o konto na pv Quote
elmira Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Świetne zdjęcia. http://images45.fotosik.pl/669/57c8dcb6f3fb8d32med.jpg a tu jaka Daśka latająca;) Bardzo ładnie psiaki wyglądają. Quote
daśka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 czerda napisał(a):dziekuję za podpowiedz , zaraz wezmę zdjęcia psiaków mam nadzieję że któryś znajdzie dom u tego pana pozdrawiam Sarę , widziałam ją z 2 razy - a na waszych zdjęciach jest taka szczęśliwa dołoże dla niej deklarację 35 zł tylko proszę o konto na pv dziękujemy postokrotniemegasuperhiper:-) popłakałam się.Czerda ona naprwdę nie moze trafić do budki,myślę,że wówczas wogóle przestałaby chodzić.Sarunia jest "nie szczekliwa",więc nie nadaje się na psiaka stróża,chociaż w razie potrzeby bez szczekania potrafi zadziałać:-) Jednak mimo wszystko jesteśmy wszyscy wdzięczni,że zajrzałaś na wątek:-) Ogromnie dziękujemy za deklarację:-) Quote
adkaaaaa5 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 havanko czy wpłynelo 30 zł od basiM? Quote
Havanka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 adkaaaaa5 napisał(a):havanko czy wpłynelo 30 zł od basiM? Tak, wplynęło. Wszystko na bieżąco piszę na pierwszej stronie. Jeszcze raz serdecznie dziekuje! Quote
Havanka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 czerda napisał(a):dziekuję za podpowiedz , zaraz wezmę zdjęcia psiaków mam nadzieję że któryś znajdzie dom u tego pana pozdrawiam Sarę , widziałam ją z 2 razy - a na waszych zdjęciach jest taka szczęśliwa dołoże dla niej deklarację 35 zł tylko proszę o konto na pv Czerda, nawet nie wiesz, jak bardzo pomogłaś.... Dziękuję. Quote
Havanka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 czerda napisał(a):dziekuję za podpowiedz , zaraz wezmę zdjęcia psiaków mam nadzieję że któryś znajdzie dom u tego pana pozdrawiam Sarę , widziałam ją z 2 razy - a na waszych zdjęciach jest taka szczęśliwa dołoże dla niej deklarację 35 zł tylko proszę o konto na pv Czerda, nie mogę wysłać pw. Masz pełną skrzynkę. Quote
daśka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Havanko,a Ty jak zawsze poranny ptaszek;-):-) Dzień doberek Cioteczki:-) Quote
Iljova Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witam wszystkich w niedzielny poranek. Saruniu ślę buziaki i mizianka dla Ciebie. Quote
Havanka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 daśka napisał(a):Havanko,a Ty jak zawsze poranny ptaszek;-):-) Dzień doberek Cioteczki:-) Daśka, wiesz dobrze, że dogo to narkotyk, uzależnia :diabloti: Dasia, jeszcze raz proszę o koszt szczepienia na wściekliznę. Jutro chcę zrobić przelew. Quote
daśka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 25 zł za wsciekliznę,Havanko wklej pozostałe zdjęcia,które Ci przesłałam bardzo bardzo bardzo proszę:-) Quote
Recommended Posts