Patyś_ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Niebieska - to jest mądra sunia! :) Tylko indywidualistka :evil_lol: Quote
Niebieska713 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Patyś_']Niebieska - to jest mądra sunia! :) Tylko indywidualistka :evil_lol:[/QUOTE] A ja nadal twierdze,ze Duszka to jest owieczka..... Quote
Niebieska713 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Duszka pojdzie z Cioteczka Niebieska na poranny spacerek.... Quote
Niebieska713 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Duszko,chyba nie pogryzlas Cioteczek...bo tak tu cicho... Quote
Lolalola Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 czesc Dusienko,mam nadzieje,ze sie miewasz super i zadnych atakow nie bylo i nie bedzie:)zegnam sie na jakies 2 tygodnie bo wyjezdzam w gory i lasy i nie bede miec neta:shake:nie wiem jak to przezyje nie zagladajac do Was:-(oby tylko same dobre rzeczy sie dzialy:) Quote
AgaiTheta Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 U Duszki wszystko ok, dzisiaj byłam ze schroniskiem na telefonie, bo musiałam w sprawach fundacyjnych jechać do Warszawy. Od środy znowu wyruszam na powódź do Świniar, bo nadejdzie druga fala. Czasami mi się styki grzeją... Quote
Sankja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [B][FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"][COLOR="red"]Mam tylko 2 miesiące i jestem TREFNA. Urodziłam się bez łapki i rodzeństwo mnie odrzuciło a inne psiaki nie chcą zaakceptować. Jeszcze mam szansę na adopcję bo jestem malutka i śliczna. POMOCY! Trójłapka BŁAGA O DT/DS! Zanim będzie za późno :(:(:(:([/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [img]http://img203.imageshack.us/img203/9209/img0133cj.jpg[/img] [url]http://www.dogomania.pl/threads/187073-malenka-2-miesieczna-kuleczka-BEZ-%C5%81APKI-PSIE-DZICKO-w-schronie!!!-pilnie-DT[/url] Quote
wasabi81 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [URL]http://img204.imageshack.us/img204/9223/dscn2337d.jpg[/URL] Kiedy ta cudowna przytulanka znajdzie swoj wlasny domek??? Kochana Duszka!!:loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Duszko śliczna gdzie ten domek dla Ciebie zapraszam na bazarek filmowy [url]http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru[/url] Quote
Patyś_ Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Duszka razem z cała ferajną, żyła dziś w izolatkach - jest za gorąco, na to żeby biegały w bawialni:( Nie ma tam dość cienia, wczoraj leżały w miskach z wodą... W izolatkach, mają stale chłodną wodę, zimne kafle i otwarte okna. Uwierzcie, pobyłam tam chwilę, chłodniej niż na dworze... Pogoda straszna - za gorąco! Dziś zamiast na spacery, chodził nad rzeczkę się chłodzić. Zamiast siedzieć w boksach i miziać kudłacze - razem z pracownikami co chwila biegaliśmy z wiadrami z wodą... Quote
marta9494 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 No to Ci nie zazdroszczę,ale dobrze,że te psy was mają.Inaczej by się dzisiaj chyba upiekły.Ja myslałam dziś,że padnę,tak gorąco było Quote
Patyś_ Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Dziś nie lepiej, ale nie jest aż tak duszno... Słońce z góry praży, w schornie jak na patelni... postaram się tam wpaść koło 12 :) Mam parę futer do wyczesania i kilka zdjęć do zrobienia :) Zobaczę co u Duszki :) Quote
wasabi81 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Patyś_']Dziś nie lepiej, ale nie jest aż tak duszno... Słońce z góry praży, w schornie jak na patelni... postaram się tam wpaść koło 12 :) Mam parę futer do wyczesania i kilka zdjęć do zrobienia :) Zobaczę co u Duszki :)[/QUOTE] Beda nowe fotki na glownym watku?? Uwielbiam ogladac wasze pieski!!!:loveu: Albo okropne mrozy, albo straszne upaly... tak szkoda schroniskowych zwierzakow!!! Dla nich najlepsza bylaby wieczna wiosna!! Quote
Patyś_ Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Myślę,że będą, o ile wyrobie się z czasem :( Mam w domu ostre przygotowania do gruntownego remontu i czasem nie ogarniam wszystkiego na raz - psy, dom schronisko... A co upałów... Masakra! Moje suki, nie chcą chodzić na długie spacery, nawet wieczorem, bo duchota, nie ma jak oddychać. Jak idziemy na 40 minutowy spacerek, muszę wziąść miskę i wodę, bo nie da rady inaczej. W domu ciągle spią, w ogorodzie nie chcą biegać, tylko cienia szukają. Te pierwsze upały sa straszne... Później już organizm się przyzwyczaja... schroniskowce tylko cienia szukaja ... Quote
marta9494 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 No to ja was wszystkich łącznie z Duszką baaardzo chłodno pozdrawiam:)))))))) Quote
kapucynka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [B][COLOR=red]Uprzejmie prosze, w mysl regulaminu dogomanii, zalozycielke watku o szczegolowe rozliczenie wplat i wydatkow na Dusze.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Oraz wydatkow na dozyce Ele sumy ok.1400zl., ktora zostala ze zbiorki pieniedzy na Dusze :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Pozdraiwam[/COLOR][/B] Quote
Patyś_ Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Fotek Duszy nie mam, Bo ta psica usiedzieć nie może w miejscu! :) Siedziała sobie w chłodnej IZO razem z kolega korkiem :) mieli miło wygodnie i przede wszystkim chłodno! :) Dziś też postaram się tam zajrzeć, bedzie więcej ludzi, a i jest chłodniej może posiedzą sobie w bawialni... Quote
Mysza2 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 zapraszam na bazarki [url]http://www.dogomania.pl/threads/187404-Dla-Diego-na-kastracj%C4%99-do-20.-06-godz20.00[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru-do-20.06.2010[/url] Quote
AgaiTheta Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='kapucynka'][B][COLOR=red]Uprzejmie prosze, w mysl regulaminu dogomanii, zalozycielke watku o szczegolowe rozliczenie wplat i wydatkow na Dusze.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Oraz wydatkow na dozyce Ele sumy ok.1400zl., ktora zostala ze zbiorki pieniedzy na Dusze :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Pozdraiwam[/COLOR][/B][/QUOTE] Pokaż mi ten regulamin! Rozliczenie jest na wątku! Quote
Recommended Posts