elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 My, po mini spacerku. Jejku, jaka Kaja jest urocza i grzeczna. Jutro postaram się wstawić zdjęcia suni. Dzisiaj nie chcę jej ścigać z aparatem. Niech się dziewczyna pewniej poczuje. Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No wiesz co? A będziemy, będziemy się kokosić :):):) Jejku, ale to fajny pies! Łiiiiii edit: godz. 8.00 Noc za nami. Wszystko ok. Kaja już była na spacerku. kolejny: Kaja jest psiakiem idealnym. Z kotami już spokój. Dzisiaj zostałam pogryziona przez Kaję-oczywiście w zabawie. Wskakuje na łóżko, noc spędziła na fotelu. Na spacerze, jak moje psy zaczęły szczekać, to mała dzielnie im wtórowała. Nie ma żadnych spięć z moimi psami. Kaja utrzymuje czystość w domu. Martwię się trochę, że ona tak malutko zjada. Wczoraj nasypałam jej karmy i ona prawie nic nie ruszyła. Mam nadzieje, że apetyt jej wróci, jak poczuje się pewniej. [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/7048/48212798.jpg[/IMG] [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2049/032ix.jpg[/IMG] [IMG]http://img260.imageshack.us/img260/8311/79487306.jpg[/IMG] Quote
elmira Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='lilith27']piękna..............[/QUOTE] mało powiedziane:) zjadła! ale w pokoju, koło nas. W przedpokoju laska nie lubi spożywać:) Quote
Ziutka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Elmi, jak będziesz miała chwilkę to zrób więcej fotek, żebym do ogłoszeń miała, podmienimy i zobaczymy czy jakiś odzew będzie... Quote
elmira Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Kaja zakumplowała się najbardziej z moją prawie jamnicą. Zaprasza ją do zabawy, spacerują razem. Kaja dzisiejsza noc spędziła w łóżku. Śpi na plecach, z wywalonym brzuchem. W ogóle to z niej niezła artystka. Ja jej mówię. Kaja nie wolno, to ona staje na tylnych łapkach, przednimi macha, jak by chciała powiedzieć: zobacz, jaka jestem urocza, nic złego nie robię. Poza tym Kaja bardzo dobrze reaguje na swoje imię, trzyma się człowieka. Nie ma żadnych lęków, wczoraj wskoczyła do otwartego samochodu. Ziutka, oczywiście zrobię więcej zdjęć. Quote
Hotel KADIF Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 A jakie Kajusia ma piękne uchi!:loveu: Zapisuje sobie wątek! Quote
Monday Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Cudo nie pies :) Oby wszystkie takie były - zero problemów :) Quote
Lionees Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='elmira']Kaja zakumplowała się najbardziej z moją prawie jamnicą. Zaprasza ją do zabawy, spacerują razem. Kaja dzisiejsza noc spędziła w łóżku. Śpi na plecach, z wywalonym brzuchem. W ogóle to z niej niezła artystka. Ja jej mówię. Kaja nie wolno, to ona staje na tylnych łapkach, przednimi macha, jak by chciała powiedzieć: zobacz, jaka jestem urocza, nic złego nie robię. Poza tym Kaja bardzo dobrze reaguje na swoje imię, trzyma się człowieka. Nie ma żadnych lęków, wczoraj wskoczyła do otwartego samochodu. Ziutka, oczywiście zrobię więcej zdjęć.[/QUOTE] Mówiłam Ci Elmirko,że Kajka to Cudo:loveu:.U mnie troszkę posikiwała między spacerkami,ale przypuszczam,że było to parcie na pęcherz spowodowane zbliżającą się cieczką.A tak poza tym pies-ideał.Naprawdę nie ma się u niej do niczego przyczepić.Jest bezproblemowa i pieruńsko kochana:) Quote
elmira Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Kaja jest już w Mokrym Nosku. Od 15.30 sunia nie jest u mnie. Quote
lilith27 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 dziewczyny, a czemu ona tak jeździ z miejsca na miejsce? Quote
lilith27 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 na siebie? dla kajuni? zła kobieta? zła baba? a tak poważnie? Quote
elmira Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Mam nadzieję, że oficjalnie wypowiedzą się władze Fundacji. I umieszczą mnie na czarnych kwiatkach. Quote
Lionees Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='elmira']Mam nadzieję, że oficjalnie wypowiedzą się władze Fundacji. I umieszczą mnie na czarnych kwiatkach.[/QUOTE] Jessuuu,o co kaman?:crazyeye: Czekam na wyjaśnienia w takim razie Quote
lilith27 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 ehsssssssssssss uroki pracy dla psów............ wierzę, że to głupie nieporozumienie........... Quote
Monday Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 A Kajunia i tak jest śliczna !!! Tylko dlaczego nie jest jeszcze w DS??? :( No i takie skakanie z miejsca na miejsce...czy to jej nie zaszkodzi (psychicznie) ? Quote
red Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Elmira, co to jest ten Mokry Nosek, czy to jakieś przytulisko? Boże, załamałam się, ta sunia zupełnie jest zdezorientowana, dziewczyny zróbcie jej max ogłoszeń, proszę, ona musi szybko znaleźć dom stały. Quote
bullterrierka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='red']Elmira, co to jest ten Mokry Nosek, czy to jakieś przytulisko? Boże, załamałam się, ta sunia zupełnie jest zdezorientowana, dziewczyny zróbcie jej max ogłoszeń, proszę, ona musi szybko znaleźć dom stały.[/QUOTE] to hotelik dla psiaków [url]http://www.hoteldlapsow.net.pl/[/url] Quote
malibo57 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Red, nie panikuj! Kaja jest w hotelu Mokry Nosek, mieszka w domu u właścicielki. Zdecydowały względy ekonomiczne. Kaja jest tam na przechowaniu, bo ma cieczkę. Potem wróci do Renaty5. A Tobie skąd przyszło przytulisko do głowy, mogę wiedzieć? Pies jest pod naszą opieką i nic mu nie grozi. Zmianę miejsca można potraktować jak trening przed adopcyjny. Psom wychodzi to raczej na korzyść. Quote
red Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Hotelik super, ale co ona biedna czuje, ciągle nowe miejsca, nowi ludzie...dobrze, że ona kocha wszystkich ludzi, ale nie wiem dlaczego nikt się po nią nie zgłasza, taka śliczna, mała i słodka. Quote
malibo57 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Nie martw się - ona jest naprawdę zadowolona z życia:) Czeka na super domek - byle kto jej nie dostanie. Teraz cieczka, potem sterylizacja - pomalutku. Quote
Recommended Posts