Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My, po mini spacerku. Jejku, jaka Kaja jest urocza i grzeczna. Jutro postaram się wstawić zdjęcia suni. Dzisiaj nie chcę jej ścigać z aparatem. Niech się dziewczyna pewniej poczuje.

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiesz co? A będziemy, będziemy się kokosić :):):)

Jejku, ale to fajny pies! Łiiiiii

edit: godz. 8.00

Noc za nami. Wszystko ok. Kaja już była na spacerku.

kolejny: Kaja jest psiakiem idealnym. Z kotami już spokój.
Dzisiaj zostałam pogryziona przez Kaję-oczywiście w zabawie. Wskakuje na łóżko, noc spędziła na fotelu. Na spacerze, jak moje psy zaczęły szczekać, to mała dzielnie im wtórowała. Nie ma żadnych spięć z moimi psami. Kaja utrzymuje czystość w domu.

Martwię się trochę, że ona tak malutko zjada. Wczoraj nasypałam jej karmy i ona prawie nic nie ruszyła. Mam nadzieje, że apetyt jej wróci, jak poczuje się pewniej.

[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/7048/48212798.jpg[/IMG]
[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2049/032ix.jpg[/IMG]
[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/8311/79487306.jpg[/IMG]

Posted

Kaja zakumplowała się najbardziej z moją prawie jamnicą. Zaprasza ją do zabawy, spacerują razem.

Kaja dzisiejsza noc spędziła w łóżku. Śpi na plecach, z wywalonym brzuchem. W ogóle to z niej niezła artystka. Ja jej mówię. Kaja nie wolno, to ona staje na tylnych łapkach, przednimi macha, jak by chciała powiedzieć: zobacz, jaka jestem urocza, nic złego nie robię.

Poza tym Kaja bardzo dobrze reaguje na swoje imię, trzyma się człowieka. Nie ma żadnych lęków, wczoraj wskoczyła do otwartego samochodu.

Ziutka, oczywiście zrobię więcej zdjęć.

Posted

[quote name='elmira']Kaja zakumplowała się najbardziej z moją prawie jamnicą. Zaprasza ją do zabawy, spacerują razem.

Kaja dzisiejsza noc spędziła w łóżku. Śpi na plecach, z wywalonym brzuchem. W ogóle to z niej niezła artystka. Ja jej mówię. Kaja nie wolno, to ona staje na tylnych łapkach, przednimi macha, jak by chciała powiedzieć: zobacz, jaka jestem urocza, nic złego nie robię.

Poza tym Kaja bardzo dobrze reaguje na swoje imię, trzyma się człowieka. Nie ma żadnych lęków, wczoraj wskoczyła do otwartego samochodu.

Ziutka, oczywiście zrobię więcej zdjęć.[/QUOTE]
Mówiłam Ci Elmirko,że Kajka to Cudo:loveu:.U mnie troszkę posikiwała między spacerkami,ale przypuszczam,że było to parcie na pęcherz spowodowane zbliżającą się cieczką.A tak poza tym pies-ideał.Naprawdę nie ma się u niej do niczego przyczepić.Jest bezproblemowa i pieruńsko kochana:)

Posted

[quote name='elmira']Mam nadzieję, że oficjalnie wypowiedzą się władze Fundacji. I umieszczą mnie na czarnych kwiatkach.[/QUOTE]
Jessuuu,o co kaman?:crazyeye:
Czekam na wyjaśnienia w takim razie

Posted

A Kajunia i tak jest śliczna !!!
Tylko dlaczego nie jest jeszcze w DS??? :(
No i takie skakanie z miejsca na miejsce...czy to jej nie zaszkodzi (psychicznie) ?

Posted

Elmira, co to jest ten Mokry Nosek, czy to jakieś przytulisko? Boże, załamałam się, ta sunia zupełnie jest zdezorientowana, dziewczyny zróbcie jej max ogłoszeń, proszę, ona musi szybko znaleźć dom stały.

Posted

[quote name='red']Elmira, co to jest ten Mokry Nosek, czy to jakieś przytulisko? Boże, załamałam się, ta sunia zupełnie jest zdezorientowana, dziewczyny zróbcie jej max ogłoszeń, proszę, ona musi szybko znaleźć dom stały.[/QUOTE]

to hotelik dla psiaków
[url]http://www.hoteldlapsow.net.pl/[/url]

Posted

Red, nie panikuj! Kaja jest w hotelu Mokry Nosek, mieszka w domu u właścicielki. Zdecydowały względy ekonomiczne. Kaja jest tam na przechowaniu, bo ma cieczkę. Potem wróci do Renaty5.
A Tobie skąd przyszło przytulisko do głowy, mogę wiedzieć? Pies jest pod naszą opieką i nic mu nie grozi. Zmianę miejsca można potraktować jak trening przed adopcyjny. Psom wychodzi to raczej na korzyść.

Posted

Hotelik super, ale co ona biedna czuje, ciągle nowe miejsca, nowi ludzie...dobrze, że ona kocha wszystkich ludzi, ale nie wiem dlaczego nikt się po nią nie zgłasza, taka śliczna, mała i słodka.