Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Zuzaneczka napisał(a):Mogę zaproponować DT w Krakowie... Wiem, że daleko, ale kto wie... Napisałam już PW do Ciebie Zuzaneczko Quote
Isadora7 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja dopiero jestem i tylko na chwile. Jestem jeszcze potrzebna? Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Domek nad Zalewem Zegrzyńskim ewentualnie by był. Paulinka i co z tym domkiem? Odezwał się? Pokocha Vunię? Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Isadora7 napisał(a):ja dopiero jestem i tylko na chwile. Jestem jeszcze potrzebna? tak, tak, takk ... na poprzedniej stronie jest pełna treść wszystkiego co potrzebne ... pomóż mi proszę ... Quote
Isadora7 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 padam na ryjek wpadłam tylko na chwilke , pośpie i sie wezme Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 furciaczek napisał(a):Za dobrze ma ta kobieta:evil_lol: ano, ano, najpierw mojego Gapcia głaskała, a teraz moje psie dzieci ściskała :mad: Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Isadora7 napisał(a):padam na ryjek wpadłam tylko na chwilke , pośpie i sie wezme Dzięki Ciociu Isadorko ... chylę czoło :loveu: Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A co to wszyscy spac poszli ??? to skandal :) Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 furciaczek napisał(a):Za dobrze ma ta kobieta:evil_lol: no wiesz, od razu ze za dobrze, ale wolalabym je przytulac wiedzac ze sa bezpieczne, dwa mialam na rekach, do razu sie pluszaki wtulily we mnie, maja taka sliczne malutkie noski, i takie pluszowe futerka, Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wunia napisał(a):ano, ano, najpierw mojego Gapcia głaskała, a teraz moje psie dzieci ściskała :mad: czlowiek pojdzie sie przespac i juz go obgaduja, Gapcio sam do mnie przychodzil :eviltong: a miski dano mi na rece, moj sukces to namowienie sasiada zeby wzial jednego, bo pierwotnie bylo 6, 3 juz znalazly domek, 3 poszukuja... Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ok, dzien dobry wszystkim !!! :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: dla wszystkich, z mleczkiem jak kto woli i trzeba myslec, maluchy dzisia - gora jutro do mnie trafia - pozostala trojka, ich wybawczyni nie moze ich trzymac bo ma hodowle psow i jej duzo nie ma w domu nie upilnuje ich, ja moge przetrzymac je do pon ale tylko do poniedzialku bo we wtorek tez mnie nie bedzie caly dzien, nie mowiac o tym ze nie mam jedzenia dla takich maluszkow :( ani nie wiem co sie im daje, moje futra waza juz po 50kg wiec to jest inna skala dzialania.... tak wiec :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 halo puk puk.... wiem ze zmiana czasu ale ja spac nie moge bo mi ptaszki orkiestre deta urzadzaja za oknem, i pierwsze gniazdo na dachu mam Quote
Sylwia M. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Oj, faktycznie cisza dzisiaj :) Dziewczyny w kościele? Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 no trzeba rozruszac towarzystwo bo sie pospalo chyba Quote
Sylwia M. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 belka123 napisał(a):ok, dzien dobry wszystkim !!! :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: dla wszystkich, z mleczkiem jak kto woli i trzeba myslec, maluchy dzisia - gora jutro do mnie trafia - pozostala trojka, ich wybawczyni nie moze ich trzymac bo ma hodowle psow i jej duzo nie ma w domu nie upilnuje ich, ja moge przetrzymac je do pon ale tylko do poniedzialku bo we wtorek tez mnie nie bedzie caly dzien, nie mowiac o tym ze nie mam jedzenia dla takich maluszkow :( ani nie wiem co sie im daje, moje futra waza juz po 50kg wiec to jest inna skala dzialania.... tak wiec :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Takim małym z tego co pamiętam, podajemy twarożek, wymieszany z żółtkiem i jogurtem np. można ugotować kurczaka z marchewka i ryżem. powinna być też podawana karma dla szczeniaków i witaminy. Będą jadły strasznie dużo, bo rosną, chyba 4-5 razy dziennie ? Może ktoś jeszcze coś podpowie? Dzisiaj jest niedziela, jak tylko do poniedziałku masz mieć maluchy, to kup ten twaróg i coś ugotuj. Szkoda, że daleko mieszkasz, z ochotą bym coś podrzuciła :) Lubię "siedzieć w garach". Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Sylwia M. napisał(a):Takim małym z tego co pamiętam, podajemy twarożek, wymieszany z żółtkiem i jogurtem np. można ugotować kurczaka z marchewka i ryżem. powinna być też podawana karma dla szczeniaków i witaminy. Będą jadły strasznie dużo, bo rosną, chyba 4-5 razy dziennie ? Może ktoś jeszcze coś podpowie? Dzisiaj jest niedziela, jak tylko do poniedziałku masz mieć maluchy, to kup ten twaróg i coś ugotuj. Szkoda, że daleko mieszkasz, z ochotą bym coś podrzuciła :) Lubię "siedzieć w garach". z gotowanym nie bedzie problemu, swoim miskom gotuje i wczoraj ugotowalam im kolejna porcje, moje dostaja zawsze kurczaka z warzywami gotowane na parze z makaronem, plus karme ale karme to dla molosow, twarozki tez mam, bo moja podhalanka bez nabialu to zyc nie moze dzieki Quote
Sylwia M. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Trzy takie maluchy, to nie jeden, będą nieźle rozrabiać :) Co będzie dalej? we wtorek? DT mają? Ktoś tu proponował Kraków ? Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 co z ogłoszeniami maja jakies?? czytałam, ze Ktos zamowil??? jak nie to moge porobic troche Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ja nie wiem co dalej, Wunia probuje zalatwic klatke na przewiezienie i u mnie musialby byc w klatce, moj dom to nie jest dobry pomysl, bo 1) mam dwa wielkopsy, z czego bernardyn nie przepada za malymi psami, wiec samych ich w zyciu nie zostawie 2) moj maz ma uczulenie na siersc psow, dlateg psy sa tylko i wylacznie na zewnatrz, 3) mam szopke w ktorej moglby spedzic ewentualnie noc, wiem ze to nie jest najlepsze rozwiazanie ale niestety chyba optymalne, 4) we wtorek mnie caly dzien nie ma wiec ich nie zostawie bo nawet nie mam gdzie, co z nimi, nie mam pojecia :( licze jak zawsze na Wunie choc mi glupio a ona jest cudotworca po prostu, Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):co z ogłoszeniami maja jakies?? czytałam, ze Ktos zamowil??? jak nie to moge porobic troche wiem ze wczoraj byly robione i na allegro sie pojawily, ale szczegolow nie znam, bo tylko z postow to mowie, a nie komunikowalam sie dzisiaj z Wunia Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 belka123 napisał(a):ok, dzien dobry wszystkim !!! :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: dla wszystkich, z mleczkiem jak kto woli i trzeba myslec, maluchy dzisia - gora jutro do mnie trafia - pozostala trojka, ich wybawczyni nie moze ich trzymac bo ma hodowle psow i jej duzo nie ma w domu nie upilnuje ich, ja moge przetrzymac je do pon ale tylko do poniedzialku bo we wtorek tez mnie nie bedzie caly dzien, nie mowiac o tym ze nie mam jedzenia dla takich maluszkow :( ani nie wiem co sie im daje, moje futra waza juz po 50kg wiec to jest inna skala dzialania.... tak wiec :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Jedzenie moze jeszcze ma Wunia, bedzie na dogo wieczorem to zapytaj, wydaje mi sie ,ze cos tam dla szczeniakow Hill'sa bylo, potrzeby sa duze a wiec Wunia mogla juz rozdysponowac sucha karme.:) Quote
Recommended Posts