ocelot Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='doddy']A coś się stało dobrego, czy złego?[/QUOTE] Nie wiem. Po prostu nie wiem. Są trzy wersje wydarzeń. Quote
ocelot Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Ja nie mogę pisać źle o schronisku. Za szybko jej założyłam wątek. Ale trudno mam dość. Przypuszczamy, że poszła do adopcji bez sterylizacji i to jest ta lepsza wersja. Quote
doddy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Szkoda, że nie mamy możliwości szybkiej pomocy psiakom :( Potem pozostaje nam żal do siebie, do schroniska. Dziewczyny, strasznie mi przykro z powodu suni, choć mam nadzieję, że mimo wszystko dobrze trafiła. Nadzieja matką głupich. Quote
ocelot Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 doddy my to rozumiemy. Chcemy znaleźć dom Bolkowi teraz i Muszkieterowi liczymy. Właściwie byłyśmy pewne, że ona jest bezpieczna. Wątek był pro forma. A ja chyba idę spać, bo mam na dzisiaj dosyć. Quote
ms_arwi Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 o ja... miejmy nadzieje, ze jest bezpieczna... ma ryjek jak moja Mijorka... Quote
Vlk Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='dineh']ja niestety mogę tylko podrzucać :(...ślicznota .. znajomi dostają ciarek jak mówię że szukam domku dla psa w typie ast :(... te straszne stereotypy!![/QUOTE] wcale się nie dziwię, większość ludzi jest średnio uświadomiona na temat psów. A prawda taka, że większość właścicieli psów w tym typie to tępe karki (na spacerach chyba raz na kilkadziesiąt przypadków spotkałam rozsądnego, normalnego człowieka z astem). Większość nie ma pojęcia o rasie, wychowaniu... co najwyżej powinna mieć pluszowego psa. A to niestety psy dla ograniczonej ilości ludzi :( cierpią teraz z powodu mody na silne psy w tym typie. A to wszystko ludzie, ludzie i jeszcze raz ludzie! Quote
bebcik Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ja to dzięki swojej suni to szacunek u karków mam. Podejdą, zagają (nawet kulturalnie czyli ooo ładny, pogłaszczę.. nie boje się takich psów itp) :) Quote
andzia69 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 dziewczyny - zmiencie tytuł jeśli suni nie ma juz w schronie:( Quote
Recommended Posts