Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie mogę pisać źle o schronisku. Za szybko jej założyłam wątek.
Ale trudno mam dość. Przypuszczamy, że poszła do adopcji bez sterylizacji i to jest ta lepsza wersja.

Posted

Szkoda, że nie mamy możliwości szybkiej pomocy psiakom :( Potem pozostaje nam żal do siebie, do schroniska.
Dziewczyny, strasznie mi przykro z powodu suni, choć mam nadzieję, że mimo wszystko dobrze trafiła. Nadzieja matką głupich.

Posted

doddy my to rozumiemy.
Chcemy znaleźć dom Bolkowi teraz i Muszkieterowi liczymy.
Właściwie byłyśmy pewne, że ona jest bezpieczna. Wątek był pro forma.
A ja chyba idę spać, bo mam na dzisiaj dosyć.

Posted

[quote name='dineh']ja niestety mogę tylko podrzucać :(...ślicznota ..
znajomi dostają ciarek jak mówię że szukam domku dla psa w typie ast :(...
te straszne stereotypy!![/QUOTE]

wcale się nie dziwię, większość ludzi jest średnio uświadomiona na temat psów. A prawda taka, że większość właścicieli psów w tym typie to tępe karki (na spacerach chyba raz na kilkadziesiąt przypadków spotkałam rozsądnego, normalnego człowieka z astem). Większość nie ma pojęcia o rasie, wychowaniu... co najwyżej powinna mieć pluszowego psa.

A to niestety psy dla ograniczonej ilości ludzi :( cierpią teraz z powodu mody na silne psy w tym typie. A to wszystko ludzie, ludzie i jeszcze raz ludzie!

Posted

ja to dzięki swojej suni to szacunek u karków mam. Podejdą, zagają (nawet kulturalnie czyli ooo ładny, pogłaszczę.. nie boje się takich psów itp) :)

• 2 weeks later...