Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potrzebna pomoc!!! Przed chwilą zadzwoniła staruszka; umarł mąż, jutro pogrzeb, nie jest w stanie wyprowadzać 4-letniego setera. Pies od śmierci męża nie wychodzi z mieszkania. Kobieta nie ma rodziny, bardzo płakała ale pies musi iść do adopcji. Czy ktoś mieszka w pobliżu ulicy Na Błonie (Widok) i mógłby wyprowadzać psa do czasu znalezienia domu? Trzeba podjechać i zrobić zdjęcia, nie mam w tej chwili pomysłu, co robić.

Atos jest pięknym, około 4-letnim, dużym psem w typie setera. Dwa lata temu został zabrany ze schroniska, przez człowieka, który się o niego troszczył. Szczęście Atosa skończyło się, kiedy jego pan nagle umarł. Pies bardzo tęskni i pilnie szuka nowego, odpowiedzialnego domu. Jest łagodny, bardo miły, ładnie chodzi na smyczy. Kontakt w sprawie adopcji:510278239, [email protected]

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atos ma 4 lata. Wzięty z azylu 2 lata temu. Bardzo wesoły piesek w typie setera. Grzecznie zachowuje się na spacerach, lubi się bawić. Z rozmowy z właścicielką dowiedziałam się że Atos nie przepada za małymi psami czego jednak nie zauważyłam na pierwszym spacerze. Właścicielka nie wie też jak reaguje na dzieci gdyż nigdy z nimi nie miał kontaktu. Bardzo kochany przez swoich właścicieli, dobrze odżywiony (troszkę nawet za dobrze), podobno sypiał w łóżku ze swoim panem za którym teraz bardzo tęskni. Ma książeczkę i komplet szczepień, ładnie chodzi na smyczy.
Bardzo serdeczna psina. Pani bardzo zależy aby trafił w dobre ręce.

Posted

Atos już ma allegro zrobione, ale jeszcze jedno nie zaszkodzi, co by się jednak nie działo to póki co opiekę ma zapewnioną a jego właścicielce na czasie bardzo nie zależy tylko na tym aby trafił do dobrego domu. Prędzej czy później znajdzie nowy domek. Bądźmy dobrej myśli ! :)