supergoga Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Panienka i chłopczyk, jeszcze bezimienne - mają około miesiąca. Oczywiście jeszcze do adopcji za małe, ale szukamy domków, bo jak tylko beda mogły opuścic obecną przystań, musimy je zabierać, a nie wyobrażam sobie ich w przytulisku, nawet najlepszym. To małe pieski, mama w typie jamnika - także mała. Psiulki zostana odrobaczone i zaszczepione - jesli gdzies jest domek, który szuka takiego psiaka, to malizny czekają. Mam tylko dwa kiepskie zdjęcia - czekam na lepsze i zaraz dołożę. Quote
supergoga Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Na razie tak, ale musimy jak tylko to będzie mozliwe zabrać je do domków. Quote
zeberka4 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 psiaczki są juz na nk! http://nasza-klasa.pl/#profile/32420763/gallery Quote
zeberka4 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mam osobe chętna na szczeniaczka jamnikowatego,mozesz mi powiedzieć gdzie przebywają pieski? jakiś nr telefonu dane kontaktowe? Quote
supergoga Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Psiaki przebywają w Buku, na PM dam Ci namiar do Iwony, która jakby ma nad nimi nadzór. Może jakis domek się wyłoni. Dzięki. Quote
Angel Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Przepraszam że odbiegam od tematu ale może ktoś zainteresuje się tymi psiakami tzn. Karo i Kirą jak porozsyłam ich watek na forum: oto wątek Karo i Kiry: http://www.dogomania.pl/threads/182384-Karo-i-Kira-pochodzAE-z-jednego-domu-MoA-e-uda-im-siAE-znaleA-AE-wspA-lny-dom Quote
supergoga Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Niestety , nadal cisza. Nawet szczeniąt nikt nie chce. Dopiero znalazł domek Farcik, i to też sporo trwało. Jutro wraca Iwona to upewnię się, czy teraz ktoś sie odzywał. Quote
zeberka4 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 u mnie też cisza najpierw ktos chciał ale brak odzewu Quote
supergoga Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Właśnie dostałam wiadomość, że psiaki już w domkach. Mam nadzieję, że domki dobre i odpowiedzialne się okażą. Quote
snuszak Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 dobra wiadomość :) gdyby tak jeszcze inne starsze psiaki tez poszły... Quote
Recommended Posts