Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pati_zabrze']Dzięki wielkie!

Kontakt
[email protected]
tel. 509-478-293
lub
[email protected]
tel. 692-581-343

Ps. Dziś Kamelek czuje się dużo lepiej, jest weselszy i bardziej otwarty na człowieka. Apetyt na szczęście też mu dopisuje :loveu:

nie ma za co :) już edytowałam i wrzuciłam kontakt w sprawie Kamusia
Cieszę się też jest mu się polepszyło. Strasznie mi go szkoda... :(

Posted

Faksiu... nie... :(:(:( dopiero teraz przeczytałam tą strasznie smutną wiadomość...
Bardzo mi przykro, że tak krótko nacieszyłeś się lepszym życiem, mogłeś zobaczyć co to miłość człowieka (szkoda, że nie własnego)...
Hotelik był twoim domem, był rajem... był miejscem, gdzie byłeś kochany...
Biegaj szczesliwie za TM
[*]
[*]
[*]

Kamelku, trzymaj się dzielnie....

Takie to smutne :( :( :(

Posted

Olena84 napisał(a):
Biedak, pewnie minie sporo czasu zanim przestanie go szukać.

Na pewno... to była taka nierozłączna para...ehhh....:(

Biegaj szczęśliwie, bez cierpienia Faksiu.

Posted

Faksiu, to dla Ciebie... :-(:-(:-(
Gdy tego słucham...myślę sobie o tobie kochany psinku... :placz::placz::placz:
[video=youtube;Rd7arhHEUl8]http://www.youtube.com/watch?v=Rd7arhHEUl8[/video]

Posted

Czy byl jakikolwiek oddzwiek z ogloszen? Czy robimy nowe dla Kamelka? Wykupilam pakiet ogloszeniowy na kolejnym bazarku z mysla o obu, ale w tej sytuacjimoze warto oglosic samego Kamelka? Jak on sie czuje po stracie przyjaciela?

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale miałam problemy z internetem... Dzwoniłam wczoraj do Przebieczan i Kamelek z każdym dniem czuje się coraz lepiej. Zdarza mu się jeszcze krążyć po ogrodzie i szukać Faksia, ale już znacznie rzadziej. Przez stratę przyjaciela, Kamelek ma też w hoteliku taryfę ulgową i podczas małego remontu gdy wszystkie psiaki były zamknięte, Kamelek chodził sobie swobodnie po ogrodzie i podeptał całą, świeżo zrobioną wylewkę pod bramą i trzeba było robić na nowo :evil_lol:

Sprawy finansowe:
Całe leczenie Faksia po zabiegu, eutanazja i utylizacja kosztowały 260zł
Z racji tego, że chłopcy mają opłacany hotelik z góry, po Faksiu zostało 100zł, które Pani Agnieszka odliczyła, więc na konto hoteliku przelewam 160zł
Zostają jeszcze deklaracje...
Teraz potrzebne jest już tylko 300zł, nie 600zł jak do tej pory, więc jeżeli jakaś cioteczka chciałaby przeznaczyć swoją deklaracje na innego psiaka to bardzo proszę o informację. Przypominam też, że chłopcy mają dziury w deklaracjach za czerwiec, lipiec i sierpień, a za 6 dni trzeba zapłacić za wrzesień... więc bardzo proszę zalegające cioteczki o wpłaty.
Skończyły się też pieniążki z deklaracji jednorazowych, więc na dniach zamienię Euro, które chłopcy dostali od SABRO na Złotówki.

Zaksięgowane wpłaty:
5zł - kas999
15zł -Blood
5zł - Ajula
15zł - RenW
100zł - Leyla
Bardzo dziękujemy! :loveu:

Kaja i Aza bardzo dziękujemy za wykupienie pakietu ogłoszeń! Kamelkowi bardzo się teraz przydadzą. Może jemu jednemu będzie łatwiej znaleźć dom, bo do tej pory odzew z ogłoszeń był zerowy...

Posted

Ja zostawiam swoja deklarację a Kamelek też nie jest za młody i nie wiadomo kiedy będzie potrzebował na jakieś leczenie.Lepiej żeby miał trochę więcej niż mniej. Cieszę się że powoli godzi się z nową sytuacją :lol: