Mysia_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 u mnie chyba na tyle chłopaków, Pati i Manixsa jeszcze mają foty :cool3: Quote
wojtuś Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dzięki za zdjęcia:) Chłopaki dołączyły do pięknego stadka:) Po odpoczynku i "dojściu do siebie" prosimy też o małą opowieść z podróży;););) Quote
Mysia_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 fotki w podrózy robiłam aparatem Pati, więc pewnie jak się tu zjawi to je wrzuci :) Quote
Bjuta Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dzwoniłam - chłopaki się mają super. Faxiu kontaktowa przylepa, Kamelek w swoim świecie. Czują się jak u siebie. Nie ma ŻADNYCH konflików z Dinkiem ani Topikiem (reszta jest z natury niekonfliktowa). Przeprowadzka w pięcioosobowej asyście poszła jak z płatka - chłopaki spałaszowały każdy po pełnej misce - chyba nie tęsknią za psitulem.... Wieczorem jeszcze był weterynarz. Dał Faxowi antybiotyk na zęby. Jak przyjdą wieści konkretne to napiszę ile wisimy. Za wizytę 30 zł do rozłożenia na 3 wątki - czyli 10 po stronie Kamelka i Faxa. Quote
Szarotka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To wspaniale, ze juz sa na miejscu. :):) Na zdjeciu widze pieknego podhalana, co to za pies ?? Quote
Andzike Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Szarotka napisał(a):To wspaniale, ze juz sa na miejscu. :):) Na zdjeciu widze pieknego podhalana, co to za pies ?? Hihihi, Szarotka zawsze wypatrzy podhalana ;) Ja też się bardzo cieszę, że chłopaki juz poza schroniskiem !!! :) Quote
Bjuta Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To Gawra - własność hotelikowa - młodziutka jest jeszcze... Tutaj na wątku Gaspara jest śmieszny filmik z jej występem: http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-wywin%C4%85%C5%82-si%C4%99-kostusze-i-zamierza-jeszcze-sobie-nie%C5%BAle-po%C5%BCy%C4%87-na-koszt-dogomani/page54 Quote
Akrum Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 jak super, że Kamel i Faksio już się byczą w hoteliku :) Już się nie mogę doczekać ich zdjęć, jak przejdą tam pewnie małą metamorfoze - kąpiel, czesanko, lepsze jedzenie, witaminki... wszystkiego dobrego chłopaki :) Quote
Ajula Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kochane psiątka, niech będą szczęśliwi na wolności :) Quote
Szarotka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Bjuta']To Gawra - własność hotelikowa - młodziutka jest jeszcze... Tutaj na wątku Gaspara jest śmieszny filmik z jej występem: http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-wywin%C4%85%C5%82-si%C4%99-kostusze-i-zamierza-jeszcze-sobie-nie%C5%BAle-po%C5%BCy%C4%87-na-koszt-dogomani/page54 Ciesze sie, ze nie jest do wydania :):) filmik obejrze :):) Quote
Kaja i Aza Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Cieszmy sie , ale pamietajmy, ze jeszcze najtrudniejsze przed nami: znalezienie chlopakom domu. Quote
Andzike Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Kaja i Aza napisał(a):Cieszmy sie , ale pamietajmy, ze jeszcze najtrudniejsze przed nami: znalezienie chlopakom domu. Dokładnie... :( Oby znalazł się dom, który doceni prawdziwą psią przyjaźń... Quote
viola005 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Wielkie gratulacje za pomyslne wyjecie Faksa i Kamela ze schronu i dowiezienie do normalnego zycia, gdzie jest slonce, trawa i spokojne, zrownowazone stado. Psu tak niewiele potrzeba do szczescia - troche zjesc, wypic swiezej wody, polozyc sie na ziemi, a nie na betonie, powachac otoczenie, pochodzic za przywodca stada, pobiegac z innymi psami - w schronie tego nie mieli,niech jak najdluzej ciesza sie wolnoscia. Quote
Akrum Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ciekawe jak się chłopaki zachowują w hoteliku, już dwa dni tam są :) Quote
_Goldenek2 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Też z niecierpliwością czekam na wieści... Przecież to po trosze nasze psiaki :). Quote
pati_zabrze Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Ufff jestem. Przepraszam, że tak późno, ale wcześniej nie dałam rady... Chłopcy całą drogę byli baaardzo grzeczni. Kamelek ciut zestresowany, a Faksiu na pełnym luzie zwiedzał okolice. Na miejscu z zapoznaniem terenu też nie mieli problemu, biegali ciekawsko po okolicy i zwiedzali kąty. Psich kumpli po kolei grzecznie obwąchali i szybko zgrały się ze stadkiem. Jakby były tam od zawsze. Faksiu jest bardzo towarzyski, merdał ogonkiem do wszystkich, a Kamelek ma swój świat, ale od ludzi też domaga się pieszczot. Oboje są bardzo przekupni i dla jedzonka zrobią wszystko :eviltong: A teraz kilka fotek :lol: Quote
_Goldenek2 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cikawa jestem czy w nowych warunkach przetrwa ich przyjaźń.... Czy dalej będą zawsze razem? Mam nadzieję, że wiadomości będą na bieżąco.... Może się okazać, że nie będzie potrzeba szukania domu dla dwóch psiaków razem.... :). Quote
Recommended Posts