Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka Twoje 30zł doszło, tylko za bardzo nie wiem jak je rozdzielić, bo to już druga Twoja wpłata, a z tego co pamiętam deklarowałaś 10zł miesięcznie. Chyba, że coś mi się pomieszało :roll:

Posted

[quote name='pati_zabrze']Szarotka Twoje 30zł doszło, tylko za bardzo nie wiem jak je rozdzielić, bo to już druga Twoja wpłata, a z tego co pamiętam deklarowałaś 10zł miesięcznie. Chyba, że coś mi się pomieszało :roll:[/QUOTE]

A nie mozna przyslac ekstra ?? Wyslalam 30 na kwiecien i 30 na maj :):)

Posted

jeszcze tylko 1 dzień za kratkami i jutro wolność :)
czy one będą kąpane przed podróżą?? są już spakowani?? w końcu tyle lat za kratkami, to pewnie spory bagaż będą ze sobą mieli :)

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::laola::laola::BIG::BIG:

Posted

__Lara napisał(a):
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::laola::laola::BIG::BIG:

Kochane Chłopaki jutro szczęśliwej podróży:)
Gorące pozdrowienia Wszystkim;););)

Posted

Chłoapki zostali właśnie pobrani ze schroniska i wyruszyli w wielką podróż. Mysia i Pati_Zabrze mają już w kołach 600 km, bo odstawiały Mongołka do Kikou...

Posted

Czekamy na wieści - ale dziewczyny muszą już padać na nos... Pati i Mysia dojechały dziś do Włoch (700 km trasa do Kikou w obie strony + 200 Zabrze-Wieliczka)....Więc niech się wyśpią. Kamel i Fax są w dobrych rękach!

Posted

Bjuta napisał(a):
Czekamy na wieści - ale dziewczyny muszą już padać na nos... Pati i Mysia dojechały dziś do Włoch (700 km trasa do Kikou w obie strony + 200 Zabrze-Wieliczka)....Więc niech się wyśpią. Kamel i Fax są w dobrych rękach!

Dziękujemy:)
To jutro prosimy o relację:)

Posted

Przepraszam, że dopero teraz, ale wczoraj padłam i dopiero teraz zaczynam normalnie funcjonować :evil_lol: Pati na dogo pewnie będzie później ;) Dla Pati należą sie wielkie podziękowania :loveu: bo wczoraj pokonała za kierownicą na prawdę wieeeeeeeeele kilometrów :crazyeye: ale dała radę i chwała jej za to :loveu:
Kamel i Faksiu w aucie byli grzeczni (foty z podróży są na aparacie Pati), Kamelek chyba miała stracha, a Fax całą drogę obserwował co dzieje się za oknem i puszczał bączki :diabloti: w aucie było bardzo wesoło - 5 osób + 2 psiaki :razz: Po trudach całego dnia w końcu dotarliśmy do Przebieczan gdzie chłopaki zapoznały się z całą ekipą i już z tego wydarzenia mam fotki, także zaczynam wklejać :loveu:

na początek Faksiu