pati_zabrze Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Szarotka Twoje 30zł doszło, tylko za bardzo nie wiem jak je rozdzielić, bo to już druga Twoja wpłata, a z tego co pamiętam deklarowałaś 10zł miesięcznie. Chyba, że coś mi się pomieszało :roll: Quote
Szarotka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='pati_zabrze']Szarotka Twoje 30zł doszło, tylko za bardzo nie wiem jak je rozdzielić, bo to już druga Twoja wpłata, a z tego co pamiętam deklarowałaś 10zł miesięcznie. Chyba, że coś mi się pomieszało :roll:[/QUOTE] A nie mozna przyslac ekstra ?? Wyslalam 30 na kwiecien i 30 na maj :):) Quote
Akrum Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 jeszcze tylko 1 dzień za kratkami i jutro wolność :) czy one będą kąpane przed podróżą?? są już spakowani?? w końcu tyle lat za kratkami, to pewnie spory bagaż będą ze sobą mieli :) Quote
pati_zabrze Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Szarotka']A nie mozna przyslac ekstra ?? Wyslalam 30 na kwiecien i 30 na maj :):)[/QUOTE] Pewnie, że można :loveu: Takie ekstra wpłaty bardzo mile widziane :lol: Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::laola::laola::BIG::BIG: Quote
wojtuś Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 __Lara napisał(a)::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::laola::laola::BIG::BIG: Kochane Chłopaki jutro szczęśliwej podróży:) Gorące pozdrowienia Wszystkim;););) Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 tyle lat i w końcu jutro upragniona wolność...powodzenia chłopaki:):) Quote
kiziamizia1110 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wkońcu się udało chłopaki wychodzą na wolność po 8 latach za kratami Quote
kizimizi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Akrum napisał(a):jeszcze tylko 1 dzień za kratkami i jutro wolność :) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Akrum Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 już dzisiaj, już dzisiaj :) odliczanie zostało zakończone :) DZIŚ WIELKI DZIEŃ DLA CHŁOPAKÓW :) Quote
Bjuta Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Chłoapki zostali właśnie pobrani ze schroniska i wyruszyli w wielką podróż. Mysia i Pati_Zabrze mają już w kołach 600 km, bo odstawiały Mongołka do Kikou... Quote
Bjuta Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Czekamy na wieści - ale dziewczyny muszą już padać na nos... Pati i Mysia dojechały dziś do Włoch (700 km trasa do Kikou w obie strony + 200 Zabrze-Wieliczka)....Więc niech się wyśpią. Kamel i Fax są w dobrych rękach! Quote
wojtuś Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Bjuta napisał(a):Czekamy na wieści - ale dziewczyny muszą już padać na nos... Pati i Mysia dojechały dziś do Włoch (700 km trasa do Kikou w obie strony + 200 Zabrze-Wieliczka)....Więc niech się wyśpią. Kamel i Fax są w dobrych rękach! Dziękujemy:) To jutro prosimy o relację:) Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Na pewno są w dobrych rękach. Ciekawe jak się psiurki czują po 8 letniej niewoli poza schronem! :D Quote
Szarotka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jeju i dalej nic nie wiadomo, mam nadzieje, ze zrobia zdjecia ...... Quote
Mysia_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Przepraszam, że dopero teraz, ale wczoraj padłam i dopiero teraz zaczynam normalnie funcjonować :evil_lol: Pati na dogo pewnie będzie później ;) Dla Pati należą sie wielkie podziękowania :loveu: bo wczoraj pokonała za kierownicą na prawdę wieeeeeeeeele kilometrów :crazyeye: ale dała radę i chwała jej za to :loveu: Kamel i Faksiu w aucie byli grzeczni (foty z podróży są na aparacie Pati), Kamelek chyba miała stracha, a Fax całą drogę obserwował co dzieje się za oknem i puszczał bączki :diabloti: w aucie było bardzo wesoło - 5 osób + 2 psiaki :razz: Po trudach całego dnia w końcu dotarliśmy do Przebieczan gdzie chłopaki zapoznały się z całą ekipą i już z tego wydarzenia mam fotki, także zaczynam wklejać :loveu: na początek Faksiu Quote
Bjuta Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ach ten zawadiacki ząbek! http://i41.tinypic.com/6ozbjm.jpg Quote
Recommended Posts