diana79 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='E-S']Jestem na E. :) Potem przeczytam wątek.[/QUOTE] dziękuję bardzo za przybycie na wątek Misi :loveu::multi: razem na pewno jej pomożemy :multi: Quote
caha Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 witam jestem na c ;) na razie tylko podniosę wątek, trzymam kciuki za Misie Quote
monika55 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Dziekuje wszystkim, ktorzy sie tu pojawili. Czekam takze na jakas wiadomosc od Teresy Borcz.Kompletnie nie wiem o tym DT. Nie ukrywam, ze niepokoi mnie fakt calkowitego braku stalych deklaracji oraz jakiegokolwiek zaplecza na leczenie. Przez jeden miesiac damy rade, a co potem? W schronisku takich bid jest wiecej. Naprawde nie wiem co robic. Ryzyko kusi i chec pomocy rowniez. Z drugiej strony jest strach co bedzie jesli braknie pieniedzy. Pomozcie mi w tych rozterkach. Quote
diana79 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 musimy zacząć zbierać stałe deklaracje dla Misi kto może się zadeklarować choć 5zł miesięcznie? ja mogę tylko 10zł kto następny? Quote
monika55 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Dziekuje. Czekam na decyzje Moderatora zeby tytul zmienic. Boje sie takich akcji na hura, podobnych sytuacji na Dogo jest sporo. Najpierw szum, a potem cisza. Szkoda psa ktoremu da sie nadzieje a potem rozczarowanie. Quote
diana79 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 trzeba zmienić tytuł wątku i wpisać o zbieraniu deklaracji na DT, pierwszy post też powinien zawierać wszystkie niezbędne informacje głównie o zamiarze wyciągnięcia suni i zbieraniu stałych deklaracji Monika najlepiej aby moderator dał Ci pierwszą stronę abyś mogła ją edytować na bieżąco Quote
diana79 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 damy radę, na jeden miesiąc już jest, mamy więc czas aby zbierać stałe deklaracje dla Misi, tyle jest wątków, gdzie są stałe deklaracje po 5, 10zł i spokojnie uzbierało się 300 lub więcej więc my tez damy radę będę na PW wysyłać prośbę o stałe deklaracje na E i F na razie Quote
TERESA BORCZ Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Cioteczki kochane, mam propozycję. rozmawiałam z jedną z naszych opiekunek psiaków także niepełnosprawnych, dobre ręce. Jest miejsce natychmiast w dt płatnym (300 zł z karmą). u KASI w Bielsku Białej .ja chcę popracować nad suni łapkami i innymi dolegliwościami, ale mam teraz zapsienie 150%, a czasu szkoda tracić. Może sunia w czasie oczekiwania na rehabilitacyjne w pewnym sensie miejsce u mnie , bezpłatne zupełnie, posiedzi u Kasi, w domku z ogrodem, i dobrĄ opieką, a jak się u mnie zwolni coś to znów ja ją wyurlopuję od KASI na 3 tygodniowe lub nawet 4 tygodniowe leczonko u mnie i potem wróci do KASI gdyby szukanie jej domku stałego nie przyniosło rezultatu, aż do skutku.to nie jest daleko więc transport byłby napewno mozliwy może nawet bezpłatnie. KASIA może ją przyjąć natychmiast, a kaske zbieramy na gwałt bo to jest okazja na nowe życie dla suni. co wy na ta propozycję. Sunia jest typem dla starszych pań wiec ogloszonka raczej plakacikowe i gazetowe, internet nic nie da. wyciągamy sunię??? dziewczyny nie bać sie rozterek, te są zawsze pożyteczne, w dobrej wierze, ale nie mogą nam wiązać rąk. grunt to odwaga. Quote
diana79 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 to wspaniała propozycja :multi: cioteczki proszę zgódźcie się Quote
monika55 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Tereso, dzieki wielkie. Mow dokladnie co i jak. Kiedy i gdzie wiezc sunie. Musze jakis transport zorganizowac. Quote
evita. Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Diana79- dziękuję za info o wątku. Deklaruję 10 zł co miesiąc dla Misiulki. Fajnie by było gdyby dostała szansę na nowe życie :) Quote
diana79 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='evita.']Diana79- dziękuję za info o wątku. Deklaruję 10 zł co miesiąc dla Misiulki. Fajnie by było gdyby dostała szansę na nowe życie :)[/QUOTE] dziękuje bardzo :loveu::multi::multi::multi: wspaniale, musi się udać :lol: Quote
TERESA BORCZ Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 DOBRA DECYZJA, MOZE BYĆ POCZATKIEM INNYCH RÓWNIE DOBRYCH. Sunia jedzie do Bielska Białej, domek z ogrodem i fajną opieką. ByŁa tam inna niepełnosprawna sunia, i znalazła ds. oby tak było i z naszą. dam numer Kasi na pw to się dokładnie umówicie. KASIA wie że sunia pojedzie do mnie na ten urlop zdrowotny , to troche się może jej stan poprawi. Ja zaoferuję wszystko bezpłatnie, na 3, 4 tygodnie jak tylko moje szpitalne tymczaski zwolnią swe miejsca. będzie miała pełną prawie że fachowa rehabilitację , ćwiczenia i masaże oraz odpowiednią dietę. Nie obiecuję ale może mi się uda sunie zdiagnozować. Potem pojedzie na ten dt dalej, aż do ewentualnej szczęśliwej adopcji. potrzeba nieco spamowania w okolicy wsród cioteczek patriotek regionu. MAMY PLAN CHYBA DOBRY, TERAZ WSZYSTKO W RĘKACH CIOTECZEK. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 dostałam zaproszenie na watek , niestety ja sama utrzymuje psiaki w hotelu ,mam Zysia z nowotworem odbytu ,wspolnie mamy z przyjaciółmi wegielka z kielc po wypadku i mam weteranke Ive i swoje chore psy dlatego moge zdeklarowac tylko 10 zł miesiecznie (poprosze o nr konta na pw) Poprosze moja przyjaciółke Becie 222 żeby weszła na ten watek ,ostatnio jeden jej psów z hotelu poszedł do domku i chcial mi pomoc w oplacie hoteliku ale na dzien dzisiejszy poprosze ja żeby zdeklarowała pare złowtych na sunie. Quote
elmira Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Witam:) Sunia jest prześliczna, trzymam kciuki, ze uda się nazbierać na hotelik. Quote
ewa36 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Tereso - Ty do nieba z butami pójdziesz - co do tego nie ma watpliwosci najmniejszych :) Quote
diana79 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 dziękuję bardzo wszystkim za przybycie na wątek:loveu::multi: Foksia i Dżekuś bardzo dziękuję za deklarację :loveu::multi::multi::multi: Quote
monika55 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Nie macie pojecia jak jestem Wam wdzieczna.A Terese to kiedys osobiscie wycmokam, jesli pozwoli oczywiscie. Dzwonilam do p. Kasi. Moge sunie wiezc, tylko jeszcze transport zorganizuje.Jeszcze nie dostalam odpowiedzi o zmianie prowadzacego watek.Nie moge zmienic pierwszego postu. Quote
Ewa&Duffel Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Melduję się na wątku :) Deklaruję dla Misi 10 zł, na razie jednorazowo. Potem też postaram się pomóc. Poproszę o nr konta ;) Quote
diana79 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 jest już zrobione 50 ogłoszeń Misi były jakieś telefony może? czyje to są namiary ? Telefony do kontaktu to 519 058 615 i 507 176 898 Quote
Dominika 0_0 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 519 058 615 - to telefon do Shanti 507 176 898 - a ten do moniki55 *przepraszam za wcześniejsza pomyłkę.:oops: Quote
elinka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Melduję się na wątku. Niestety, sama niewiele mogłabym suni pomóc bo obecnie pod opieką mam dwie tymczasowiczki + swojego psa, ale ufam, że Misia już niebawem pojedzie do Pani Teresy. :loveu::loveu: Quote
monika55 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Nie jestem kierownikiem schroniska:lol::crazyeye:. Ten drugi to moj numer. Quote
Recommended Posts