Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='polubek']Oj sunieczko jedyną rzeczą którą mogłabym ci pomór jest pakiecik banerków ale widzę że już masz banerek.

Chyba że chcecie więcej, ale i tak będę do ciebie zaglądać[/QUOTE]

Dziękuję :-) banerek na razie jest. Prosimy o obecność na wątku, podnoszenie bazarków, to dla Misi bardzo duża pomoc.

Cioteczki ja zmykam wstaje o 4 na pociąg i czeka mnie trasa Szczecin--->Warszawa oraz trzy dni szkolenia :mdleje:

Dobrej nocki Misiu:loveu:

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kto będzie zbierał deklarację? z moich bazarków się trochę nazbiera i na dodatek Misia dostanie [B]100zł [/B]od kochanej [B]Taks[/B] :loveu: poza tym parę osób już się deklarowało z pomocą i trzeba zacząć zbierać stałe deklaracje, ale do tego musi być osoba, która poprowadzi wątek i finanse

cioteczki proszę rezerwujcie DT u TERESA BORCZ:loveu: bo taka szansa może się już nie zdarzyć :shake:

Posted

Mamy deklaracje jednorazowe
Lilu83 100zl
Taks 100zl
fergilka 50zl
Razem 250zl
Probuje sie skontaktowac z zalozycielka watku, jesli sie nie odezwie to ja to poprowadze. Mam nadzieje, ze sie nie obrazi. Czyli mozemy rezerwowac DT.
Wiem, ze watek byl rozsylany z mizernym efektem. Sprobujemy od nowa.
DZIEKUJE serdecznie za Wasza pomoc.

Posted

ciekawe czy są jakieś telefony z ogłoszeń bo jest już ich dość trochę zrobione? nie wiem na kogo były podawane namiary? wilczek podała mi takie:
Telefony do kontaktu to
519 058 615 i 507 176 898

Posted

Czy dobrze rozumiem,ze jest szansa na platny dt?
w tej chwili moge zadeklarowac jednorazowo 100, prosze o dane do przelewu, najlepiej na moj profil na nk, bo tu rzadko zagladam, jestem nowa i gubie sie na dogo

[url]http://nasza-klasa.pl/profile/10137547[/url]

Posted

[quote name='viola005']Czy dobrze rozumiem,ze jest szansa na platny dt?
w tej chwili moge zadeklarowac jednorazowo 100, prosze o dane do przelewu, najlepiej na moj profil na nk, bo tu rzadko zagladam, jestem nowa i gubie sie na dogo

[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/10137547[/URL][/QUOTE]

tak jest szansa na płatny DT, dziekujemy bardzo za pomoc :loveu::multi:
jak będzie nr konta to prześlemy na nk :lol:

Posted

dobrze, czekam i zycze Misi wszystkiego najlepszego, bede zagladac na watek
czy Misia jest sterylizowana?

a jak moglabym dokleic do swojego profilu jej banner,zeby sie ukazywal gdy wpisuje sie na innych watkach dogo?
bardzo prosze o rade i pouczenie, ale jak najprosciej, jak dla Murzyna bez matury, bo ja malo blyskotliwa jestem

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/182115-Porzucona-niepe%C5%82nosprawna-sunia-SZUKAMY-DT-NA-CITO%21%21%21%21Ona-cierpi%21"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/4453/53e465c40003ea394ba3cdd.jpg[/IMG][/URL]

to może ja wytłumaczę na PW

Posted

[quote name='viola005']Monika, dzieki za wytyczne, banerek ukazuje sie dzieki Tobie!:multi:[/QUOTE]

cieszę się, że mogłam pomóc :lol:

a Misia się przypomina :loveu:

Posted

[quote name='Dominika 0_0']porozsyłam wątek do użytkowników na C i spróbuje na D jeśli będę miała więcej czasu ;)[/QUOTE]

No to jestem spod C u Misi

Posted

[quote name='monika55']Zaraz pisze do moderatora o zmiane prowadzacego watek. Kto potrzebuje to wysle nr konta Jastrzebskiej Skarpety. Tu zbieramy na nasze psiaki.[/QUOTE]

to chyba najlepsze wyjscie bo ja juz pisałam ze nie mam zbytnio juz dostepu do internetu wiec ciezko bedzie widzę wątek prowadzic nie zagladając tu co dzien:shake:
Misiu podniosę cię chociaz skoro weszłam...

Posted

[quote name='Dominika 0_0']porozsyłam wątek do użytkowników na C i spróbuje na D jeśli będę miała więcej czasu ;)[/QUOTE]

to ja może porozsyłam do E, F ;)