Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje bardzo i witam pieknie.
Nawet nie wiem czy da sie dojechac do schroniska. Według komunikatu miejskiego jedyna ulica jest zalana i nieprzejezdna. W ogole trudno z miasta wyjechac.

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaty na Misię

Diana79 10 zł
Ewa & Duffel 10 zł
Taks 100 zł
Becia2222 100 zł
Foksia i Dżekuś10 zł
Kmurdz 10 zł
Ulka18 15 zł
Evita 10 zł

Są jeszcze wpłaty od Izolda27 15 zł ( w tytule tylko nick), oraz od Taks 30,50 (nie ma tytułu przelewu, pewnie pojawi się znowu z jednodniowym opóźnieniem)

Dziękujemy bardzo!

Posted

Dzis siostra wyslala przelewem moja deklaracje stala, strasznie sie ciesze, ze Misia jedzie w dobre miejsce pod dobra opieke, gratuluje serdecznie kolejnego sukcesu!
Misiu, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!

Tylko zeby drogi byly przejezdne, trzymam palce, powodzenia!

Posted

[quote name='shanti']Wpłaty na Misię

oraz od Taks 30,50 (nie ma tytułu przelewu, pewnie pojawi się znowu z jednodniowym opóźnieniem)

[/QUOTE]

30,50zł to nie jest wpłata od Taks tylko moja za bazarek za kurtkę, dziś pewnie pojawi się tytuł przelewu ;) (wcześniej robiłam przelew w imieniu Taks)
dziś też przelałam 68zł z kolejnego bazarku :-)

jak się ciesze, że coraz więcej cioteczek jest z Misią :multi::multi::multi:

Posted

nie było jakiś telefonów w sprawie Misi ?

sunia ma zrobione chyba ponad [B]100 ogłoszeń,[/B] najpierw jej zmówiłam na bazarku 25 ogłoszeń u koosiek potem 80 u Bounty

to aż dziwne żeby nikt nie zadzwonił :-(

przydało by jej się allegro

Posted

[quote name='paulinken']Poproszę na priv nr konta, postaram się wyskrobać choćby jakiś grosik.[/QUOTE]

dziękuję bardzo za przybycie :loveu::multi: już wysyłam konto

Posted

[quote name='henikar']Deklaruję 20 zł. Narazie tylko tyle, ale obiecałam pomoc kilku bidulom i nie dam rady więcej.[/QUOTE]

wielkie dzięki każda złotówka potrzebna :multi:

Posted

zapisuję, bo to kolejna niepełnosprawna sunieczka, super, że jedzie do Kasi - tam u niej dzieją sięcuda, bo Mollusia znalazła domek, więc trzymam tutaj tez kciuki.
a suńka pojechała już do DT? dało się przejechać?

Posted

[quote name='Lolalola']melduje sie na watku:)wplace na Misie ale tylko 10zl,wybaczcie nie moge wiecej:(powodzenia Misiu:)[/QUOTE]

jesteśmy wdzięczni za każdą złotówkę :-)

Posted

Są dziś cztery nowe przelewy, tradycyjnie bez tytułu. Kto ma eurokonto net Pekao24? Też tak macie, że nadawca pojawia się od razu, ale tytuł przelewu dopiero na dzień następny?
Podam więc tylko kwoty, a resztę jutro 50 zł, 10 zł, 68 zł, 20 zł.

Posted

[SIZE=3][B]PILNE!!! POMOCY!!![/B] [B]SCHRONISKO KRAKOW ZALANE !!! POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE NA JUZ DO MOMENTU OPADNIECIA WODY W SCHRONISKU[/B]: [B]prosimy o przesylanie wiadomosci na dogomani !!!
[/B][/SIZE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/32052-Krak%C3%B3w-w%C4%85tek-pom.-plakat-rozlicz.-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str.-1/page1063[/url]

Posted

[quote name='henikar']Mój przelew poszedł dzisiaj, ale pocztą tradycyjną to może trochę potrwać. 20 zł.[/QUOTE]

dziękujemy bardzo :multi:

poszedł tez przelew od Wishiny 35zł za szelki od Taks

właśnie dziewczyny może uda się Wam załatwić transport dla Misi?
a jak ona się czuje, jak sobie radzi w schronisku? nadal płacze? :-(

Posted

Niestety niedawno straciłam pracę, więc nie mogę stałej deklaracji złożyć, ale poproszę o numer konta na PW, to postraram się przelać jakiś grosz. Psina słodka i strasznie podobna do moich futrzaków...

Posted

[quote name='Niuni&Pupi']Niestety niedawno straciłam pracę, więc nie mogę stałej deklaracji złożyć, ale poproszę o numer konta na PW, to postraram się przelać jakiś grosz. Psina słodka i strasznie podobna do moich futrzaków...[/QUOTE]

bardzo dziękujemy dla Misi każda złotówka jest wybawieniem :loveu::multi:

Posted

Monika55 jest w szpitalu i nie wiadomo kiedy wyjdzie :-( i dlatego brak informacji o Misi
czy ktoś inny może na razie zająć się sunią i zorientować się w transporcie suni?

p.s. poszło dla Misi 57zł od Wishiny i Kasi :loveu: