giselle4 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Neska ,dostanie od cioci z Bydgoszczy preparat na łaknienie aby ładnie jadla i przybierała na wadze...dziekujemy Moniko:) Quote
andzia69 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 giselle4 napisał(a):Jestem kochana i tuczona:) Ty Grażynko się tuczysz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdrówka życzę dla dalszej walki o psiaki!:loveu::loveu::loveu: super, ze choć Sarunia ma domek!:p Quote
giselle4 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 andzia69 napisał(a):Ty Grażynko się tuczysz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdrówka życzę dla dalszej walki o psiaki!:loveu::loveu::loveu: super, ze choć Sarunia ma domek!:p andzia,jak ja sie ciesze..... jeszcze tylko Cudka i Neska..... tak bym chciała /.....andzia,kto Ci naplotkował ze ja sie utuczyłam hihihio:) Quote
andzia69 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 giselle4 napisał(a): /.....andzia,kto Ci naplotkował ze ja sie utuczyłam hihihio:) toć przeciez sama napisałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .....tylko zapomniałaś dopisać "Nesca":diabloti: Quote
giselle4 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 andzia69 napisał(a):toć przeciez sama napisałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .....tylko zapomniałaś dopisać "Nesca":diabloti: nooo ok ale to prawda ......siebie taz utuczylam brrrrrr:( Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Neska wrocila do schroniska Pani zabrudziła dywany i skonczył sie tymczas... Pani myslała ze bedzie mało pracy przy niej i sie zgodzila jedna spacery,sprzatanie i gotowanie to cały dzien Przepraszam Neseczko....to byl błąd:( Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Nesia,,,szukamy hopteliku lub Dt...... prosze o pomoc...ona jest jak cien psa:( Quote
giselle4 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Nesko,moze w Kudowie znajdzie sie iejsce czekam na odpowiedz...... Quote
giselle4 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 i Fotka dzisiaj ....jes tlepiej ale cicho:) Quote
kamilawa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jestem u chudzinki. Może jakiś banerek się zrobi... ;) Quote
giselle4 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 kamilawa napisał(a):Jestem u chudzinki. Może jakiś banerek się zrobi... ;) bardzo prosimy kochana ona juz przytyła 1,5 kg...dam sobie z nia rade....spokojnie Quote
kach Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 :lol:JAKA ONA ŚLICZNA JAK WYŁADNIAŁA DZIEWCZYNY ROBICIE KAWAŁ WSPANIAŁEJ ROBOTY..SUPER .....DOMKU SZUKAMY CIĘ Quote
giselle4 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 kach napisał(a)::lol:JAKA ONA ŚLICZNA JAK WYŁADNIAŁA DZIEWCZYNY ROBICIE KAWAŁ WSPANIAŁEJ ROBOTY..SUPER .....DOMKU SZUKAMY CIĘ Szukamy bardzo domku ale napisalam do hoteliku w Kudowie i do Paja...moze znajde dla niej miejsce:) Quote
kach Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Szukamy ja tez tu ją ogłosze moze znajdziemy stały domek dla gwiazdy Quote
kach Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 :)patrząc na jej pierwsze zdjecia a na terazniejsze chylę czoła opiekuną Neski...słonko poleciałas do gazetki w czwartek TRZYMAM KCIUKI ze telefon odezwie się w twojej sprawie Quote
giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 kach napisał(a)::)patrząc na jej pierwsze zdjecia a na terazniejsze chylę czoła opiekuną Neski...słonko poleciałas do gazetki w czwartek TRZYMAM KCIUKI ze telefon odezwie się w twojej sprawie Kasiu,kazde ogłoszenie to potencjelny domek dziekuje.:) Moze Paja ja wezmie na hotelowanie czekam na odpowiedz:) Quote
kach Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Grażynko chciałabym żeby znalazł sie domek dbacie o te psiaki a domek stały to lżej wam dlatego ile mogę to pomoge Quote
moniabdg Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dziękuję p. Grażyno za link do tematu o Nesuni :D pięknieje w oczach.......:loveu::loveu::loveu: ahhhhhhh..........aż brak mi słów Quote
giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 moniabdg napisał(a):Dziękuję p. Grażyno za link do tematu o Nesuni :D pięknieje w oczach.......:loveu::loveu::loveu: ahhhhhhh..........aż brak mi słów Witam Pani Moniko powinnam sie domyslic wczesniej. Bardzo Pani dziękuje w imieniu Neski ma codziennie dobry ,kaloryczny posiłek jest radosna i zdrowa...pomalu przybiera na wadze tylko hotelik na cito by sie przydał.. Paja odpowie czy ma miejsce-350zł Kudowa-450zł i brak miejsc.... moze jeszcze ktos ise zaoferuje z Dt.....zawsze taniej ale juz nie jest tak zle ...chce juz brykac i bawic sie i nie jest taka smutna..... Quote
Recommended Posts