giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/185250-Troche-tego-i-owego-na-hotelik-Neski-16.05.10 podniescie ciotki czasem:) Quote
moniabdg Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 giselle4 napisał(a):Witam Pani Moniko powinnam sie domyslic wczesniej. Bardzo Pani dziękuje w imieniu Neski ma codziennie dobry ,kaloryczny posiłek jest radosna i zdrowa...pomalu przybiera na wadze tylko hotelik na cito by sie przydał.. Paja odpowie czy ma miejsce-350zł Kudowa-450zł i brak miejsc.... moze jeszcze ktos ise zaoferuje z Dt.....zawsze taniej ale juz nie jest tak zle ...chce juz brykac i bawic sie i nie jest taka smutna..... mam pytanie, czy możemy sobie już nie "Paniować" ??:) wyślę niedługo kolejne pieniążki dla Nesuni, napewno się przydadzą....serce się raduje jak słyszę, że Nesunika chce brykać <hura> paczkę też wysłałam dla niej drugi raz, może tym razem dojdzie- oby :D oczywiście inne wątki będę śledzić, tyle, że mój problem- podobnie pewnie jak pozostałych forumowiczów: łzy, smutek, rozpacz, przytulić wszystkie Bidule i zrobić im jak najlepiej...a potem do pracy z podkrążonymi oczami ;) Quote
kizimizi Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 dziewzcyny która z was jest z Żarowa?Bo chciałabym poprosic o wizyte Quote
DarkWater Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 moniabdg napisał(a)::) wyślę niedługo kolejne pieniążki dla Nesuni, napewno się przydadzą....serce się raduje jak słyszę, że Nesunika chce brykać <hura> paczkę też wysłałam dla niej drugi raz, może tym razem dojdzie- oby :D oczywiście inne wątki będę śledzić, tyle, że mój problem- podobnie pewnie jak pozostałych forumowiczów: łzy, smutek, rozpacz, przytulić wszystkie Bidule i zrobić im jak najlepiej...a potem do pracy z podkrążonymi oczami ;) Hura! Niech żyje Monia!!! Quote
giselle4 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 moniabdg napisał(a):mam pytanie, czy możemy sobie już nie "Paniować" ??:) wyślę niedługo kolejne pieniążki dla Nesuni, napewno się przydadzą....serce się raduje jak słyszę, że Nesunika chce brykać <hura> paczkę też wysłałam dla niej drugi raz, może tym razem dojdzie- oby :D oczywiście inne wątki będę śledzić, tyle, że mój problem- podobnie pewnie jak pozostałych forumowiczów: łzy, smutek, rozpacz, przytulić wszystkie Bidule i zrobić im jak najlepiej...a potem do pracy z podkrążonymi oczami ;) Monia.....oczywiscie,,,,, Quote
giselle4 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Znowu nie moge zmienic tytułu cioteczki kochane Nesia ma hotelik u Paja-350zł i teraz zebranina prosze pomozcie w grosiku na transport i jej potrzeby.... W weekend zegna sie z Dzierzoniowem i jedzie po Wrocław...:) prosze o deklaracje.....:) Quote
giselle4 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 I NAJWAZNIEJSZE POMOZCIE W OGŁASZANIU...plese:) Quote
moniabdg Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 giselle4 napisał(a):Monia.....oczywiscie,,,,, dzięki, więc już oficjalnie, miło mi Cię poznać Grażyno vel giselle4 :D mam jeszcze pytanie, czy ten hotelik Nesuni ma jakąś stronę www, żeby obaczyć gdzie Słońce będzie przebywało??? Quote
Paja Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 moniabdg napisał(a):dzięki, więc już oficjalnie, miło mi Cię poznać Grażyno vel giselle4 :D mam jeszcze pytanie, czy ten hotelik Nesuni ma jakąś stronę www, żeby obaczyć gdzie Słońce będzie przebywało??? nie,nie mamy strony dopiero zaczynam... na watkach hotelików jestem jako dt i mam załorzony swój temat... zdjecia bede na bierzaco sama wstawiac na obydwa watki... Quote
moniabdg Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 SUPER!! dziękuję za odp. z niecierpliwością czekam na pierwsze relacje Nesuni z nowego miejsca :D Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Paja napisał(a):nie,nie mamy strony dopiero zaczynam... na watkach hotelików jestem jako dt i mam załorzony swój temat... zdjecia bede na bierzaco sama wstawiac na obydwa watki... paja ,bedziemy w niedziele przed poludniem oczekuj malutkiej... Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 prosze o deklaracje chociaz 5zł ,chociaz 1zł to jej szczescie i jej raj..... Quote
kamilawa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ciotenki, pomoznie... ta lala musi miec dobra opieke i czas... sypnijcie troszke kaska, prosze Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 kamilawa napisał(a):ciotenki, pomoznie... ta lala musi miec dobra opieke i czas... sypnijcie troszke kaska, prosze dziekuje Kamilka za pomoc.... Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 mam prosbe 2 kotki persy,samczyk i samiczka 9 tygodni szukaja domku... czy mozecie pomoc? Quote
kamilawa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Graziu, daj mi fotki jak masz. Poszukam domku. Quote
fiorsteinbock Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nesca prosi o szanse! Podziel sie z Nesca groszem :) Quote
Paja Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jak mam porozsyłac tekst o grosz... to dajcie jakis siade wieczorkiem to rozesle do dogomaniaków Quote
kach Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Grażynko zdjęcia kotków wyslij neska jutro moze domek będzie stały jutro w gazetce jestes Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='giselle4']mam prosbe 2 kotki persy,samczyk i samiczka 9 tygodni szukaja domku... czy mozecie pomoc? chciałam wszystkich przeprosic wierze wszystkim a tutaj zostałam oszukana pan w rozmowie prosil o pomoc i domki dla kociaków kiedy Adka sie wzieła za adopcje pan chciał jej sprzedac po 200zl pan na drzewo...jestem glupia ufam ...to mnie gubi:( Quote
kamilawa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Moze najpierw chciał oddać, ale jak zobaczył, że ktoś się zainteresował to powiedział, że 200. Debil. Quote
giselle4 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Od wczorajszego wieczora Neska jest na tymczasie i jest najberdziej szczesliwym psem pod słoncem... uwierzcie....:) wiecej napisze jak tylko znajde czas teraz mozecie sie cieszyc...:) Quote
Paja Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 giselle4 napisał(a):Od wczorajszego wieczora Neska jest na tymczasie i jest najberdziej szczesliwym psem pod słoncem... uwierzcie....:) wiecej napisze jak tylko znajde czas teraz mozecie sie cieszyc...:) Cieszymy się i to bardzo :) Czy mozemy prosic o fotki z nowego tymczasu ...? Quote
Recommended Posts