Nes2009 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dropsik nie ma już czym sikać, bo wszystki ciotki nic, tylko latają z nim na sikanko. A ja pójdę z nim na coś twardszego, o! Quote
Mysza2 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Nes2009']Dropsik nie ma już czym sikać, bo wszystki ciotki nic, tylko latają z nim na sikanko. A ja pójdę z nim na coś twardszego, o![/QUOTE] To poczekaj lecę z Tobą. Zobaczymy czy odrobaczyć nie trzeba. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nes2009 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Zdjęcia Kapselku będą niech no tylko nie robi kangura bo brzydko to wygląda na fotkach:roll: Quote
Mysza2 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dropsiku Ciebie też zabieram na trochę. Ciotkom znowu się odechciało. Znalazły jelenia do wychodzenia i mają z głowy. Skąd ja to znam, zupełnie jak u mnie w domu;);););) Quote
Nes2009 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ej, no tylko nie jeleń. Bo jeleń ma piękne poroże, a Ty chyba nie :diabloti: Ja z Dropsikiem byłam, załatwiliśmy co trzeba możesz sobie posiedzieć. Dziś ja jestem oblatywacz :evil_lol: Quote
Maruda666 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 To ja jeszcze tylko zajrzę ;). Dobrze że już wszystko pozałatwiane :loveu:. Taki ziąb, że strach wychodzić a juz w krzakach na pewno siedzieć nie będę :diabloti: Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Nes2009']Ej, no tylko nie jeleń. Bo jeleń ma piękne poroże, a Ty chyba nie :diabloti: Ja z Dropsikiem byłam, załatwiliśmy co trzeba możesz sobie posiedzieć. Dziś ja jestem oblatywacz :evil_lol:[/QUOTE] Spóźnione podziękowania :loveu::loveu::loveu::loveu: Wczoraj nie mogłam podziękować bo dogo się buntowało. Quote
joaaa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Maruda666']To ja może tak zupełnie nie w temacie ;)- czy ktoś wie, co słychać u Dropsika??[/QUOTE] No właśnie, Dropsik bardzo potrzebuje domu stałego, albo dt, który poradzi sobie z jego sikaniem i zachowaniem. Basia, u której mieszka, dużo pracuje. Dropsik sika, Basia nie nadąża ze sprzątaniem, pewnie byłoby łatwiej, gdyby Drops mógł częściej wychodzić na dwór. Nosi pampersy, ale to nie rozwiązuje sprawy. Ale na razie chała, nikt się nie zgłasza. I w dodatku Dropsik rozstawia po kątach suczkę rezydentkę, ma chłopak mocny charakter. Więc ciągle bardzo pilnie poszukiwane miejsce dla Dropsa. Quote
Soema Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Czy ktoś może pomóc w ogłoszeniach Dropsa? Quote
Nes2009 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja mogę wstawić go jeszcze do siebie na NK. Zaraz kopiuję Quote
Nes2009 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja wstawiam na NK w galeri. Sporo osób mi wchodzi na zdjęcia, bo ciekawscy chcą Natka oglądać a przy okazji widzą i psiaki:) Quote
Kamila28 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dziewczyny, przepraszam, że tu, ale może pomożecie??? [url]http://www.dogomania.pl/threads/184136-Chester-skye-terier-szansa-na-DS-potrzebne-pieni%C4%85%C5%BCki-na-kastracj%C4%99-i-transport!!!!!/page8[/url] Quote
Kapsel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='joaaa']No właśnie, Dropsik bardzo potrzebuje domu stałego, albo dt, który poradzi sobie z jego sikaniem i zachowaniem. Basia, u której mieszka, dużo pracuje. Dropsik sika, Basia nie nadąża ze sprzątaniem, pewnie byłoby łatwiej, gdyby Drops mógł częściej wychodzić na dwór. Nosi pampersy, ale to nie rozwiązuje sprawy. Ale na razie chała, nikt się nie zgłasza. I w dodatku Dropsik rozstawia po kątach suczkę rezydentkę, ma chłopak mocny charakter. Więc ciągle bardzo pilnie poszukiwane miejsce dla Dropsa.[/QUOTE] No to mamy problem, nie przechodzi Dropsikowi to sikanie, po tym drogim antybiotyku? :roll: Quote
Maruda666 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 To sikanie jest związane ze stanem zapalnym czy z przerostem prostaty? Już kiedyś pisałam, że mój tak sikał w związku z prostatą i tylko po sterydach była poprawa, antybiotyk dostawał okresowo, jak dołączał sie stan zapalny. Obawaiam się, ze to sikanie, to już zostanie:(. Mój Cezar wytrzymywał 4-5 godzin i była nóżka podniesiona i 1,5 litra moczu na podłodze. W nocy to samo. Quote
Soema Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Drops po prostu musi wychodzić częściej na spacery, a normalny człowiek pracuje czasem i po 9-11 godzin. Najlepsze byłyby spacery co 3-4 godziny, wtedy problemu nie ma. Dobry byłby nowy DT. Bo Basia jest kochana, ale normalnie żyć musi, a i Dropsiowi pewnie tez niefajnie że sika w domu. Quote
ageralion Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Najlepszy byl by dom z ogrodem, wtedy by susial kiedy chcial... tylko skad takowy wziac :( Quote
Kamila28 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Właśnie ....skąd???? Dobrze że Basia jest taka kochana :calus: Quote
Alicja Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='ageralion']Najlepszy byl by dom z ogrodem, wtedy by susial kiedy chcial... tylko skad takowy wziac :([/QUOTE] oj to by było naj dla psiaczka Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Alicja']oj to by było naj dla psiaczka[/QUOTE] Jak sądzicie marzenia czy będzie rzeczywistość? :sg168: Quote
Recommended Posts