Jump to content
Dogomania

Bo schronisko o nim zapomniało.... poranione, wygłodzone - Fundacja SOS Bokserom

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nes2009']Dropsik nie ma już czym sikać, bo wszystki ciotki nic, tylko latają z nim na sikanko. A ja pójdę z nim na coś twardszego, o![/QUOTE]
To poczekaj lecę z Tobą. Zobaczymy czy odrobaczyć nie trzeba. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dropsiku Ciebie też zabieram na trochę. Ciotkom znowu się odechciało. Znalazły jelenia do wychodzenia i mają z głowy. Skąd ja to znam, zupełnie jak u mnie w domu;);););)

Posted

Ej, no tylko nie jeleń. Bo jeleń ma piękne poroże, a Ty chyba nie :diabloti: Ja z Dropsikiem byłam, załatwiliśmy co trzeba możesz sobie posiedzieć. Dziś ja jestem oblatywacz :evil_lol:

Posted

[quote name='Nes2009']Ej, no tylko nie jeleń. Bo jeleń ma piękne poroże, a Ty chyba nie :diabloti: Ja z Dropsikiem byłam, załatwiliśmy co trzeba możesz sobie posiedzieć. Dziś ja jestem oblatywacz :evil_lol:[/QUOTE]
Spóźnione podziękowania :loveu::loveu::loveu::loveu:
Wczoraj nie mogłam podziękować bo dogo się buntowało.

Posted

[quote name='Maruda666']To ja może tak zupełnie nie w temacie ;)- czy ktoś wie, co słychać u Dropsika??[/QUOTE]

No właśnie, Dropsik bardzo potrzebuje domu stałego, albo dt, który poradzi sobie z jego sikaniem i zachowaniem.
Basia, u której mieszka, dużo pracuje. Dropsik sika, Basia nie nadąża ze sprzątaniem, pewnie byłoby łatwiej, gdyby Drops mógł częściej wychodzić na dwór.
Nosi pampersy, ale to nie rozwiązuje sprawy.
Ale na razie chała, nikt się nie zgłasza.
I w dodatku Dropsik rozstawia po kątach suczkę rezydentkę, ma chłopak mocny charakter.
Więc ciągle bardzo pilnie poszukiwane miejsce dla Dropsa.

Posted

Dziewczyny, przepraszam, że tu, ale może pomożecie???
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184136-Chester-skye-terier-szansa-na-DS-potrzebne-pieni%C4%85%C5%BCki-na-kastracj%C4%99-i-transport!!!!!/page8[/url]

Posted

[quote name='joaaa']No właśnie, Dropsik bardzo potrzebuje domu stałego, albo dt, który poradzi sobie z jego sikaniem i zachowaniem.
Basia, u której mieszka, dużo pracuje. Dropsik sika, Basia nie nadąża ze sprzątaniem, pewnie byłoby łatwiej, gdyby Drops mógł częściej wychodzić na dwór.
Nosi pampersy, ale to nie rozwiązuje sprawy.
Ale na razie chała, nikt się nie zgłasza.
I w dodatku Dropsik rozstawia po kątach suczkę rezydentkę, ma chłopak mocny charakter.
Więc ciągle bardzo pilnie poszukiwane miejsce dla Dropsa.[/QUOTE]
No to mamy problem, nie przechodzi Dropsikowi to sikanie, po tym drogim antybiotyku? :roll:

Posted

To sikanie jest związane ze stanem zapalnym czy z przerostem prostaty? Już kiedyś pisałam, że mój tak sikał w związku z prostatą i tylko po sterydach była poprawa, antybiotyk dostawał okresowo, jak dołączał sie stan zapalny. Obawaiam się, ze to sikanie, to już zostanie:(. Mój Cezar wytrzymywał 4-5 godzin i była nóżka podniesiona i 1,5 litra moczu na podłodze. W nocy to samo.

Posted

Drops po prostu musi wychodzić częściej na spacery, a normalny człowiek pracuje czasem i po 9-11 godzin.
Najlepsze byłyby spacery co 3-4 godziny, wtedy problemu nie ma. Dobry byłby nowy DT.
Bo Basia jest kochana, ale normalnie żyć musi, a i Dropsiowi pewnie tez niefajnie że sika w domu.

Posted

[quote name='ageralion']Najlepszy byl by dom z ogrodem, wtedy by susial kiedy chcial... tylko skad takowy wziac :([/QUOTE]

oj to by było naj dla psiaczka