kiwi Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Przesłałam dzisja Patii zdjecie wypisu ze "szpitala" pewnie odwiedziła Cezarka z weterynarzami i juz padła Ale sie narobiło tych podopiecznych w wieliczce, pelne rece roboty biedna ma No ale mam nadzieje ze u Cezarka w porzadku Skarabeusz, czy ty w tamtej okolicy Białego Koscioła bywasz? Quote
kiwi Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Nagralam poltoraminutowy filmik z pamietnej nocy, jak Cezar wcina karme i probujemy przełamac lody, ale ma 36 Mb i nie moge wyslac na zadna strone z ktorej moznaby sciagnac potem a nie mam zadnego programu do obrabiania filmow. Quote
kiwi Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Pieniedzy Karmelka zostało niewiele - ok 180 zl, a psiaków sporo pod opieką, dlaetgo gdyby ktoś chciał wspomóc hotelowanie i leczenie Cezarka, podam konto na prv, jak zawsze wszystko rozliczymy dokladnie Quote
Skarabeusz37 Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Ja nie bywam w tych okolicach ale moj maz tak.On pracuje w domu opieki spolecznej " U Albertynow". Pytalam go juz o tych ludzi gdzie byla ta brama otwarta ale ich nie zna a tam zawsze jest otwarte. Nie ma pojecia skad jest psiak. Quote
asiaf1 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 kiwi napisał(a):Pieniedzy Karmelka zostało niewiele - ok 180 zl, a psiaków sporo pod opieką, dlaetgo gdyby ktoś chciał wspomóc hotelowanie i leczenie Cezarka, podam konto na prv, jak zawsze wszystko rozliczymy dokladnie Poproszę nr na priva dużo niestety nie prześlę bo sama ma psy w hotelach ale grosz do grosza. Quote
spring_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Podnoszę Cezarka, bo fantastyczna z niego psina! I poproszę nr konta. Skromnie tylko mogę, ale może i to się przyda. Postaram się go odwiedzić w najbliższych dniach, choć mam parę zalełych spraw i już wiem, że będzie trudno, a bardzo za staruszkiem tęsknię :( Quote
spring_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 kiwi napisał(a):nie mart sie spring, pamietamy o dziadku ;) tzreba mu wystawic aukcje na allegro - jak tylko odrobie sie z wszystkim na jutro wezme sie za tekst Kiwi, jak będziesz miała tekst, daj znać. Mogę wystwić Cezarka. Oczywiście inne psiaki też, jesli będzie taka potrzeba. Tylko o teksty proszę:lol: Quote
spring_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dobra, czekam i instrukcję co z tymi zdjęciami i w ogóle (jeszcze nigdy psiaka nie wystawiałam i nie wiem za bardzo jak się do tego dobrze zabrać :oops: ) W każdym razie postaram się jak najlepiej :lol: Quote
Patia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 U Cezarka w porządku , pan doktor mówił , że jest kochany , chciał się z nim bawić i mówił , że będzie dostawał Ketofen w tabletkach , na razie tylko to , żeby nie niszczyć wątroby ale gdyby problemy z chodzeniem wróciły trzeba bedzie pomyśleć nad dodatkową terapią, myślę , że teraz , gdy jest w ciepłym i suchym pomieszczeniu będzie lepiej z nóżkami , spaceruje regularnie żeby wzmocnić mięśnie , ma duży apetyt , wydaje mi się , że Cezarek dobrze się czuje w hotelu Muszę zrobić zdjęcia ale wiecie ja do hotelu jadę właściwie w nocy:oops: może w sobotę uda mi się zrobić sesję Quote
kiwi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 spring, przypadkiem nie dasz rady pojechac w oklicach piatku do hotelu? trzeba leki zawiezc dla maxia,no i dziadka odwiedzic, zrobic ładne zdjecia, bo te co mamy sie nie za abrdzo do ogloszen nadaja,a przeciez trzeba go oglaszac bo luksusy hotelowe wyzeraja dziury w kieszeniach ;) jakbysmy jechaly razem ,to najlepiej pieniazki dac do reki albo na hotel wplacic bo bedzie szybciej niz na konto Quote
kiwi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 cezar do gory gwaaltem potrzebne ładne zdjecia, moze ja dam jutro rade podjechac Quote
spring_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Będą ładne:)) Uczeszemy staruszka, przytulimy, uśmiechnie się i zaraz będzie miał sesję jak na prawdziwą gwiazdę przystało :) Jutro jedziemy i wszystko mu załatwimy. Nowy domek też prędziutko się na pewno znajdzie :) Quote
kiwi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 jasne zrobimy mu lifting na zdjeciach, to jeszcze sprzedamy jako szczeniora ;) Quote
spring_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Z takiego szczeniora to by dopiero psisko wyrosło....:crazyeye: Ja dziękuję, z dogiem niemieckim mógłby konkurować :evil_lol: Quote
kiwi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 jak sobie pomysle jak on starsznie wygladal tego dnia, to mi sie nie chce wierzyc ze on sie chce bawic. Prosze jakie luksusy w hotelu! Pewnie byl taki zabiedzony i zmarzniety ze az nie mogl chodzic Quote
spring_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Bardzo możliwe. Jestem bardzo ciekawa jak on się teraz ma i jak wygląda po tygodniu w ciepełku i przyjaznym otoczeniu :) Pewnie wypiękniał chłopina;) Quote
minia82 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 czekam z nicierpliwoacia na nowe zdjecia cezarka coi by zobaczyc efekty resocjalizacji;) Quote
kiwi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 samochos spring sie zbuntował i wyprawa przelozona na jutro neistety modlcie sie ciotki o taka pogode i swiatło jak dzisiaj! Quote
kiwi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ja juz ładuje baterie, mam nadzieje ze jutro juz dojedziemy i nic nie wyskoczy po drodze i ze uda mi sie załatwic zakupy wczesniej bo jak nie to minia, na twoje wesele pojde chyba w jeansach :scared: :shithappens: Quote
AgaG Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 dzisiaj przyszła duża wpłata na Cezara od Pauliny Zierold - Hładczuk (Skarabeusza) 200 zł Wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kiwi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Wielkie dzieki! :modla: ja juz wczoraj snułam koszmarne wizje długów i kredytów do agi :lol: Quote
Recommended Posts