Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Natalie,które zwierzę z tego pierwszego wątku potrzebuje najbardziej pomocy i jak to powinna być pomoc?Odpisz na wątku Bianeczki...
Romeczko, myślę, że najlepiej byłoby zapytać Yv1958 , ona najlepiej zna sytuację.

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie Cioteczki, tu Bianka! Dawno się nie odzywałam, ale cóż, w Święta miałam nawał obowiązków. Nigdy bym nie pomyślała, że przy zdobieniu pierniczków jest tyle roboty.

Za to zdecydowanie łatwiej jest je zjeść, wyszły pyszne :diabloti:

Posted

Z Lilką przyjaźń (miłość?:loveu:) kwitnie

Nawet kiedy ja pozuję do zdjęć to ona jest tuż obok :cool1:

Sylwester był wyjątkowo ciężki, pańcie mówią, że drzwi będzie trzeba chyba wymienić i nigdy by się nie spodziewali, że pies może tak pogryźć metalową klamkę :evil_lol:. Swoją drogą te cukierki co dostawałam od Świąt były wyjątkowo mocne, z alkoholem chyba...bo od razu szłam po nich spać do budy :razz:. Dobrze, że już po wszystkim i przez cały rok nie będzie żadnych fajerwerków :multi:!!! Pozdrawiam ciepło, Bianka!

• 2 weeks later...
Posted

heja dziewczyny :) wpadam w odwiedziny i co widzę ?:D pełnia szczęścia i radości i obżarstwa hihi heh ...:) dalej mi się łezka kręci w oku jak popatrzę na Bianeczkę, tak zapadła mi w serducho od chwili kiedy ją na ulicy spotkałam, że jak patrze na to jak sie nią cudownie opiekujesz, to aż wierzę w anioły :) pomiziaj ją ode mnie za uszkiem :D chociaz juz pewnie cioteczki argusiowej nie pamięta :) buziaki dziewczyny :) dla całej rodzinki psio-człeczej :)

Posted

argusiowa napisał(a):
chociaz juz pewnie cioteczki argusiowej nie pamięta :)

Argusiowa, psy tak łatwo nie zapominają ;). Pamięta Cię na pewno i pozostałe łowickie cioteczki również :jumpie:.

• 1 month later...
Posted

Cześć Cioteczki, tu Bianka! Właśnie przygotowuję się do pożegnania zimy, dlatego chciałam wam pokazać parę moich zimowych fotek.
Bardzo lubię zimę, uwielbiam się bawić w śniegu

Na zdjęciach możecie zobaczyć mojego gryzaka, szaleję za nim :diabloti:

Lilka jest fajną koleżanką, choć czasem jest trochę bezczelna :evil_lol:

Pan mnie kocha, pomimo, że jestem rozrabiaka

Zachęcam do zabawy

ZIMA FAJNA JEST

Pozdrawiam wiosennie Łowickie Cioteczki (i nie tylko Łowickie), Bianka :loveu:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Romka']Tak,tak,też to zauważyłam...Natalie to już druga wiosna Bianki z Wami,pamiętam,że jak ją przywiozłam to kwitły krokusy...:lol:[/QUOTE]
Taaaak :multi:. Chociaż chciałam zauważyć, że Bianka chyba dojrzewa, w tym roku przestała jeść tulipany :evil_lol:.

Posted

Ostatnio w [I]Wysokich Obcasach[/I] był artykuł o jadalnych kwiatach i ich smakach, podobno najlepsze są te z przydomowych ogródków. Bianka wie co dobre :-D

Świetnie razem wyglądacie, brakuje Ci tylko białych brwi i czarnego nocha i już wyglądałybyście jak siostry :-D

[url]http://foto0.m.onet.pl/_m/841f0ca8ea1d3272be21dc7beff2b7f0,10,19,0.jpg[/url]
To zdjęcie nieustannie przykuwa moją uwagę :loveu:

Posted

mamanabank, z tą bielą nie jest aż tak źle. Na cytowanym przez Ciebie zdjęciu obie postacie mają białe uniformy ;):evil_lol:

[url]http://foto0.m.onet.pl/_m/841f0ca8ea1d3272be21dc7beff2b7f0,10,19,0.jpg[/url]

• 5 months later...
Posted

Kochane Cioteczki! :loveu: Dawno się nie odzywałam, no ale cóż, przy pilnowaniu domu z ogródkiem czasu ciągle brak. :evil_lol: Postanowiłam, że czas zrobić sesję zdjęciową i się wam zaprezentować.

Jak wiadomo jestem bardzo spokojną i grzeczną dziewczynką

:evil_lol: Taki żarcik mały. A teraz fakty...

Oto prawdziwa ja :diabloti:

A to moja przyjaciółka Lilka, którą już znacie

Posted

Bardzo się lubimy! Lilka przy mnie nauczyła się nawet komendy 'siad'

Jestem bardzo radosnym psiakiem

I bardziej radosnym

I jeszcze bardziej radosnym :eviltong:

Lilka też jest szczęśliwa...ze mną. :p Sama nawet nie wychodzi siusiu do ogródka, czeka na mnie...

Pozdrawiam Was serdecznie, wasza Bianula-Spryciula