Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dziś trafiłam do Twojego wątku Ago:( Straasznie mi przykro, że musieliścię sie pożegnac po tylu wspaniałych latach i to jeszcze w takich niesprzyjających oklicznościach...:(:(:(

Dodo biegaj szczęśliwy za TM
[*]
[*] :(

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Dodo<*><*><*>

Psotka <*><*><*>

Drops <*><*><*>

Dingo<*><*><*>

moje kochane towarzystwo...moje Skarby najdroższe...przyjmijcie dziś do siebie Bossika <*><*> i oprowadźcie go po tęczowych łakach....

Posted

Moje szczęscia weźcie dziś Bossika i inne psy z dogo...(koniecznie Czarusia,babulinkę, Muszkę Gremlinkę,Ognika,Keksa i inne) i wyjdźcie na spotkanie Salomonkowi....on będzie u Was nowy...zaopiekujcie się nim...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bardzo mi Was tu brakuje....<*>

wiem, że patrzycie z tęczowych łąk i merdacie ogonami....szkoda tylko, że te dwa Światy dzieli tak wiele, że nie mogę poczuć...Waszych zimnych nosów, miękiej sierści i bijącego serduszka...

TĘSKNIĘ...

:tree1::tree1::tree1:

Posted

Słońca moje.....w kolejny rok wejdę bez Was moje Kochane....

w secu jesteście i będziecie na każde wspomnienie o Was płaczę...czy kiedyś przestanę...

Psotka odeszła 17.10.1988 roku miała 7 lat <*>

Dingo _data nie znana (lata 80`) <*>

Dropsik (lipiec 2005 miała może pół roku)<*>

Kubuś (odszedł 13 lipca 2006 , mój staruszek chomiczek, miał ok. 5 lat)<*>

Dodo (zaginął w październiku 2005 roku) miał wtedy 16 lat<*>

Bądźcie przy mnie w tym 2007 roku Aniołki MOje KOchane

• 4 weeks later...
Posted

Mój Boże jak ten czas szybko płynie...

miesiąc jak tu Was nie zajrzałam...a płaczę po Was codziennie...

nie ma takiego czasu, który ukoi ten ból...nie ma takiego miejsca gdzie się zapomni...nie ma myśli, który przynosi ulgę...

Kocham Was....
tak mocno
że jak już tam do Was przyjdę to pilnujcie mnie, żebym Wam krzywdy nie zrobiła tak mocno będę WAS PRZYTULAĆ I CAŁOWAĆ...:-( :placz:

• 2 weeks later...
Posted

Słoneczka moje....dziś dołączył do Was Szejk...bezdomny psiak z Korabiewic...piszę bezdomny bo nawet gdy "miał dom" to jakby go nie miał....może nawet wtedy miałby większe szanse niż żyjąc obok swojej rodziny umierał a oni nawet nie pomogli....

on pokazał mi drogę na dogo....to dzięki niemu tu trafiłam...to dzięki niemu może udało mi się mniej lub więcej pomóc jakiemuś okruszkowi...

przyjmijcie go...Dodo nie warcz na niego...:nono: Dropsik nie wskakuj mu na plecy :evil_lol: zapytaj najpierw czy chce się bawić....Psotko Ty napewno go przyjmiesz jak mamusia :calus: i DIngo wieczny włóćzęgo....zostańcie kumplami....

<*>
<*>
<*>
<*>

Tak bardzo za Wami tęsknię....

Posted

14 lutego jest raz w roku,
lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia,
bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją.
Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie.

• 2 weeks later...